- 23 Mayıs 2009
- 4.913
- 1
sorma seval.benim bununla daha öncede sorunlarım oldu..alıp söyledigim iin inadına yapıyo sanki..bide duyulmuş apartmanda herkese ben ondan rahatsız oluyom diye...konuştular heralde eskisi giib ses olmuyodu.şimdi de makine çıktı başıma..o silkeleme yüzünden zaten çıkıp yolacaktım bigün.camları silmiştim kalktı 1 saat halı silkeledi..hangi çagda yaşıyoruz halı silkelenir mi saatlerce...diyorum ya bahceli evin olur müsait bi ortam olur tmm da.bunlar apartman adabını bilmiyolar..
hee bide yazın noldu..onu biliyosundur belki,bunun ablaları geldi yün yıkadılar bahçede kii bahceye çamaşır asılıyor düşün.ben asmıyom Allahtan ama yandaki ev sahiiibimin kızı asıyodu.
neyse bunlar geldi 1 hafta boyunca yün yıkadılar iplere serdiler sormadan.camı bi açıyodum içerdeler nerdeyse yünler...bende rahatsızlıgımı söyledim ablalarına.bana dediler ki gürültü ediyoz belki ama sizde biraz anlayış gösterin komşusunuz dediler...bende kızdım..ne anlayış mı ?dedim...kusura bkamayın ama ben yeterince alayış gösterdigime inanıyorum dedi...alt katta oturan ve her gürültüyü çeken benim ama çocuktur diyorum dedi.yarın bigün bizimde olacak o yüzdnen çıkıp kardeşinize bişy demiyorum dedim.ayrıca daha ne kadar anlayışlı olayım dedim..hiç sormadan geldiniz yün yıkadınız bide üstüne iplere serdiniz..buraya çamaşır asılıyo dedi..sormadınız hiç bi mahsuru varmı diye...
öyle kala kaldılarr...ondan beridir yüzüme bakmaz yukarki..çok da patlamıştım bende sana:dilcikar:
heeeeeeeee loçkam iyi etmişsin valahi daha gelmezler
hıııııı bir ara anlatımştın
bacım sen doğru olanı yapmışsın
sana zara verecek çıkarelde edecek insanlarla ne işmiz var
canım benmim altakide deikoducu bana bir sürü iftira atmıştı
bende konuşmuyom
evet halı silkelenmez biz bolkanın kenarında herkes ord sirkeliyo