Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ben tam 3 ay yaptım canım.başta sekmeler oldu çok yinede..kara kara söküldü iki defa afedersiniz...bu ay da sadece 9 gün geçti..ben tamamen pko için içtim.yumurtalık kistlerini söksün diye.yoksa onlar yüzünden adet olamıyorum.dolayısıyla yumurtlamama zayıf oluyor ve gününü bilemiyorum...o yüzden de bebişş geç oluyor((

Heyyyttt kaynanamla çok mesafeliyiz bacım biz :) öle şeyler yok bizde :)

olsun kızz hepinize örerim valla ayyy içim bir tuhaf oldu düşünsene hepimizin elinde bir bebek buluşmuşuz hehehe süper hayalimde canlandırdımda biraz gürültülü bir ortam oluyor ama olsunkafamçokkarıştı ikinciye başlıycam zaten ipi aldım şimdi bitirdiğim kırmızı başlıyacağım da pembe bi daha kini de mavi yapmayı düşünüyorum ortaya karışık anlayacağın şimdiden stok yapıyorum.. elim yavaş ne yapıyımm:roflol:

Hımm zor ve stresli şeyler , senin düzenin bir yola girsin bi temizlen inş.lah dediğin gibi haırlısı ile herşey olur!Cnm benim herkeste farklı dertler işte ne yapalım.Umarım herşey istediğin gibi olur .

Olsun hayatım , gürültüye can kurban , evet çok komik olur halimiz :)

evet canım ya insan gerçekten örgü örünce rahatlıyor..ama danteli sevmem hiç...
ah o ördüklerini inş kendi bebişine giydirirsinnnnn...yaa bide geçen gün kardeşim bi arkadasımızın bebek battaniyesini gösterdi anamm bittim yaaa..kirpi iple yapılmış kızlarr beyazz kalın,aradan kurdelalarr süsler dikilmişş bi görsenizz bayıldım.yapmak istiyorum bende inşallah beceririm yaaa.
Hımm zor ve stresli şeyler , senin düzenin bir yola girsin bi temizlen inş.lah dediğin gibi haırlısı ile herşey olur!Cnm benim herkeste farklı dertler işte ne yapalım.Umarım herşey istediğin gibi olur .

amin cnm yaa hepiminiz gönlündekini bi tek rabbim biliyo işte...Allahım ne istiyorsanız hemen versin inşallah hayatınıza.:Saruboceq:

Yok şekerim almadım :) Vallahi baştan mesafeyi koyduk ne yapalım istenmeyen gelin ya ben öle oldu.Ama ben aldım sevdiğimi o yeter bana :)))

hee yaa gerisi boş alma zaten kız şaka diyom..şekil olarak hoşuma gidiyo temenna olayı ama bende istemem almak...ne o öyle kölesiymiş gibi önünde egilmeler:1closedeyes::dilcikar: benimki trakyalı Allahtansırnaşık şey

Kızlar sahur a bişeyler hazırlamam gerek , ben kaçar sizleri öpüyorum çok memnunum sizler karşılıksız güzel bir sevgi ve güven içinde msj.laştığıma öpüyorum ve kendinize çok iyi bakmanızı diliyorum.Dualarım hepimiz için.Benim görmediğim sesini dumadığım güzel arkadaşlarım.

oyy kurban olsunlar sana:)iyiki geldin canım sende..yine gel sık sık gel..bu defa arayı bu kadar açma heee...öptüm seni ALLAHA emanet ol canım.Şeniz

Boşver saygıda kusur etmedikten sonra hiç birşey olmaz . Sevmek zorunda değiliz birbirimizi kaynana gelin ne zaman anlaşmışki.Önemli olan yüzyüze rahat bakmak yani.Herşy eşlerimiz için,huzurumuz için değilmi kızlar.

valla gürültü mürültü bende dert etmiyorum gizemcim :)))
ayyy bende bitiyorum yaa acayip güzel şeyler çıkarıyorlar valla derincim hayal gücü ve beceri ikisi bir araya geldiği zaman olay bitiyor zaten bende pek yetenek yok ama görümcemler süperler sağolsunlar bana birsürü şal falan yapıyorlar sürekli giymeye kıyamıyorum:)) şimdi bayramda gidince onlardan taktik alıcam hehehehe:))

hayırlı geceler kızlar ben sahur işini bitirdim ama ütü yapmam lazım. kolay gelsin size bende sizlerii çook seviyorum umarım hayal ettiğim gibi bir gün bebişlerimizle buluşmayı yüz yüze görüşmeyi nasip eder allah bebiş olamasa da yine görüşürüz ama bebişler olursa daha süper olur tabii:))) yanlız muhabbetleri düşünemiyorum senin kızı benim oğlana alalım falannkaydirigubbakcemile3 neyse bu akşam hayal gücüm çok açık anlaşılan:)) hepinizi kocaman öpüyorum iyi geceleropuyorumnanaktan

ohhh ne güzell görümcelere gelll:lepi:benimki hiç bişy bilmiyoo küçük dahaa..ama ben herkese örüyom şal:hulya:

ohhh ne güzell görümcelere gelll:lepi:benimki hiç bişy bilmiyoo küçük dahaa..ama ben herkese örüyom şal:hulya:

ooo ablamlar süperler allah ikisinden de razı olsun. benim eşim tek erkek çok sonradan olmuş küçük ablasıyla arasında 10 yaş falan var. eşimden baya büyük yani ablaları. olsun kızz seninkide güzel yeter ki geçim olsun

öyle tabi canım yaaa..geçiniyoruz ama zamanında çok üzdü beni cahilligine verdim işte.daha 17 yaşında.ama yapmaması gerekn şeyler yaptı...ne diyim şimdi geldi geçti...şimdiye bakmak gerek artık.ama eskilerde yine insanı yakalıyor bazen.

hayırlı geceler tatlı ruyalarr.....opuyorumnanaktan

bereketli sahurlarr ..........cokacimcoook

ve yeni güne günaydınnhihoyyyt

herşey gönlünüzce olsun dostlarr :lepi:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…