Sorma o soğan kürünü ben de yaptım eşim kokudan bayılacaktı artık :) Ama kaç ay oldu yapalı.Bende prolaktin hastası sayılırdım pek yüksek olmasada aynı dertler.Senin için en hayırlısı neyse o olsun tabi şekerim.Dualar hepimiz için !
amann arnavutkalarkaydirigubbakcemile3gelinlerini süzdürcekler ya millete eeennn gozel benim gelinim diye:))sen temenna da alıyosundur kaynanaya alkisalkisalkis çok severim temenna olayını yaaaaaa.
annem beni sattı koray agayaaaaaa
annam beni sattı koray agayaaaa
almışşım temennam
almışım temennamm:teytey:
ahhh canımm içinden geldi demek...o zamannn ben biliyom kim olcakk.ceylan yada günnnn ikisinden birine yollayacan onu senalkisalkisalkis
Evet tuana bak elini çabuk tut haberler peşpeşe gelirse çok öreceksin daha bebiş yeleği :) İnş.lah Allah hepimize verirde gör sen ne şanslı bebeişler olacak bizimkiler herkes bişey örür o zaman bende yaparım kızlar yeterki olsun bebişimiz.Görüşmeyede devam edelim .Hayırlısıyla
ben tam 3 ay yaptım canım.başta sekmeler oldu çok yinede..kara kara söküldü iki defa afedersiniz...bu ay da sadece 9 gün geçti..ben tamamen pko için içtim.yumurtalık kistlerini söksün diye.yoksa onlar yüzünden adet olamıyorum.dolayısıyla yumurtlamama zayıf oluyor ve gününü bilemiyorum...o yüzden de bebişş geç oluyor((
Heyyyttt kaynanamla çok mesafeliyiz bacım biz :) öle şeyler yok bizde :)
yaaaa..almadınmı kınalarda kız hiççç aaa ne ayıpppp si nukkkkkkkkaydirigubbakcemile3
olsun kızz hepinize örerim valla ayyy içim bir tuhaf oldu düşünsene hepimizin elinde bir bebek buluşmuşuz hehehe süper hayalimde canlandırdımda biraz gürültülü bir ortam oluyor ama olsunkafamçokkarıştı ikinciye başlıycam zaten ipi aldım şimdi bitirdiğim kırmızı başlıyacağım da pembe bi daha kini de mavi yapmayı düşünüyorum ortaya karışık anlayacağın şimdiden stok yapıyorum.. elim yavaş ne yapıyımm:roflol:
evet canım ya insan gerçekten örgü örünce rahatlıyor..ama danteli sevmem hiç...olsun kızz hepinize örerim valla ayyy içim bir tuhaf oldu düşünsene hepimizin elinde bir bebek buluşmuşuz hehehe süper hayalimde canlandırdımda biraz gürültülü bir ortam oluyor ama olsunkafamçokkarıştı ikinciye başlıycam zaten ipi aldım şimdi bitirdiğim kırmızı başlıyacağım da pembe bi daha kini de mavi yapmayı düşünüyorum ortaya karışık anlayacağın şimdiden stok yapıyorum.. elim yavaş ne yapıyımm:roflol:
Hımm zor ve stresli şeyler , senin düzenin bir yola girsin bi temizlen inş.lah dediğin gibi haırlısı ile herşey olur!Cnm benim herkeste farklı dertler işte ne yapalım.Umarım herşey istediğin gibi olur .
Yok şekerim almadım :) Vallahi baştan mesafeyi koyduk ne yapalım istenmeyen gelin ya ben öle oldu.Ama ben aldım sevdiğimi o yeter bana :)))
Kızlar sahur a bişeyler hazırlamam gerek , ben kaçar sizleri öpüyorum çok memnunum sizler karşılıksız güzel bir sevgi ve güven içinde msj.laştığıma öpüyorum ve kendinize çok iyi bakmanızı diliyorum.Dualarım hepimiz için.Benim görmediğim sesini dumadığım güzel arkadaşlarım.
hee yaa gerisi boş alma zaten kız şaka diyom..şekil olarak hoşuma gidiyo temenna olayı ama bende istemem almak...ne o öyle kölesiymiş gibi önünde egilmeler:1closedeyes::dilcikar: benimki trakyalı Allahtansırnaşık şey
valla gürültü mürültü bende dert etmiyorum gizemcim :)))
ayyy bende bitiyorum yaa acayip güzel şeyler çıkarıyorlar valla derincim hayal gücü ve beceri ikisi bir araya geldiği zaman olay bitiyor zaten bende pek yetenek yok ama görümcemler süperler sağolsunlar bana birsürü şal falan yapıyorlar sürekli giymeye kıyamıyorum:)) şimdi bayramda gidince onlardan taktik alıcam hehehehe:))
ohhh ne güzell görümcelere gelll:lepi:benimki hiç bişy bilmiyoo küçük dahaa..ama ben herkese örüyom şal:hulya: