derinim sagol guzel dileklerin icin de sen bana once sagligim bozulmamis olsun die dua et bacim walla korktum ne de olsa kurtaj oldum(
guzelce dinlen canim simdi turkiyede carsilar cok kalabalikti ne guzel bayram telasi(
kızlar mrb annemlerdeyim net yoktu pc çökmüş eşim yen yaptı o yüzde giremedim
gelelim ameliyata tüpler açıkmış saol tüp çok güzl sağ tüp ise azcık darmış rahim de perde varmış dr aldı onu bebeğin tutunmasına engel olurmuş rahimde iltihap yapışıklık felan yokmuş çok şükür perdeyide aldı sorun yok artık yalnız ağrılarım var göbeğim çok ağrıyor ilaç verdi antibiotikle ağrı kesici tansiyonum çok düşük 8 e 5 bide 7.ye 5 ti hep tuzlu ayran içmekten midem bulandı artık bide gaz yapmak için sıvı ve çorbadanneyse merak eden dua eden etmeyen herkesten allah razı olsn bebeğimize bi adım daha attık çok şükür
özgülüm geçmiş olsun canım benimm çok şükür bişey yokmuş çok sevindim canım inşallah bebeğinde en kısa zamanda gelicek..bugün öğlen çıktık hastaneden dün yattım zaten ay hertaraf sezeryanlı hastalar doluydu uyandığımda ilk dediğim üç cümle şuymuş eşim anlattı ben narkozdan tam hatırlamıyorum :karnım çokk ağrıyooo...dr ne dediii .. veee ben sezeryan yaptırmam demişim:)çünkü ilk kalktığımda karnımda ağrı vardı bide balon takmış dr heryerimde kanlar bide tenditriyot mu neydi o vardı suların içinde kalmışım hep yanımda ağrıo neyseee kimseler yok hepinizi öpüyorum fıstıkklarrrrr
Merhaba arkadaşlar !
ne misafiri kızz kim gelmişti unuttum.
gizemcim hoşgeldin canım.
Hoşbulduk cnm! a.sa.s
eee anlat canım nevar neyok sende bizdensin sanırım:)
Ne olsun Derinsu cum aynı sıkıntılar her ay olduğu gibi bu son ayım dr.gidicem bayramdan sonra bu ayda gebelik olmazsa bakalım.Stres yapıyorum işte:jeyyar:
tuanacım hoşgedin canım.
evet canım bilirim..ama sıkıntı yapmamaya çalış oralı olma çok..herşey kendiliginden daha güzel olur.inşallah bu ay olur da doktora gitmene gerek kalmaz.kaç günün var adete?
hoşgeldin canımMerhaba arkadaşlar !
canım abimler bende sahurada burdalar kalkıyorum şimdi ancak hazırlarım bişeyler..öpüyorum seni kocamanne misafiri kızz kim gelmişti unuttum.
gizemcim hoşgeldin canım.
8 gün falan ! Hayırlısı tabii . Ama eşim artık olsun istiyor bende onun için daha çok üzülüyorum.Aman işte böle yani her zamanki şeyler.Sen neler yapıyorsun cnm herşey yolundadır umarım ! Tuana nereye kayboldun seni unutmadık :)
hoşgeldin canım
canım abimler bende sahurada burdalar kalkıyorum şimdi ancak hazırlarım bişeyler..öpüyorum seni kocaman
ohh hadi bakalım.inşallah bebişin de gelir de ona giydirirsin:)))hoşbuldum derincimm:)) çok mutluyum ilk defa bir örgüye başladım ve bitirdim. küçük bir bebek yeleği yaptım ilk denemem:))
8 gün falan ! Hayırlısı tabii . Ama eşim artık olsun istiyor bende onun için daha çok üzülüyorum.Aman işte böle yani her zamanki şeyler.Sen neler yapıyorsun cnm herşey yolundadır umarım ! Tuana nereye kayboldun seni unutmadık :)