Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

derinim sagol guzel dileklerin icin de sen bana once sagligim bozulmamis olsun die dua et bacim walla korktum ne de olsa kurtaj oldum(
guzelce dinlen canim simdi turkiyede carsilar cok kalabalikti ne guzel bayram telasi(

canım benim amin inşallah yoktur bişy sanmıyorum olsun yani içini rahat tut sen..
tamam bende biraz takılayım uyumasamda yatıcam..öptüm canım seni.Allaha emanet ol...Şeniz

özgülüm geçmiş olsun canım benimm çok şükür bişey yokmuş çok sevindim canım inşallah bebeğinde en kısa zamanda gelicek..
ayrıca laparaskopi olduğunda bunları yaşaman normal kapalı olduğu için şişiriyorlar resmen..

Ne olsun Derinsu cum aynı sıkıntılar her ay olduğu gibi bu son ayım dr.gidicem bayramdan sonra bu ayda gebelik olmazsa bakalım.Stres yapıyorum işte :jeyyar:

evet canım bilirim..ama sıkıntı yapmamaya çalış oralı olma çok..herşey kendiliginden daha güzel olur.inşallah bu ay olur da doktora gitmene gerek kalmaz.kaç günün var adete?

evet canım bilirim..ama sıkıntı yapmamaya çalış oralı olma çok..herşey kendiliginden daha güzel olur.inşallah bu ay olur da doktora gitmene gerek kalmaz.kaç günün var adete?

8 gün falan ! Hayırlısı tabii . Ama eşim artık olsun istiyor bende onun için daha çok üzülüyorum.Aman işte böle yani her zamanki şeyler.Sen neler yapıyorsun cnm herşey yolundadır umarım ! Tuana nereye kayboldun seni unutmadık :)

burdayımm minik yeleğimi bitirdimde onu dikmeye çalışıyorumm. bu arada ilk bebiş haberini verene bu yeleği hediye edebilirim kızlarr elinizi çabuk tutunn:))) pek bişeye benzemedi ama idare ediceksiniz artık :roflol:

hoşbuldum derincimm:)) çok mutluyum ilk defa bir örgüye başladım ve bitirdim. küçük bir bebek yeleği yaptım ilk denemem:))
ohh hadi bakalım.inşallah bebişin de gelir de ona giydirirsin:)))

üzülme cnm yaa.benimki de çok istiyor.erkekler daha sabırsız..inşallah bigün olacak o zaman rahatlıcaz:)9
ist neresindesin cnm sakınca yoksa?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…