Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

gençmiş tam deli dolu çağı ama dediğin gibi bazı şeyler unutulmuyor evlilikte en önemli konu bu aile konusu allah bu konularda sorunları olanlara yardım etsin:Saruboceq: benim erkek kardeşimin eşiyle annem pek anlaşamıyor. şimdi anneme göstermiyor çocuğunu:KK43:(annemde acayip üzülüyor ben bile yeğenimin yüzüne zor bakıyorum artık onu her gördüğümde üzüliüyorum annem göremiyor diye.. ne zaman yengemle görüşsek hep annem nasıl büyümüş mü falan diye soruyor ona resimlerini videolarını falan gösteriyorum içim kan ağlıyor ama yapacak bişeyim yok kardeşimde üzülüyor ama o da bişey yapamıyor:KK43:(

gençmiş tam deli dolu çağı ama dediğin gibi bazı şeyler unutulmuyor evlilikte en önemli konu bu aile konusu allah bu konularda sorunları olanlara yardım etsin:Saruboceq: benim erkek kardeşimin eşiyle annem pek anlaşamıyor. şimdi anneme göstermiyor çocuğunu:KK43:(annemde acayip üzülüyor ben bile yeğenimin yüzüne zor bakıyorum artık onu her gördüğümde üzüliüyorum annem göremiyor diye.. ne zaman yengemle görüşsek hep annem nasıl büyümüş mü falan diye soruyor ona resimlerini videolarını falan gösteriyorum içim kan ağlıyor ama yapacak bişeyim yok kardeşimde üzülüyor ama o da bişey yapamıyor:KK43:(

ayy ne kadar kötü yaaa. bu kadar mı kızmış ki yaniii...çok yanlış bence.kendi sorunları yüzünden böyle evladını kullanarak acı çektirmesi.Allah ıslah etsin..hem eşini üzüyor hemde hepinizi.eline ne geçiyor ki yani...ben büyük konuşmak istemem ama böyle yapılması bana çok yanlış geliyor..hadi onları düşünmüyorsun da.eşini düşün bari dimi.

tuanacım ben sofrayı hazırlıyayım canım öptüm seni tmm mı görüşmek üzere..üzülme bu konuda da..elbet birgün gösterir o da anlar yanlışını.

ayy ne kadar kötü yaaa. bu kadar mı kızmış ki yaniii...çok yanlış bence.kendi sorunları yüzünden böyle evladını kullanarak acı çektirmesi.Allah ıslah etsin..hem eşini üzüyor hemde hepinizi.eline ne geçiyor ki yani...ben büyük konuşmak istemem ama böyle yapılması bana çok yanlış geliyor..hadi onları düşünmüyorsun da.eşini düşün bari dimi.

öyle canımm kii annem yapmadığı iyiliği bırakmadı bir emekli maaşı var onuda kardeşim için aldığı krediye adadı bir yıldır maaşıyla kardeşimin kredisini ödüyor. sırf onlar iyi olsun oğlu mutlu olsun diye bide üzerine torun hasreti çekiyor.. işte dediğin gibi kardeşimde üzülüyor hepimiz üzülüyoruz. anneme yaptıklarını düşündükçe deli oluyorum söylenmedik hakaret bırakmadı kadına:eek:lmaz: ben o üzüntüleri sıkıntıları gördükçe eşimin ailesine daha da bağlandım onlara bir kusur işliycem diye ödüm kopuyor.. neyse yaa boşver içim sıkıldı valla

tamam canım inşallah hakkımızda hayırlısı ne ise öyle olur. afiyet olsun canım hayırlı sahurlaropuyorumnanaktan

Gokcecim masallah diyeyim cok sevindim herseyin normal olmasina ve rahimdeki perdenin alinmasina..cok cok guzel bir haber..bundan sonra insallah yakinda mujdeli haberi aliriz senden..gecmis olsun ayrica canim istirahat et bol bol..:nazar:

Guncugum sana gelince adetine 4-5 gun kaldi yanlis hatirlamiyorsam...Derininde dedigi gibi iltihap olsa ya da bobreklerde kum falan olsa kivranirdim tatlim...bu baska birseye benziyor Derinimin hislerine aynen katiliyorum..adetine 5 kala sanki bir bicirik tutunmaya calisiyorda onun etkisiymis gibi geldi bana hayirlisi olsun kusum...biliyorsun biz belirtileri genelde buna yorariz..insallah yanilmiyoruzdur ama farkli bir durum varsa da Insallah muhim degildir....

kizlar bizimde papaganimizla basimiz dertte...son 1 aydir garip haller sergilemeye basladi...kuyruk kismini kolumuza falan surtuyordu..ne bileyim resmen ciglik atmaya baslamisti...kafesinde kafasi kesilmis tavuklar gibi ordan oraya atiyordu kendini...uyku ortusu var onun..onu kafesin uzerine orttugumuz vakit kesinlikle sesi cikmazdi..ama orttugumuz halde gecenin bilmem kacinda deli gibi ciglik atiyor..millet farkli bisi var sanacak..her neyse ..bugun esim erken geldi ve veterinerden randevu almistik ve oraya gittik..veteriner,papaganiniz ciflesmek istiyor dedi..neye ugradigimizi sasirdik..kuyrugunuda o sebeple yapiyormus..ve cinsi papagan oldugu icinde diger kuslara benzemezmis cigliklar busbutun artarmis ve saga sola zarar verirmis..ciflestirmeniz sart dedi...ve birkac gelin adayi onerdi..ya bizimkini oraya goturup ciflesene kadar birakacagiz ya da gelin bize gelecek..eyvah ki ne eyvah..yandik gari...goruyomusunuz bizim papagani 'siz yapamiyorsunuz birakinda ben yapayim dedi.. kaydirigubbakcemile3....delikafadulden..

hepinize günaydın kızlar yeni bir güne başladık Allah inşallah şu son kalan mübarek günlerde dualarımızı kabul eder bu ayda ümitlerim ertelendi üzülmedim desem yalan olur adetim biteli 2 gün oldu ama ben halen etkisini atamadım bir ay daha umutla beklemek gerek ama insanın umudu yavaş yavaş azalıyor. biliyorum Allaha şükretmek gerek ediyorum ve hep de dua ediyorum ama elimde değil keşke olsaydı diyorum. gerçi dua ederken hep hayırlı vakitte hayırlı sağlıklı iman dolu bir evlat istiyorum Olmadığı zaman belki de hayırlı zaman değil diyorum ama yine de insanın elinde değil insanız işte üzülüyoruz. keşke evlenir evlenmez bu çocuk meselesini düşünseydim diyorum ama son pişmanlık fayda etmiyor. kızlar başınızı ağrıttım ne söylesem boş Allahın dediği olur ve inanıyorum ki bizim için de hayırlısı olacak. sizden de bi ricam var biraz bunaldım dua ettiğiniz zaman beni de hatırlarsanız sevinirim opuyorumnanaktan hepinizi öpüyorum

gökçecim çok geçmiş olsun canım seviindim herşeyin normal olmasına canım benim inşallah bu sıkıntılarının karşılığında rabbim meleğini bekletmeden gönderir canım benim

günüm sana da geçmiş olsun canım ya böbreklerini mi üşüttün acaba yada seninde dediğin gibi benim de aklıma idrar yolları geliyo sen bi doktora git bakalım ne diyecek canım

günaydın hatunlar psifiğim sevalim sizlerde burdasınız öpüyorum sizleri dekaydirigubbakcemile3

öncelikle gökçoşum herşeyin normal olmasına çoooook sevindim:sm_cool: canım sevalim de sen de ben de iyice strese girmiştik ne olacak nasıl nolacak diye ama bak çok şükür iyi sonuçlar aldık üçümüz de...

pasifiğim valla papağanınızla size kolay gelsin canım sayende yeni bişey daha öğrendik alemsin vallahi:roflol:

eylülcüm adet oldun diye çok üzülme canım bak adetin biteli 2 gün olmuş bu ne demek geçmişi unutup önüne bakmalısın önünde çoook meşgul olacağın günler var demek(anlarsın yaaa:jeyyar:)

ıtuanacım o yengeden bi tane de bizde var canım dayımın eşi. yazdıklarına bakıyorum da sanki o karıyı anlatmışsın amaaaan Allah böyle bulup ta bunayan ne yaptığını bilmeyen karıları ıslah etsin ne diyim:eek:klava:

eee kızlar dünden beri başka gelişmeler var mı neler yapıyosunuz

günaydın kızlar sadece selam verip çıkıcam fazlada kalamıcammalesef dünde gece 6da yatıp sabah 8 buçukta kalkmıştım onun üstüne bu gecede sabaha kadar oturdum artı yaptığım temizliğin yorgunluğuda cabası..aynen ruh gibiyim mecburen uyandım kızları almaya geliceklermişşş onları hazırlıcam.öpüyorum hepinizi artık kaçta uyanırsam gelirimmirmirmirmirmirmirmirmir:gitme:

ah ah makbuş sen neden uyumuyosun be güzelim vallahi kendine zarar veriyosun vücudun iflas edecek Allah korusun hasta olacan haaaaaa hadi dinlen de gel bakayım senle de çoktandır görüşemedik şöyle adamakıllı hadi öpüyorum canım görüşürüz

ah ah makbuş sen neden uyumuyosun be güzelim vallahi kendine zarar veriyosun vücudun iflas edecek Allah korusun hasta olacan haaaaaa hadi dinlen de gel bakayım senle de çoktandır görüşemedik şöyle adamakıllı hadi öpüyorum canım görüşürüz
off :çok üzgünüm:sorma esmacım yaa cidden çok yükleniyorum kendime ne yapıyım kii akşamları yatamıyorum gündüzleri temizlik yapıyorum olmuyo işte..
inşallah akşama şöyle güzel bi muhabbet ederiz öpüyorum kocaman seni
kaçtım ben:eek:

esmam canım geçmişi okuodum nasılsın canım evet çok şükür iyi haberlerle geidik
sen nasılsın esmacım görüşmeyeli
ranam canom çok çok geçmiş olsun oh ne güzel sende bize güzel haber verdin
inşalah yakında da hamiş haberini alırız canım uzaan dinlen yatçok dikkat et
pasifiğim bacım sağol canom bunada şükür beterin beteri var evet üst üste
atmıayım yan etkisi çok bugün sersem sersem dolaşıyom canım

makberim canım hoşgeldin nasılsın bacım al bendende o kadar bende ruh gibiyim
gözlerim açılmıyo ay bugün nasıl geçecek
kızlar nereye gidiyonuz
ikinizide öpüyom esmam sana kolay gelsin
makberim sanada tatlı rüyalar

kızlar hepinizden allah razı olsun güzel dileklerniz için canolarm benim hepinizi çok öpüyorum fazla oturamıyorum daha sonra gene gelirm öptüm

X