Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
burdayımm minik yeleğimi bitirdimde onu dikmeye çalışıyorumm. bu arada ilk bebiş haberini verene bu yeleği hediye edebilirim kızlarr elinizi çabuk tutunn:))) pek bişeye benzemedi ama idare ediceksiniz artık :roflol:
iyiyim gizemcim sağol canım sen nasılsın??
gizemcim istanbulun neresindesin canım?sakıncası yoksa eger?
anacım çok oldu ugramadın bi göründün o gece bi daha gelmedin kısss aşkolsun:)ondan isim olarak hatırımda kalmamış özür kuşum.
ohh hadi bakalım.inşallah bebişin de gelir de ona giydirirsin:)))
üzülme cnm yaa.benimki de çok istiyor.erkekler daha sabırsız..inşallah bigün olacak o zaman rahatlıcaz:)9
ist neresindesin cnm sakınca yoksa?
Önemli değil hayatım , aşkolsun bende hata girmedim ne zamandır :) Gelin bir yüzünü gösterdi kayboldu :) EEE sizin gelin böle kaçar :)
tuanacım sesin çıkmıyo canım dikiyon sanırım yelegikaydirigubbakcemile3
bende geçen kış anama şal başlamıştım onu bitirmeye çalışıyorum yaz gelince bırakmıştım:)
hee kızz girmemişsin hiç profile baktım:)))
nasıl gidiyor herşey?hadi inşallah adetin de gelmez de seviniriz burada hepbirlikte ya...ben 9 gün geciktim geldi şükür...şimdi niye şükür diiicen:)benim çok fazla gecikir de.9 günü gecikmeden bile saymadım bu yüzden..adetlerim sogan suyu sayesinde düzene giriyor sanırım..büyük gelişme bu benim için.ayrıca pko hastasıyım.kistler dökülüyo sanırım:)ondan seviniyorum yani.bebege temiz zemin hazırlanıyor kaydirigubbakcemile3 içeride kazı çalışmaları varkaydirigubbakcemile3
amann arnavutkalarkaydirigubbakcemile3gelinlerini süzdürcekler ya millete eeennn gozel benim gelinim diye:))sen temenna da alıyosundur kaynanaya alkisalkisalkis çok severim temenna olayını yaaaaaa.Geziyoruz anacım bu arnavutlar hiç durmuyorki yerinde onlar gibi bende hızlı başladım gezmelere :):) şaka şaka ...Bir kaç gündür hep dışardayız anlayacağın ondan kuşum...Birde gerginlik bu ara inan içimden gelmedi girmek öyle yani
keşkeee hayırlısı :)) çok tatlı yaaaa minicik içinde bir bebek hayal ettim de içim kıpır kıpır olduu:dance: olsun yaa benim olmasa da kimin bebiş haberi olursa ona yollıycam valla içimden geldialkisalkisalkis
keşkeee hayırlısı :)) çok tatlı yaaaa minicik içinde bir bebek hayal ettim de içim kıpır kıpır olduu:dance: olsun yaa benim olmasa da kimin bebiş haberi olursa ona yollıycam valla içimden geldialkisalkisalkis