Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

burdayımm minik yeleğimi bitirdimde onu dikmeye çalışıyorumm. bu arada ilk bebiş haberini verene bu yeleği hediye edebilirim kızlarr elinizi çabuk tutunn:))) pek bişeye benzemedi ama idare ediceksiniz artık :roflol:

Ne güzel umarım heimizin ilk haberleri olur sende bir değil bir kaç tane örürsün dime cnm cım :)

tamam makbuşum görüşürüz canım kolay gelsin.bende çok yorgunum uzanmak istiyom biraz canım.kaçarım az sonra.

ay gizemcimm ben seni birden hatırlayamadım canım ya kusuruma bakma nolursun...dalgınım sanırım çok.
arnavut gelinimiz gizemmişsin sen bayrampaşalı:)))

anacım çok oldu ugramadın bi göründün o gece bi daha gelmedin kısss aşkolsun:)ondan isim olarak hatırımda kalmamış özür kuşum.

anacım çok oldu ugramadın bi göründün o gece bi daha gelmedin kısss aşkolsun:)ondan isim olarak hatırımda kalmamış özür kuşum.

Önemli değil hayatım , aşkolsun bende hata girmedim ne zamandır :) Gelin bir yüzünü gösterdi kayboldu :) EEE sizin gelin böle kaçar :)

tuanacım sesin çıkmıyo canım dikiyon sanırım yelegikaydirigubbakcemile3
bende geçen kış anama şal başlamıştım onu bitirmeye çalışıyorum yaz gelince bırakmıştım:)

Geziyoruz anacım bu arnavutlar hiç durmuyorki yerinde onlar gibi bende hızlı başladım gezmelere :):) şaka şaka ...Bir kaç gündür hep dışardayız anlayacağın ondan kuşum...Birde gerginlik bu ara inan içimden gelmedi girmek öyle yani

ohh hadi bakalım.inşallah bebişin de gelir de ona giydirirsin:)))

üzülme cnm yaa.benimki de çok istiyor.erkekler daha sabırsız..inşallah bigün olacak o zaman rahatlıcaz:)9
ist neresindesin cnm sakınca yoksa?

keşkeee hayırlısı :)) çok tatlı yaaaa minicik içinde bir bebek hayal ettim de içim kıpır kıpır olduu:dance: olsun yaa benim olmasa da kimin bebiş haberi olursa ona yollıycam valla içimden geldialkisalkisalkis

Önemli değil hayatım , aşkolsun bende hata girmedim ne zamandır :) Gelin bir yüzünü gösterdi kayboldu :) EEE sizin gelin böle kaçar :)

hee kızz girmemişsin hiç profile baktım:)))
nasıl gidiyor herşey?hadi inşallah adetin de gelmez de seviniriz burada hepbirlikte ya...ben 9 gün geciktim geldi şükür...şimdi niye şükür diiicen:)benim çok fazla gecikir de.9 günü gecikmeden bile saymadım bu yüzden..adetlerim sogan suyu sayesinde düzene giriyor sanırım..büyük gelişme bu benim için.ayrıca pko hastasıyım.kistler dökülüyo sanırım:)ondan seviniyorum yani.bebege temiz zemin hazırlanıyor kaydirigubbakcemile3 içeride kazı çalışmaları varkaydirigubbakcemile3

Evet tuana bak elini çabuk tut haberler peşpeşe gelirse çok öreceksin daha bebiş yeleği :) ınş.lah Allah hepimize verirde gör sen ne şanslı bebeişler olacak bizimkiler herkes bişey örür o zaman bende yaparım kızlar yeterki olsun bebişimiz.Görüşmeyede devam edelim .Hayırlısıyla

tuanacım sesin çıkmıyo canım dikiyon sanırım yelegikaydirigubbakcemile3
bende geçen kış anama şal başlamıştım onu bitirmeye çalışıyorum yaz gelince bırakmıştım:)

heheheh bende başlayalı 2 ay olmuştur anca bitirdim. annem nasıl valla bir bakıyorum başlamış bir bakıyorum bitirmiş:1shok:

hee kızz girmemişsin hiç profile baktım:)))
nasıl gidiyor herşey?hadi inşallah adetin de gelmez de seviniriz burada hepbirlikte ya...ben 9 gün geciktim geldi şükür...şimdi niye şükür diiicen:)benim çok fazla gecikir de.9 günü gecikmeden bile saymadım bu yüzden..adetlerim sogan suyu sayesinde düzene giriyor sanırım..büyük gelişme bu benim için.ayrıca pko hastasıyım.kistler dökülüyo sanırım:)ondan seviniyorum yani.bebege temiz zemin hazırlanıyor kaydirigubbakcemile3 içeride kazı çalışmaları varkaydirigubbakcemile3

Sorma o soğan kürünü ben de yaptım eşim kokudan bayılacaktı artık :) Ama kaç ay oldu yapalı.Bende prolaktin hastası sayılırdım pek yüksek olmasada aynı dertler.Senin için en hayırlısı neyse o olsun tabi şekerim.Dualar hepimiz için !

Geziyoruz anacım bu arnavutlar hiç durmuyorki yerinde onlar gibi bende hızlı başladım gezmelere :):) şaka şaka ...Bir kaç gündür hep dışardayız anlayacağın ondan kuşum...Birde gerginlik bu ara inan içimden gelmedi girmek öyle yani
amann arnavutkalarkaydirigubbakcemile3gelinlerini süzdürcekler ya millete eeennn gozel benim gelinim diye:))sen temenna da alıyosundur kaynanaya alkisalkisalkis çok severim temenna olayını yaaaaaa.
annem beni sattı koray agayaaaaaa
annam beni sattı koray agayaaaa
almışşım temennam
almışım temennamm:teytey:
keşkeee hayırlısı :)) çok tatlı yaaaa minicik içinde bir bebek hayal ettim de içim kıpır kıpır olduu:dance: olsun yaa benim olmasa da kimin bebiş haberi olursa ona yollıycam valla içimden geldialkisalkisalkis

ahhh canımm içinden geldi demek...o zamannn ben biliyom kim olcakk.ceylan yada günnnn ikisinden birine yollayacan onu senalkisalkisalkis

Amin cnm olsun! İçin temiz bu ay bakalım kimden haber gelecek tuana hayırlısı

X