Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ay richcim cok sordum ama gebelikten suphelenmis demissin hangi belirtisinden gebelik sandi? yaa ben de suphelenmistim ama asiri yorgun ve bas donmesi var diye suphelenme nedenim diger gbeligimde oyle olmustu ama ben idrarda kani gorunce aksine gebelik kesin degil hastayim demeye basladim ondan soruyorum simdi sana arkadasin ornegini verince bu arada bendeki kan aslinda idrar kirmizi degildi bir tortu vardi idrarda kanliydi, yaa kusura bakmayin anlatiyorum, utandim(

senden de allah razı olsun canım. bende pek önemli bişey yok adet olamamaya da alıştım artık:)) sen iyi ol iyileş sonra güzel haberlerin gelir inşallah canım güzel güzel dinlen canım öptüm seni kocamanopuyorumnanaktan

gunum daha önce hsg cektirmedim asılama yaptık ama dr eşimde sorun oldugunu dusundugu için cekmemişti sperm de sorun var tupe gectiğimiz için de bakmak istedik cok sukur o sorunlarda halloldu agrı sızıda gecer inş yakında inş seninde yarın dr a görunursensorun cıkmaz canım kib optum
herkese ii geceler hepinizi öpuyorum kızlar gelmediniz karsılasamadık hepinizi nanaktan mucks
gökçe kacaaaaarrr

cnm neden utanıyorsun cok normal bence
ya arakadasım doktora kasıgma agrı gırıyo
belım agrıyo demıstı bıde ıdrarda kanı sanırım
yerlesme kanaması olarak degerlendırmıstı cnm
ya sen daha önce yasamıssın zaten o belırtılerı cnm hayır olsun umarım bebiştendır

ay yıne kımse yok ben oluncamı kımse olmuyo ne ben gıdınce herkes saklandıgı yerden cıkıyokaydirigubbakcemile3

sende mi richcim evet gitti bir ara belki yogunluktandir. sagol canim cevaplarin icin. kocisin nerdeydi nereden geliyor?

oyy benim canımm çok sevindimm gökçedoşummkaydirigubbakcemile5perdenin alınması süper günümün dedigi gibi..iyiki olmuşsun bu ameliyatı canım..çok şükür bir sorun kalmadı giib.ee artıkk minişlerr teker teker gelir annecigineŞeniz:Saruboceq:geçmiş olsun canım benim.kıyamam çok da agrı çekmişsin..olsunn gfeçecek bebegin geldiginde de hepsini unutacaksın inşallah:Saruboceq:

yaa senam demek yazmışş ah canım dedigin gibi onca acısının arasında unutmamış seni ne kadar güzel...
canım ne kusuru yazacaksın tabii yaa...bende öyle idrarda olmadı canım ama bana ilginç geldi.iltahaptan oldugunu da duymadım ben.iltahap olsa agrın olur kasıklarda...ya inşallah aklıma gelendir yaaaa:Saruboceq:Allahım günümü bayramda bir sürprizle karşılaştır nolurrrr:Saruboceq:
Kızlarr hepinize selamopuyorumnanaktan

selam pırıltıcım hoşgelmişsenŞeniz

kızalr biz demin geldik eve...çok yorgunum ve yarın kendi evimi temizleyecegim kısmetse.işler hiç bitmiyor...bide iki kere alışverişe çıktım yegenime önlük bakmayaa birincisi...heryer ana baba günü zor çıktık caddeden..ya ben ocaddede nasıl çalışmışım 10 yıl yaaaa:bbo:herneyse ikinciyede çıktık yengemle çok yoruldum ...

derinim sagol guzel dileklerin icin de sen bana once sagligim bozulmamis olsun die dua et bacim walla korktum ne de olsa kurtaj oldum(
guzelce dinlen canim simdi turkiyede carsilar cok kalabalikti ne guzel bayram telasi(

kizlar gercekten duramiyorum artik yatmam lazim, sagolun kafanizi sisirdim kanli tortuyu gorunce kurtaj oldum diye cok korktum, hepinize hayirli geceler.

tuana sen doktor işini neyaptın cnm ya
pırıltı bacım nasılsın coktandır görüşemıyoruz

kusura bakma canım geç yazdım tam sana cvp yazıyordum internetten düştüm siteye girdim ama foruma giremedim doktora gittim yine test yaptı yine negatif yani sonucu doktora göstermedim ama negatif.. hala adet olamadım 11 gün oldu adet görmem için ilaç vermedi ama adet olduktan sonra tekrar gelmemi istedi kist gördü ama adet olduktan sonra tekrar bakıp öyle bişey söyleyebilirim dedi.. öyle canım yanii benim kociş bekliyor biraz çıkıyorum yarım saate gelirim tekrar

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…