- 20 Ağustos 2008
- 3.625
- 15
hım canım yeni yere alışmak zordur yaa hele 1 leri okutmak daha zordur abim okutmuştu da neys e inş yeni yerin yeni güzellikler getirir inş sana canım kib ii geceler
ay canım saolasın allah raz ı ol sun inş rabbim bir yada fazla artık nasip etsin sağlıklı inş canım cümlemize sen nasılsın
saol canım yaa yok rahimde perde olduğunu bilmiyodum tüp e gemiştk lap ile histerskopi yapalım dedik öyle öğrendik vallaa ağrı önemli deil ama işte ilk çıktığında insan birz zorlanıyo ama sonrasında alışıyon ağrıya nede olsa bebek için çok şükür kötü şeler çıkmadı rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşşş hep dua ediyorum hepimize inş kabul olur sen nasılsın:1hug:
oyy benim canımm çok sevindimm gökçedoşummkaydirigubbakcemile5perdenin alınması süper günümün dedigi gibi..iyiki olmuşsun bu ameliyatı canım..çok şükür bir sorun kalmadı giib.ee artıkk minişlerr teker teker gelir annecigineŞeniz:Saruboceq:geçmiş olsun canım benim.kıyamam çok da agrı çekmişsin..olsunn gfeçecek bebegin geldiginde de hepsini unutacaksın inşallah:Saruboceq:kızlar mrb annemlerdeyim net yoktu pc çökmüş eşim yen yaptı o yüzde giremedim
gelelim ameliyata tüpler açıkmış saol tüp çok güzl sağ tüp ise azcık darmış rahim de perde varmış dr aldı onu bebeğin tutunmasına engel olurmuş rahimde iltihap yapışıklık felan yokmuş çok şükür perdeyide aldı sorun yok artık yalnız ağrılarım var göbeğim çok ağrıyor ilaç verdi antibiotikle ağrı kesici tansiyonum çok düşük 8 e 5 bide 7.ye 5 ti hep tuzlu ayran içmekten midem bulandı artık bide gaz yapmak için sıvı ve çorbadanneyse merak eden dua eden etmeyen herkesten allah razı olsn bebeğimize bi adım daha attık çok şükür
yaa senam demek yazmışş ah canım dedigin gibi onca acısının arasında unutmamış seni ne kadar güzel...kizlar herkese merhaba iyi geceler, oncelikle senacim msne bana gecmis olsun yazmis Allah hayirlisini nasip etsin bizlere demis, hepsi bu. canim senam derdinin icinde benim kaybim icin yazmis cok sagolsun.
bir de kizlar hepinize bir sey daniscagim yazacagim icin kusura bakmayin ama acikca yazmassam meraktan catlarim, bu gece idrarimda kanli tortu gordum. hic basina boyle birsey gelen var mi? galiba iltahaplanma belirtisi sanirim o yuzden de cok yorgunum. yarin doktora gidecegim ama basina gelen ya da duyan var mi?
Kızlarr hepinize selamopuyorumnanaktan
tuana sen doktor işini neyaptın cnm ya
pırıltı bacım nasılsın coktandır görüşemıyoruz