Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ay richcim cok sordum ama gebelikten suphelenmis demissin hangi belirtisinden gebelik sandi? yaa ben de suphelenmistim ama asiri yorgun ve bas donmesi var diye suphelenme nedenim diger gbeligimde oyle olmustu ama ben idrarda kani gorunce aksine gebelik kesin degil hastayim demeye basladim ondan soruyorum simdi sana arkadasin ornegini verince bu arada bendeki kan aslinda idrar kirmizi degildi bir tortu vardi idrarda kanliydi, yaa kusura bakmayin anlatiyorum, utandim:KK43:(

hım canım yeni yere alışmak zordur yaa hele 1 leri okutmak daha zordur abim okutmuştu da neys e inş yeni yerin yeni güzellikler getirir inş sana canım kib ii geceler

ay canım saolasın allah raz ı ol sun inş rabbim bir yada fazla artık nasip etsin sağlıklı inş canım cümlemize sen nasılsın

saol canım yaa yok rahimde perde olduğunu bilmiyodum tüp e gemiştk lap ile histerskopi yapalım dedik öyle öğrendik vallaa ağrı önemli deil ama işte ilk çıktığında insan birz zorlanıyo ama sonrasında alışıyon ağrıya nede olsa bebek için çok şükür kötü şeler çıkmadı rabbim hepimize hayırlı evlatlar nasip eylesin inşşş hep dua ediyorum hepimize inş kabul olur sen nasılsın:1hug:

senden de allah razı olsun canım. bende pek önemli bişey yok adet olamamaya da alıştım artık:)) sen iyi ol iyileş sonra güzel haberlerin gelir inşallah canım güzel güzel dinlen canım öptüm seni kocamanopuyorumnanaktan

gunum daha önce hsg cektirmedim asılama yaptık ama dr eşimde sorun oldugunu dusundugu için cekmemişti sperm de sorun var tupe gectiğimiz için de bakmak istedik cok sukur o sorunlarda halloldu agrı sızıda gecer inş yakında inş seninde yarın dr a görunursensorun cıkmaz canım kib optum
herkese ii geceler hepinizi öpuyorum kızlar gelmediniz karsılasamadık hepinizi nanaktan mucks
gökçe kacaaaaarrr:eek:

cnm neden utanıyorsun cok normal bence
ya arakadasım doktora kasıgma agrı gırıyo
belım agrıyo demıstı bıde ıdrarda kanı sanırım
yerlesme kanaması olarak degerlendırmıstı cnm
ya sen daha önce yasamıssın zaten o belırtılerı cnm hayır olsun umarım bebiştendır

ay yıne kımse yok ben oluncamı kımse olmuyo ne ben gıdınce herkes saklandıgı yerden cıkıyokaydirigubbakcemile3

sende mi richcim evet gitti bir ara belki yogunluktandir. sagol canim cevaplarin icin. kocisin nerdeydi nereden geliyor?

kızlar mrb annemlerdeyim net yoktu pc çökmüş eşim yen yaptı o yüzde giremedim
gelelim ameliyata tüpler açıkmış saol tüp çok güzl sağ tüp ise azcık darmış rahim de perde varmış dr aldı onu bebeğin tutunmasına engel olurmuş rahimde iltihap yapışıklık felan yokmuş çok şükür perdeyide aldı sorun yok artık yalnız ağrılarım var göbeğim çok ağrıyor ilaç verdi antibiotikle ağrı kesici tansiyonum çok düşük 8 e 5 bide 7.ye 5 ti hep tuzlu ayran içmekten midem bulandı artık bide gaz yapmak için sıvı ve çorbadan:KK43: neyse merak eden dua eden etmeyen herkesten allah razı olsn bebeğimize bi adım daha attık çok şükür
oyy benim canımm çok sevindimm gökçedoşummkaydirigubbakcemile5perdenin alınması süper günümün dedigi gibi..iyiki olmuşsun bu ameliyatı canım..çok şükür bir sorun kalmadı giib.ee artıkk minişlerr teker teker gelir annecigineŞeniz:Saruboceq:geçmiş olsun canım benim.kıyamam çok da agrı çekmişsin..olsunn gfeçecek bebegin geldiginde de hepsini unutacaksın inşallah:Saruboceq:

kizlar herkese merhaba iyi geceler, oncelikle senacim msne bana gecmis olsun yazmis Allah hayirlisini nasip etsin bizlere demis, hepsi bu. canim senam derdinin icinde benim kaybim icin yazmis cok sagolsun.

bir de kizlar hepinize bir sey daniscagim yazacagim icin kusura bakmayin ama acikca yazmassam meraktan catlarim, bu gece idrarimda kanli tortu gordum. hic basina boyle birsey gelen var mi? galiba iltahaplanma belirtisi sanirim o yuzden de cok yorgunum. yarin doktora gidecegim ama basina gelen ya da duyan var mi?
yaa senam demek yazmışş ah canım dedigin gibi onca acısının arasında unutmamış seni ne kadar güzel...
canım ne kusuru yazacaksın tabii yaa...bende öyle idrarda olmadı canım ama bana ilginç geldi.iltahaptan oldugunu da duymadım ben.iltahap olsa agrın olur kasıklarda...ya inşallah aklıma gelendir yaaaa:Saruboceq:Allahım günümü bayramda bir sürprizle karşılaştır nolurrrr:Saruboceq:
Kızlarr hepinize selamopuyorumnanaktan

selam pırıltıcım hoşgelmişsenŞeniz

kızalr biz demin geldik eve...çok yorgunum ve yarın kendi evimi temizleyecegim kısmetse.işler hiç bitmiyor...bide iki kere alışverişe çıktım yegenime önlük bakmayaa birincisi...heryer ana baba günü zor çıktık caddeden..ya ben ocaddede nasıl çalışmışım 10 yıl yaaaa:bbo:herneyse ikinciyede çıktık yengemle çok yoruldum ...

derinim sagol guzel dileklerin icin de sen bana once sagligim bozulmamis olsun die dua et bacim walla korktum ne de olsa kurtaj oldum:KK43:(
guzelce dinlen canim simdi turkiyede carsilar cok kalabalikti ne guzel bayram telasi:KK43:(

kizlar gercekten duramiyorum artik yatmam lazim, sagolun kafanizi sisirdim kanli tortuyu gorunce kurtaj oldum diye cok korktum, hepinize hayirli geceler.

tuana sen doktor işini neyaptın cnm ya
pırıltı bacım nasılsın coktandır görüşemıyoruz

kusura bakma canım geç yazdım tam sana cvp yazıyordum internetten düştüm siteye girdim ama foruma giremedim:KK43: doktora gittim yine test yaptı yine negatif yani sonucu doktora göstermedim ama negatif.. hala adet olamadım 11 gün oldu adet görmem için ilaç vermedi ama adet olduktan sonra tekrar gelmemi istedi kist gördü ama adet olduktan sonra tekrar bakıp öyle bişey söyleyebilirim dedi.. öyle canım yanii benim kociş bekliyor biraz çıkıyorum yarım saate gelirim tekrar

X