aminn canımm:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:Kadir Gecesi Yüzü Suyu Hürmetine Allahım yüzümüzü güldürsün bizede tatlı yavrular nasip eder inşallah...
sağol rapunzelim seninde kandilin mübarek olsun..kandılınız mubarek olsun arkadslar..
rabbım acılan ellerı
bos cevırmesın tum dualaraımızı kabul etsın..
ben derının yazısından anladıgım kadarııyla kotu seyler olmus..
gecmıse dondum ceylanın mesajlarından maalesfkı kotu haberı aldım..
cok uuzldummafoldumbenmafoldumben
rabbım senaya sabır versın.bası sagolsun
semacım seninde kadir gecen mübarek olsun..dua etmez olurmuyuz inşallah hayırlı güzel sonuçlar alırsın..biz yanındayız korkma senopuyorumnanaktanmerhaba arkadaşlar allah hepinizin
kadir gecesini mübarek eylesin dualarımızı kabul eylesin bana dua edin bacılarım yarın aşılama tedavisi başlıycak ne olur dua edin belki birimizin duası cümlemize geçer ilk aşılamam deyil bu arada ikinci çok korkuyorum ya olmasa diye bügün 5 yıl dile kolay gelsede çok zor bir dava bilir siniz bacılarım kimseyede diyemiyorsun aşılama olacagını yarın sesizce kalkıp gidicem doktora bir duyan olursa vay halime buseferde tuttumu tutmadımı derdi alır insanları laf aran eline birazdaha laf gecer az çok anlarsınız halimi canım bacılarım
sagol arkadaşım allah senden razı olsun
sizin gibi tatlı arkadaşlarım olsa keşke hep belki arada bir unuturum yavru özlemini :CüvCüv:sagol canım hepimizden razı olsun...sen ihç endişe etme hayırlısıyla bu defa olacak.inan buna.opuyorumnanaktan
sizin gibi tatlı arkadaşlarım olsa keşke hep belki arada bir unuturum yavru özlemini :CüvCüv:
hayırlı kandillerr...... cümlemizin duaları kabul olsun inşallah :Saruboceq:
hayırlı geceler tatlı ruyalarr.....opuyorumnanaktan
bereketli sahurlarr ..........cokacimcoook
ve yeni güne günaydınnhihoyyyt
herşey gönlünüzce olsun dostlarr :lepi:
aminnn sağol boncukummmŞenizhayırlı kandillerr...... cümlemizin duaları kabul olsun inşallah :Saruboceq:
hayırlı geceler tatlı ruyalarr.....opuyorumnanaktan
bereketli sahurlarr ..........cokacimcoook
ve yeni güne günaydınnhihoyyyt
herşey gönlünüzce olsun dostlarr :lepi:
ayy canım sağoll buralardaydım pc de sorun vardı onu hallettim bide duş aldım ancak geldim..iyiyim şükür canım..stres yapmak yok tamam mı hep olumlu düşün..Rabbim bu gecenin hayrına yüzünü güldürür inşallahsen nasılsın makbercim bu arada seni göremiyince demin üzüldüm arzuladım
kizlar kadir geceniz mübarek olsun rabbim gönlünüzün isteklerini dualarini versin insallah hayirlisiyla bütün dilekleriniz gerceklessin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan isteklerinizin gerceklesmesi icin duaciyim :Saruboceq:
sagolasin iyiyim canimbir kac zamandir rahatsizdim sükür hep aklimdasiniz dualarim hep sizinle sizler nasilsiniz
aminn ablacımm inşallah seninde gönlünden geçen isteklerin kabul olur:Saruboceq:kizlar kadir geceniz mübarek olsun rabbim gönlünüzün isteklerini dualarini versin insallah hayirlisiyla bütün dilekleriniz gerceklessin insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktan isteklerinizin gerceklesmesi icin duaciyim :Saruboceq: