Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sağolun kızlar keyfim yerine geldi valla
derinim belli olmaz benden canım bakarsın uyuyamaz gelirim işte

tesbıhımı bulamam sımdıde ev yenı tasıdık ya kac tane vardı tesbıhte 99 muydu cnm ya

tamam makbuşum he şöyleee keyfini çıkarr kocişinle birlikte olmanın.sizde bu aşk varken kimse dokunamaz canım emin ol:)
riçim evet canım 99 tane.

sagol derını makbusum gül bakem allah ahvale et onu sen
onunda ıstedıgı senın mutsuz olman onu mutlu etme cnm gül gec

kızlar ben sıdılk cıktım bende dua edım gıdımde
kenıdnıze ıyı bakın gelrıı belkı daha sonraa.s.

kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.ALLAH dualarınızı kabul etsin . AMİN :Saruboceq:

Kadir Gecesi Yüzü Suyu Hürmetine Allahım yüzümüzü güldürsün bizede tatlı yavrular nasip eder inşallah...

kandılınız mubarek olsun arkadslar..
rabbım acılan ellerı
bos cevırmesın tum dualaraımızı kabul etsın..

ben derının yazısından anladıgım kadarııyla kotu seyler olmus..
gecmıse dondum ceylanın mesajlarından maalesfkı kotu haberı aldım..
cok uuzldummafoldumbenmafoldumben
rabbım senaya sabır versın.bası sagolsun

kızlar hepinizin kadir gecesi mübarek olsun.ALLAH dualarınızı kabul etsin . AMİN :Saruboceq:
Amin canım sagol seninde Allah dualarını kabul etsin canım benim:Saruboceq:
Kadir Gecesi Yüzü Suyu Hürmetine Allahım yüzümüzü güldürsün bizede tatlı yavrular nasip eder inşallah...
canımm amin inşallahh...Allahım hepimize saglıklı sıhhatli,akıllı evlatlar nasip etsin:Saruboceq:
kandılınız mubarek olsun arkadslar..
rabbım acılan ellerı
bos cevırmesın tum dualaraımızı kabul etsın..

ben derının yazısından anladıgım kadarııyla kotu seyler olmus..
gecmıse dondum ceylanın mesajlarından maalesfkı kotu haberı aldım..
cok uuzldummafoldumbenmafoldumben
rabbım senaya sabır versın.bası sagolsun
Amin rpunzelim..malesef böyle oldu canım..Alla senamıza ve onun yaşadıgını yaşayan tüm annelere sabır versin:KK43:(:-)Saruboceq:
kız prenses burdamısı seker msnde yoksun ama

riçim ben geldim canımzemuszemus

kimse kalmamış bende abtestimi aldım dualarımı ettim birazda kuranın türkçe mealini okudum rabbim bu gece edilen tüm duaları kabul eder işallah

merhaba arkadaşlar allah hepinizin
kadir gecesini mübarek eylesin dualarımızı kabul eylesin bana dua edin bacılarım yarın aşılama tedavisi başlıycak ne olur dua edin belki birimizin duası cümlemize geçer ilk aşılamam deyil bu arada ikinci çok korkuyorum ya olmasa diye bügün 5 yıl dile kolay gelsede çok zor bir dava bilir siniz bacılarım kimseyede diyemiyorsun aşılama olacagını yarın sesizce kalkıp gidicem doktora bir duyan olursa vay halime buseferde tuttumu tutmadımı derdi alır insanları laf aran eline birazdaha laf gecer az çok anlarsınız halimi canım bacılarım

kimse kalmamış bende abtestimi aldım dualarımı ettim birazda kuranın türkçe mealini okudum rabbim bu gece edilen tüm duaları kabul eder işallah

Allah kabul etsin canım.ben adetli oldugum için sadece el açıp dua ettim.tesbih çektim bide..inş kabul eder Rabbim:KK43:(

merhaba arkadaşlar allah hepinizin
kadir gecesini mübarek eylesin dualarımızı kabul eylesin bana dua edin bacılarım yarın aşılama tedavisi başlıycak ne olur dua edin belki birimizin duası cümlemize geçer ilk aşılamam deyil bu arada ikinci çok korkuyorum ya olmasa diye bügün 5 yıl dile kolay gelsede çok zor bir dava bilir siniz bacılarım kimseyede diyemiyorsun aşılama olacagını yarın sesizce kalkıp gidicem doktora bir duyan olursa vay halime buseferde tuttumu tutmadımı derdi alır insanları laf aran eline birazdaha laf gecer az çok anlarsınız halimi canım bacılarım

ayy canım benimmm...okudugum anda ettim dua senin için merak etme..benim de dayımın kızı açılama oldu canım dün..şimdi o da beklemede..Allahım hayırlısıyla bu defa tutmasını nasip etsin inşallah Amin.:Saruboceq:

X