Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar hepinize hayırlı kandiller inşallah şu mübarek günde tüm dualarımız kabul olur inşallah hayırlı vakitte hayırlı evlatlar nasi olur hepimize

kandiliniz mübarek dualarınız kabul olsun kızlar..
Allah hepinizin gönlündekini nasip etsin inş..
hayırlı sağlıklı evlatlarımız olsun inş..

kızlar selam..birazgeç girebildim kusura bakmayın.hepinizin KADıR GECESı mübarek olsun...
eve yeni geldik.malum hasta oldugum için kuranımı okuyamadım((tesbih çektim dua ettim.yine devam edecegim.daha çok edecegim dualar var.çok geç olmadan size selam vereyim dedim canlarım.

sevalim canım benim.önemsiz dendiyse öyledir canım.Allahım inşallah hayırlı sonuçlarla karşılaştırsın seni..kötü birşey yok canım üzülme sen.
gökçem gelmemiş inşallah iyidir.
esmada ugramamış..hayırlı haberlerle gelin kızlarr..öpüyorum hepinizi.
ve bugün buraya girip dua eden tüm arkadaslarımın duaları kabul olsun.ALLAH hepinizden razı olsun...
inşallah tüm dualarımız kabul olsun kızlar....

selam kızlar ben geldim öncelikle hepinizin duaları kabul olsun inşallah..bende hepimiz için bol bol dua okudum (
kötü bir gece geçirdim öncelikle kaynanamlara gittik kandilleştik baktım tam evden çıkarken konuşmadığım göümcem geldi öptü kandilleşti benimle..
ordan halasına çıktık.oysa hiç sevmiyorum o halasını sadece gönlü olsun diye istemeye istemeye kabul ettim..gittiğimizde büyük bir şokla karşılaştık banada feyza söyledi meğer anneside ordaymış(akraba oldukları için heryere rahatlıkla girip çıkıyor) Allahtan kalabalık diye içeri girmedik.halasıyla falan kandilleştik kapıda tabi benim morak sıfır ((yemin ettim bidahada gitmem oraya
aslında içime doğmuştu ama aptallığımdan gittim işte ((

derıncıgım bende hastayım tesbıh cekebıliyomuyuzkı abdest almadan bende üzülüyom dua edemıyorum dıye

canım benim olsun sen üzülme...üzülmen gereken bir konu yok ortada.rahat ol sen...boşver bırak dolansın ortalarda...gitmezsin bi daha olur biter.
ben çıkıyom cano gelirim yine.

ay makberım dert ettıgın seye bak cnm öyle bı günde canını sıkmaya degmez
eşin senın yanında o bozulmustur içi içini yemıstır emın ol gırmedıgınız ıcın

kendım yazıyom kendım okuyom bacılar
bgn gıresım tuttu bgnde kımse yoklaelaelaelaelae

tamam derinim bende çıkarım birazdan bi duş alıyım belki yatar uyurum uykumu alamıyorum

ay nebozuyon kız sevdıgın senın yanında o kaybetmıs
ay suratını görmek ısterdım onun cıdden sen gül gec
ne halt yerse yesın bacısı

riçim yazdım canım arkada kaldı .
tmm makbuşum.sahura kalmıcan mı canım?neyse bende gideyim dua edeyim biraz daha.
riçim sende tak başörtünü al tesbihi istedigin kadar çek.elimize kuran alamıyoruz ama ben tesbih çektim bi sakıncası oldugunu düşünmüyorum...bol bol dua et canım.öptüm senide.

haklısın riçim ama ne biliyim (ooffff boşver
ben çok dua ettim canım hepimiz için Allah kabul etsin inşallahh

ay nebozuyon kız sevdıgın senın yanında o kaybetmıs
ay suratını görmek ısterdım onun cıdden sen gül gec
ne halt yerse yesın bacısı

ayy makbuş bak aynen katılıyom riçime...bırak seninle ugraşacagı varsada rabbim aman vermesin fırsat vermesin.kötünün kötülügü kendine olsun..senin eşin yanında canım gerisi fısssss.

Kızlar hepinizin kadir gecesi mübarel olsun..
Rabbim bu gece hürmetine dualarımızı kabul eder inşallah:Saruboceq:
daha yeni geldim eve biraz dua edeyim
herkese iyi geceleropuyorumnanaktan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…