esmam canım hoş geldinçok şükür seninde tedavin sonuç vermşgünaydın sevalim önemli bişeyin olmadığına çooooooook sevindim tatlım :sm_cool:
ilaçla tedavi olup iyileşirsin inşallah canım
gökçem gelmemiş daha onu da çok merak ettim yaaaa Allah ım hayırlı haberlerle gelsin inşallah:Saruboceq:
ben de dün doktora gittim 4 aydan sonra çok şükür rabbime işe yarar bi yumurta elde ettik çatlatma iğnemi oldum (orucum bozuldu ama neyse) artık çalışmalara başlıycaz canlarım iyi dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ederim Allah hepimizin dualarını dileklerini kabul eder inşallah
ama sevincimi buruk yaşadım biraz anneannemin pankreasında bi kitle varmış kanser olabilir demiş doktor Allah ım inşallah değildir eğer öyleyse bu bayram zehir olur sizlerin de duasına ihtiyacım var
neyse kızlar ben tekrar bi gelirim
hadi gökçem sen de iyi haberlerle gel
ahh canım nasıl sevindim bilemezsinŞenizhadi inşallah hemen iyileşirsin canım benim.hapları da bence haftada 2 dediyse ara vererek olması gerek ama yinede ara doktorunu.kızlar merhaba
derinmim pasifiğm ağlamacım canlarım teşekür esdrim sizde hakınızı helal edin
doktora gitim mühim bir şey yok dedi bezeler büyümüş takip altın aldı 15 gün sonra yine gidecem dostve habı verdi haftada 2defa dedi
ben şeyi sormayı unutum haftada 2 defa atacam ya
üst üstemi ara verekmi acaba
canımm senin adıınada çok sevindim inşllah o gelişen yumurta çatlar ve bebişin gelir sana:)))umarım anneanneciginin pankreasında görünen kitle zararsızdır inşallah :Saruboceq:üzülme canım inşallah yoktur birşey.günaydın sevalim önemli bişeyin olmadığına çooooooook sevindim tatlım :sm_cool:
ilaçla tedavi olup iyileşirsin inşallah canım
gökçem gelmemiş daha onu da çok merak ettim yaaaa Allah ım hayırlı haberlerle gelsin inşallah:Saruboceq:
ben de dün doktora gittim 4 aydan sonra çok şükür rabbime işe yarar bi yumurta elde ettik çatlatma iğnemi oldum (orucum bozuldu ama neyse) artık çalışmalara başlıycaz canlarım iyi dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ederim Allah hepimizin dualarını dileklerini kabul eder inşallah
ama sevincimi buruk yaşadım biraz anneannemin pankreasında bi kitle varmış kanser olabilir demiş doktor Allah ım inşallah değildir eğer öyleyse bu bayram zehir olur sizlerin de duasına ihtiyacım var
neyse kızlar ben tekrar bi gelirim
hadi gökçem sen de iyi haberlerle gel