Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

esmam canım hoş geldinçok şükür seninde tedavin sonuç vermş
inşalah bu ay beiş n gelir sana bitanem hayırlı olsun canım
seninde canım dileklerin kabul olsun canım
aneanede çok geçmiş olsun canım kesin bir şey yok yan banada öğle deiler ama bak yanılmışlaaar
umarım sizinkide öğle
anneanede acil şifalar diliyom inşalah yanılmıştır doktor allah size bağışlasın opuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

bak sevalcim önemli bişiy değilmiş nasıl sevindim çok şükür tahmin etmiştim zaten dün okuduysan eğer yazdığımı canım üstüste değildir canım hap bence sen yinede doktoruna sor canım benim

oy ceylanım bacım hakın çok var üstümde benim için kendi kafanı yorup araştırma yapmışsin canım
helal et
çok şükür önemli değilmiş canım
sen nasılsın dün hepinize dua etim rek tek isminizi vererek inşalah kabul olmuştur
evet gökcem nasıl acaba

ahh canım nasıl sevindim bilemezsinŞenizhadi inşallah hemen iyileşirsin canım benim.hapları da bence haftada 2 dediyse ara vererek olması gerek ama yinede ara doktorunu.
canımm senin adıınada çok sevindim inşllah o gelişen yumurta çatlar ve bebişin gelir sana:)))umarım anneanneciginin pankreasında görünen kitle zararsızdır inşallah :Saruboceq:üzülme canım inşallah yoktur birşey.

tünaydın hanımlarrr...Şeniz
yeni birgün,yein umutlar,yeni yaşanacaklar...Allah hepsinin hayırlısını versin...

selam kızlar ben geldğim esmacım sevalim ikinizin adına da çok sevindim..sevalim inşallah çabucak iyileşirsin canım
esmacım inşallah herşeyin hayırlısı olur

selam makbuşumm hoşgeldin..ben kaçıyom yine ama işlerim var cano msn de konuşak biraz çıkıcam sonra öptüm seni:))

derinim makberim hoşgeldiniz kızlar ben geldim siz kaçtınız
sizler nne yapıyonuz derinim sen nasıl oldun
makberim sen eler yaptı
gökçem gelmedi kızlaropuyorumnanaktan

olurmu sevalim ya ne demek

bende hepiniz için dua ettim isminizi anarak kızlar dün gece inşallah kabul olur

hoşbuldum canlarım ne yapam sevalim dün gidememiştik bugün okula gittik ufaklığı yazdırdık işte faturaydı falan eve geldim şimdide cam silip perdeleri yıkıcam
gelirim akşama yine öpüyorum sizi

iyi canım hayırlı olsun evet ne yapacan hiç işle bitmiyo ne güzel siztemizliğinizi yapıyonuz
bende bayramdan 10 gün sonra gelecem yokum

memelekete gidecem
daha hazırlanmadım bir dünya işimvar

sevalcim cok sevindim, cok sukur gecicek onemsiz. hic takma kafaya ama doktorunu ara ilac kismini netlestir canim. oh simdi sikayetlerin de gider. Masallah;
ben de oniki saat uyumusum:)) walla birsey oldu uykusuzluk problemim gitti:))

gokceyi hastanede tuttular demek gelmedigine gore, Insallah o da guzel haberlerle gelicek.
seval yakinda mi gidiyorsun memleket neresi canim?

kizlar senaya baktim bugun girmis kkya ama hicbir yere yazmamis henuz, muhtemelen daha hazir degil bizlerle paylasmaya cok normal, cok isterdik onunla yazisabilelim ama senacim gelmeye hazir olana kadar sabretmemiz lazim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…