Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

yaa neyin vardı abla geçmiş olsun((
bide iyiyiz yani senamıza üzüntümüz dılında iyiyiz((
bi arkadasımız bebegini erken dogumla kaybetti 25 haftalık(ona üzüldük işte(
yok dizimden problemim var bir sey yoktur insallah amar cekilecek hayirlisicok üzüldüm canim ya rabbim sabirlar versin insallah gül yüzünü güldürsün en yakin zamanda rahmet eylesin rabbim sabirlar versin :çok üzgünüm:
aminn ablacımm inşallah seninde gönlünden geçen isteklerin kabul olur:Saruboceq:
nasılsın ablacım özledik seni
bende sizleri özledim canlarim sizlerinde insallah duaciyim hep:Saruboceqpuyorumnanaktan

yok canim bakayim bir emara gireyimde anlasilacak aman nolcak kizlar yaslaniyom artik tabikine olcak bunlar rabbim sizlerin dualarini isteklerini kabul etsin sevindirsin hepiciginizi insallah bu gece hep dua edecem sizlereopuyorumnanaktanopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

çok geçmiş olsun bitoş ablam..inş önemli bir sorun yoktur.hayırlı sonuçlar alırsın inşallah.

Allah razı olsun ablacım Rabbim tüm dualarını kabul etsin inşallahhopuyorumnanaktan

yaşlılık mııı yok canımm sende:)))Allah razı olsun ablacım duaların için..inşallah Allahım sanada şifa versin iyileşsin dizin çabucak ve rabbim herşeyin beteirnden korusun hepimizi.

sagol canim benim valla o kadar huzur veriyorsunuzki rabbim sizleri güldürsün gönüllerinize huzur versin insallah dualariniz istekleriniz kabul olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

kızlar muhabbete doyum olmaz ama saat 4ü geçti ancak hazırlarım masayı
hepinizi öpüyorum Rabbim tüm dualarınızı kabul etsin gönlünüze göre versin inşallah..
hayırlı sahurlar iyi sabahlar

sagolun canlarim hayirli geceleriniz olsun hayirli sabahlariniz yeni dogan gün sizlere müjdeler versin insallah rabbime duaciyim öptüm cok görüsürüz hepiciginizi:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceqpuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

sagol canim benim valla o kadar huzur veriyorsunuzki rabbim sizleri güldürsün gönüllerinize huzur versin insallah dualariniz istekleriniz kabul olsun insallah:Saruboceq::Saruboceq::Saruboceq:

ayy aminnn ne güzel dualar oldu bu gece.mübaregimm hiç bitmese keşke(((

bende hazırlayacagım kızlar..bitoşu ablam makbuşum,pasifigim hoşçakalın ....ALLAHA EMANET OL un hepiniz.sizi seviyorum...gönlünüz huzurla neşeyle dolsun,evleriniz çocuk sesiyle,bereketle dolsun:)))

kızlar hepinizze hayırlı sabahlar inşallah Allahım tüm dualarımızı kabul etmiştir

kızlar merhaba
derinmim pasifiğm ağlamacım canlarım teşekür esdrim sizde hakınızı helal edin
doktora gitim mühim bir şey yok dedi bezeler büyümüş takip altın aldı 15 gün sonra yine gidecem dostve habı verdi haftada 2defa dedi
ben şeyi sormayı unutum haftada 2 defa atacam ya
üst üstemi ara verekmi acaba

günaydın sevalim önemli bişeyin olmadığına çooooooook sevindim tatlım :sm_cool:
ilaçla tedavi olup iyileşirsin inşallah canım
gökçem gelmemiş daha onu da çok merak ettim yaaaa Allah ım hayırlı haberlerle gelsin inşallah:Saruboceq:
ben de dün doktora gittim 4 aydan sonra çok şükür rabbime işe yarar bi yumurta elde ettik çatlatma iğnemi oldum (orucum bozuldu ama neyse) artık çalışmalara başlıycaz canlarım iyi dilekleriniz için hepinize çoooook teşekkür ederim Allah hepimizin dualarını dileklerini kabul eder inşallah

ama sevincimi buruk yaşadım biraz anneannemin pankreasında bi kitle varmış kanser olabilir demiş doktor Allah ım inşallah değildir eğer öyleyse bu bayram zehir olur sizlerin de duasına ihtiyacım var

neyse kızlar ben tekrar bi gelirim
hadi gökçem sen de iyi haberlerle gel

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…