Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sevil gelmedi dimi kızlar doktora gidicem diyodu en son
gündoğmadan canım bi dur bakalım gün doğmadan neler doğar diyen sen değilmiydin inşallah seninledir bebişin tatlımmm

senacımm bak sen merak ediyosun diye resmimi koydum profilime bak bakalım....hayalindeki bety mi????

yeni gitti misafirler kizlar; yorulmusum aslinda.
senacim cok sevindim ilaclari kullanabilcegine.
ceylancim yok tatlim bebek falan en guzeli bastan gercegi kabul etmek benim icin. olsa da surpriz olsun......
betty nasil olsa gecti sorabilirim, basta aletleri yerlestirirken senin de canin cok acidi mi hani benim hep cok kisa bir dakkdan az aciycak dedigim kismi? merak ettim:))

gündogmadan evet cnm aletleri yerleştirirken canım yandı gerçektende...ilacı verirkende adet ağrısı gibi ağrım oldu....ama yaptıracak arkadaşlar varsa tekrar söyliyeyim dayanılmayacakk bir acı dğil anesteziye falan hiç gerek yok bence....

betty.............süper resimler yaaaaaaaa.....çok farklısın vallahi....ama büyütemedim resimleri...sen benimkileri büyütebiliyo musun üzerine tıklayınca?dener misin gülüm?ama bayıldım sana vallahi.nasıl datlu bir anne olursun sen he!!!bu arada yorumlarımı da oku.........

ya ceylan sen de resim koooooooooooooy.............ve tabi ki gündoğmadan sen deeeeeeeeeeeee.......

senacımmmmm vala çok güldürdün beni resimlerime yorumların süper.....cnm ben çok küçük gösteriyorum kimse evli olduğuma bile inanmıyo.....1 ay sonra 29 yaşıma gircem tatlım sen kaçsın???belki senden büyüğümdür bile.....:)))))

gündogmadan tatlım benim ismimin yazdığı yere gir profilimde albüm var oradan bakabilirsin....

sena cnm ben seninkilere bakabildim büyük olarak ama beceriksiz ben resimleri büyük yükleyemedim....

yaa ben bulamiyorum bu fotolari nerdeeeeeeeeee bende gorcem:))
betty nin üstüne tıkla profil göster de canım...............
seninkini de bekliyoz.

bettycim ben de 29 um.......bu arada tüplerinin açık olduğuna çok sevindim gülüm.benim biri kapalı biliyosun.:çok üzgünüm:

evet biliyorum cnm ama burada tek tüple hamile kalan çok kişiyi duydum....hemipiz eninde sonunda kavuşucaz bebişlerimize....

gündogmadan msn demek istedin galiba cnm facebooka maille grilmiyo isimle giriliyo...

kıslar bende çıkayım kocişin gömlekleri vardı ütülenecek yarın iş var malum onları halledeyim öpüyorum hepinizi....

farketmez bettycim, isimden de bulursun mail adresinden de ama isim daha kisa yol tabii; msne de ekleriz zati:)) olayi genisletelim kizlar:))

datlum gündoğmadan cnm benim albümümün olduğu yerde..senanınkide....yani senanın profiline gir sağ tarafta aşağıda albüm var....

X