Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

ahh canim yaaa sabret bacim biliriz o kaynanalari allaha sükür bizimki erken almisti diline erkende birakti artik ben istemiyom olmasin daha dedim kurtuldum valla ne yapacan canim haldenmi anlayacaklar

gökcem sen nasilsin canim yaa soramadim hatrini iyimisin canim heycanlimisin sali günüydü galiba dr da isin hayirlisi rabbimden inss ferahlayacan rabbimin izniyle

semacım bende iki aşılama yaptım tutmadı kısmet işte yaa kaynanaya bakarsan ohhooo boşver canım elimizde deil bu kader kısmet daha fazla öteye gidilmiyo işte bi daha dene bakalım inş rabbim gönderir meleğini sana
kızlar kkd a sorun var giremedim bide yorgunum çıkıyorum artık yarın görüşürüz inş kib öpüyorum hepinizi

aglamacım salı günü 4 te yapılıcak lap ile histrskopi biraz heyecan var ama gün yogun geçince aklıma fazla gelmiyo ii dileklerin için saol datlum benim inş herşey normaldir temiz çıkar sonucum hayırlısı bakalım sende kib öpüyorum seni canım benimmm görüşmek üzre

selam kızlar ne var ne yok bakalım biz gezmedeydik az önce geldik burda hava baya soğudu kış mı geliyo ne ?

güle güle gökcem bende cikacam uyuya bilirim umarim yatamiyomki bi öksürüyom bi hapsuruyom offf amaannnn hadi allah rahatlik versin hepinizede canlarim öpüyorum byeee

hg bersum nasilsin canim iyimisin tatlim tam cikiyodum sen geldin nasil hersey yolundami tatlim özlüyoz seni valla ama bunada sükür görüyoz en azindan seni canim benim

allah iyiligini versün delü garuuu valla yazacaktim uyudu kaldi exsim gelmedi diyecektim yazdin kaydirigubbakcemile3 allahim yarabbim yat yaaa neden geri geldinki bende cikamam simdi yakalandim sana simdi kötükedihüso

görüşürüz canom yorulmuşsun bugün heralde öpüyorum çok unutma HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK

hg bersum nasilsin canim iyimisin tatlim tam cikiyodum sen geldin nasil hersey yolundami tatlim özlüyoz seni valla ama bunada sükür görüyoz en azindan seni canim benim

SAOL CANIM HOŞBULDUM fırsat buldukça geliyorum ama rastlaşamadık heralde çıkıyosun galiba görüşmek üzere çok öpüyorum tatlım

Derinim hosgeldin tatlim nasilsin...beni sorarsan yazdim..biraz moralim bozuk...gelmedi kirmizi kart diye daha dogrusu damlaya damlaya gol olmasini bekliyorum ama gol mol yok ortada..

Derinim hosgeldin tatlim nasilsin...beni sorarsan yazdim..biraz moralim bozuk...gelmedi kirmizi kart diye daha dogrusu damlaya damlaya gol olmasini bekliyorum ama gol mol yok ortada..
hoşbulduk pasifigim okudum canım yaa..üzülme lütfen.daha çok gecikirse görünürsün doktora.ama inşallah bebiş vardır canım ya.ne yalan diyeyim aklımdan hep öyle geçiyor.herzaman gününde gelen adet bu şekilde sökülemesin yani...hayırlısı canım yaa..
hoşgeldin canım benim nasılsın iyi oldunmu biraz daha

canım benim hoşbulduk.iyiyim şükür yaa.anca gelebildim işlerim vardı.biraz tv de baktık hem korayla...zaten bazen bilerek de geç geliyorum çünkü pc kafamı çok yoruyo biraz fazla oturunca...geçen kulaklarım çınladı hep resmen beynimizi etkiliyor.

X