Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

güle güle günüm ii geceler sana canım
tabiki pasifigim adet o kadar önemli ki vucudun kendini tamamlaması en çok da ona bağlı menepozdaki kadınlar ne kadar zor süreçten geçiyolar sinirler stresler terlemeler yani bebek olmasada adet düzenli gelmesi daha ii

sana katiliyorum canim...adet geldi mi sinirler de gevsiyor...su an mesela bana ates basiyor..avuc iclerim yaniyor o derece yani...biraz simdi karnim hafif hafif agrimaya basladi sokulur insallah..dua edin..

inş erkenden olurusn pasifigim sen çok düşünme ki gecikmesin iyice ve herşey normaldir inş

allahim gönlüne göre versin pasifigim inss canim atlatirsin gökcem allahim rahatlik versin canim icini ferah tut hayirlisi allahimdan dur bakalim

bügün çok ama çok kötüyüm arkadaşlar çünkü daha demin adet oldum yine umutlarımı kaybetim tanrım bana sabır versin cekilecek der degil kurtarsın beni bu azabtan

yapma canim yaaaa hayirlisi rabbimden hepimiz ayni kirikligi yasiyoruz tatlimcanin sag olsun yeterki tatliimmmm

semacım üzüpte bu kadar yıpratma kendini herşeyin bi zamannı var ölümde doğumda belli canım o yüzden stres yapıpıda hasta olma canım inş gelir emleğin yakında sana

semacım üzüpte bu kadar yıpratma kendini herşeyin bi zamannı var ölümde doğumda belli canım o yüzden stres yapıpıda hasta olma canım inş gelir emleğin yakında sana

ama 5 yıl oldu bıktım artık beklemekten gökcecim bu bayram bana zehir olacak yine kendimemi yanım elelemin akrabaların lafına yanayım

offf semacim allahim ne deyimki iyi anliyorum seni falanin cocugu olmus derler ama icinide ezerler sabret melegim rabbim birgün senide bizide görecek inss var bi zamani belki tatlim elden bisey gelmiyoki valla sabredecez varmi daha ötesi tatlim yaaa

canım semacımm sende haklısın yani ne diyimki bende iki yıldır bekliyorum gerçekten zor bi durum rabbim sana inş yakında gönderir peki tedavi oluyomusunuz

offf semacim allahim ne deyimki iyi anliyorum seni falanin cocugu olmus derler ama icinide ezerler sabret melegim rabbim birgün senide bizide görecek inss var bi zamani belki tatlim elden bisey gelmiyoki valla sabredecez varmi daha ötesi tatlim yaaa

aynı dedigin gibi arkadaşım güya sana teseli bizim falanın yedi sene olmadı seninkide olur ya merak etme bir şey bilmez ama bilmişlik taslar aman çocugu nedicin biziki varda ama sade eziyet ya benden küçük yaştaki bana akıl veriyor güya ama akıl vermek deyil onlarınki eksik yanından faydalanmak derim ben ona

bosver semam allah büyük canim banada hep derler seninde olacak birgün o zaman görecen cocuk ne demekmis tabiki olacak derim ben ama sizler gibi anne olmayacam kiymet bilmeyenler iste bacim ne yapacan valla benden sonra evlenenlerin bile oldu duydukca bi tuhaf oluyom hele senin yokmu biseyin daha dedilermi deli oluyom sanki keyfimden yapmiyom ama ne yapacan bacim duymayacan varmi bi cagresi

canım semacımm sende haklısın yani ne diyimki bende iki yıldır bekliyorum gerçekten zor bi durum rabbim sana inş yakında gönderir peki tedavi oluyomusunuz

aman tedavi oluyoruz eşim tedavi oluyordu eksiklik ve hareketlilik azdı ameliyat falan oldu nebilim düzeldi diyor doktorlar normal diyorlar benimde hiç problem yok daha bide benden olsa vay başıma gökçecim bilirsin kaynanaları gecen yıl aşılama olduk tutmadı şimdi bu adetimde doktora gidicem aşılama olucagız ama teredütlüyüm yapsamı yapmasamı diye olmazsa yine yıkılıcam kafamçokkarıştı

X