Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Anam bu ay hepimizde bi durum soz konusu anlasilan...sanirim oruc nedeniyle bunyesel bir durumdur insallah..bende Kadir gecesine kadar biter diyordum ne guzel ama..damliyo musluk akmiyo...

evet canım.ayrıca lekelenme bende de oldu hatta bu akşam.ama benim durum farklı.afedersiniz ama ilişkiden sonra oldu:KK43:(bi kere daha olmuştu geçenlerde.anlamadım nedendir.

amannn yaaaa kızlar ne olucak bizim halimiz.. valla kociş söylenmeye başladı keşke kadın doğum doktoru olsaymışım diyyeee:))))

anam onlar evlenmeden once bizim makinalari hic ariza yapmaz olarak degerlendirdikleri icin evlendikten sonra sasiriyo adamlar....delikafadulden:roflol:

evet canım.ayrıca lekelenme bende de oldu hatta bu akşam.ama benim durum farklı.afedersiniz ama ilişkiden sonra oldu:KK43:(bi kere daha olmuştu geçenlerde.anlamadım nedendir.

Allah Allah ...Allah hayirlara cikarsin..zaten benim regl gecikince afedersiniz benimde iliskiden sonra geldi iyi mi..bende himmm demekki gelecekti bu is hizlandirdi dedim kendi kendime ama....yanildim ne ola ki buCADIARZU

anam onlar evlenmeden once bizim makinalari hic ariza yapmaz olarak degerlendirdikleri icin evlendikten sonra sasiriyo adamlar....delikafadulden:roflol:

allah iyiliğine versin kızz:))) benimki evlenmeden önce biliyordu bende bir arıza olduğunu ama ne yapsın işte yazık evlendi benimle :)))) evlenmeden önce bir kist geçmişim vardıdakaydirigubbakcemile3

neyse kızlar ben kaçıyom artık.öptüm hepinizi.pasifigim inşallah hayır olsun hepimizinki canım.
hoşçakalın iyi sahuralr herkese.

bende çıkıyım bari fazla bile kaldım::)) herkeze iyi gceler ve iyi sahurlaropuyorumnanaktan

Boncugum hosgeldin canim sagolasin sanada iyi haftalar olsun da sen niye oyle aglayan figur koydun bakim..hayirdir..?

gübaydın hanımlar bi selam vermek istedim bugün biraz işlerim var erkenciyim..
bankaya çıkıcam sonrada alışveriş vs.. gelince uğrarım yine öpüldünüz

herkese günaydın iyi haftalar iyi bayramlar dilerim
makberim kolay gelsin keyifli alışverişler kolay gelsin

selam kizlar keyfim yok bugun hic canlar...su regl durumum aynen devam ediyor...sokulmedi bir turlu..pedide kirletmiyor..sadece tuvalet kagidinda acik pembelik goruyorum cok hafif her seferinde okadar...bir arkadasim sagolsun sogan suyunu onerdi sokuyormus sanirim onu deneyecegim..
hepinize iyi mutlu hayirli haftalar olsun

günaydın fıstıklaaaaaropuyorumnanaktan
dünde beri kaçırdığım yerleri okumaya çalıştım da yav ne kadar çok adeti geciken varmış derin, pasifik, ıtuana, mızmız ... noluyo hatunlar hayırdır inşallahCADIARZU
bence içinizden en azından biri patlatsın şu bombayı yaaaaa:lepi:
daha kimsecikler uğramamış pasifiğim sevalim makbuşum ce diyip gitmişler
neyse ben de çıkayim bari hepinizi öpüyorum canlarıııımhihoyyyt

X