- 31 Ocak 2009
- 12.091
- 24
burdayım gız delü garuuuu yazdım loooo ne gızısıngökceeeeeee nirdesin giiiizzzz konussana niye yazmiyonkiii kaydirigubbakcemile
Iyilik diyelim iyi olsunda aslinda biraz moralim bozuk...bu ayki adet tarihim gecti...iki gun once pembemsi,dun bir damla seklinde kahverengi leke bugunde yine bir damla acik pembe akintim var...ilk kez boyle bisi basima geliyor...yani sokulme yok..bu da beni rahatsiz etti acikcasi..kesin bir sorun var ama ne bilmiyorum..Allah hayirlisini versin insallah..29 eylulde doktora gidecegim..biliyorsun burada isler agir ilerliyor randevulari iki ay onceden almak gerekiyor belki 4 ay sonra bile verebiliyorlar ya o sebeple iyice endiseleniyorum..testler yaptirmistim ya yazin onlarin sonuclari icin 29 eylulde gelin dedi doktor..iste gidince bu ayki periyodumun durumundan da bahsedecegim..6 gun gecikmisti zaten bir de bir damla bir damla 3 gundur 3 damla ilk ve 3. gun acik pembe 2.gun kahverengi bir damlacik akinti iste..epey moralim bozuk...oruc tuttugumdan dolayi metebolizma direncini mi kaybetti de boyle oldu falan diye dusundum ama yaniliyorum..kesin baska bi sorun var..:1no2:
canım hemen kötüye yorma bünye heran değişiyo hele ramazanda belkidaha fazla etkilenmişsindir ben daha önce ilaç kullandığım için erken adet olmuştum mesela hep damla gelmişti pembe yada kahve şeklinde gittim dr kokrma dedi hormonlar değişmiş biraz ondan dolayı sende gidince tahlil yaptır ama inş herşey normaldir adetin geçmiş peki test yapmadın mı canım