- 2 Şubat 2009
- 1.358
- 0
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
Derinim ihtimal dahi vermiyorum...yani varsa cidden bir mucize olurda zaten yok canim sabah test yaptim..offf bir sokulse benden mutlusu olmayacak ates basiyor vucudumu resmen...neyse canim sen nasilsin iyilestin mi artik..
Derinim hosgeldin tatlim nasilsin...beni sorarsan yazdim..biraz moralim bozuk...gelmedi kirmizi kart diye daha dogrusu damlaya damlaya gol olmasini bekliyorum ama gol mol yok ortada..
pasifik canım bende aynı durumdayım valla biraz daha olmazsam sıkıntıdan patlıycam ne zamandır gecikiyorsun doktora gitmeyi ihmal etme benim yarın 8 gün olucak yarın 2 kez doktora gidicem
valla ihtimal vermesende en son ne zaman olduysa o zaman olmuştur belki belli mi olur:))ne kaa açıklamalı konustum dimi anladın sen amakaydirigubbakcemile3valla ben gecikmesine alışkınım benimkinin biliyosun ama bu defa benimki de bi acaip...iki ayda oluyorum normlade.benimde bugünlerde gelirse mucize olur heralde:))adetim yani...ama gelecek gibi çünkü afedersin göğüsler bi şiş sorma..çok daacıyor.yaklaştı sanırım...
tatlim ben bu yil 2 kez bu sekilde gecikmeli oldum..ilk gecikmemde 9 gun gelmemisti gercekten hayatimda ilk gecikmeydi sanirim bebis var dedim ama olmamisti..bu seferki gecikme 6 gundu..6. gunun sonunda yani ilk gun hafif pembemsi bir damla 2. gun kahverengimsi..3. gun yani bugun yine pembemsi bir damla seklinde..aslinda damla bile degil nasil yazssam pedim hic kirlenmedi bile tuvalet kagidinda goruyorum pembeligi ..benim hep duzenliydi canim...doktorda her kadinin yilda iki kez gecikmesinin normal oldugunu ilk gecikmemde soylemisti..sorun adetim gelmiyor ve test sonucum negatif...bir an once gelsin istiyorum insallah seninki ve derinimin kide gelir..insallah gelmesini isteyen herkesin gelir...gelmesini istemeyenlerinde saglikli gebelikleri olur..ne diyeyim..
bak hala belli mi olur diyo kaydirigubbakcemile3 deluuu yaptuk istek testi sirf dilinden kurtulayim diye...kaydirigubbakcemile3
anladım canım bende de öyle lekelenme oldu bende ona anlam veremedim. geçen perşembe gittim doktora yumurtalıklarımda pko gördü ama rahmin kalınlaştığını ve 1 kaç güne adet görebileceğimi söyledi bende yarın başka bir doktora daha görünücem. sen yine de ihmal etme canım kontrol amaçlı için rahat olsun. bide bayramda tatile gidicektik bende seviniyordum adetim geçmiş olur o güne kadar diye:çok üzgünüm:
kaydirigubbakcemile3nasıl biliyon ama üsteleyecegimi:)))
ben iki gün önce yaptım cano negatif.