Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
hoşbulduk psaifigim valla dğnkünden daha yorucu geçti bugün geç kalktılar ama iyiydi çok şükür senn nasılsın
kızlar ben annemdeydim gündüz.yengeme yardım ettim temizlige başladık..kendisi çalıştıgı için kıyamıyorum yanlız yapmasına...benim temizligim de var ama öyle çok yüklü bişeyim yok..birkaç gün sonra bende derinden bi yaparım.annemin evi halledelim önce de gerisi kolay...valla demin geldim alışveriş yapmıştım bide yorulmuşum oturunca anladım...bide bugün oruçlu da degilim:çok üzgünüm:sahurda çok kötü oldum.aglaya aglaya uyandırdım korayı:çok üzgünüm:midem ve karnım((bi gıdım bişy yiyemedim makbuş kızacak şimdi biliyom ama yiyemedim canım yaaa:çok üzgünüm:anamm bide kızdırdı benimki kalkmıyo iki saatttt:mymeka:ayy adet de olmadım yine olacakmışım gibi şiş heryerim offf offff ...
yaf canım nie kendini böle yoruyon hem makbuşun dediği gibi canım sen dr a gitbi yaa vala bak böyle olmaz adet olcaksanda bari ilaç al erken gelsin canım benim eiyet etme kendinneşuanda orucunuzu açarken ettiginiz tüm dualar kabul olsun inşallah
ALLAHIM senamıza ve onun gibi yavrusunu erken kaybeden tüm annelere sabırlar ver..yeniden anne olmayı nasip et ya rabbim.Amin...
evlat sahibi olmak isteyen bütün arkadaslarıma ve tanımadıgım kim varsa hepsine,hayırlısıyla eli ayagı düzgün,dinine düşkün,vatanına milletine hayırlı,anne babasına büyüklerine saygılı hayırlı evlatlar nasip et YA RABBİM.AMİN....
canım ohh evide temizledin hadi bakim şimdi rahatça okula gidersin ellerine sağlık bide özledim seni haa arada gel yaaselam kızlar temizliğimi boyamızı bitirdik artık tertemiz otururuz allah izin verirse....
derincim çok güzel dua etmişsin teşekkür ederim ve aminnnnn diyorum
ayy kız beni kıskandırma haa zate yoruldum gelemedim daha kahve bulaşıkları duruyo kaldı neyse sen napıoynslm kislaarrr hg datlularim napalim makbusumla takiliyoz catlayin siz gelmiyonuz bizde kendimiz takiliyoz napalim lülülülülülü naniknanik
yaa hadi hayırlısı canım çok sevindim..
gökçem hoşgeldin canom nasılsın
selam herkese kizlar...bu arada aglamacim ben yurt disinda oldugum icin tv den izleme sansim olmuyor dizileri ama dizilerin hicbirinide kacirmiyoruz..nasil olduguna gelince bir link var..ozelden istersen atarim sana...butun dizileri tr de yayinlanan gun veriyorlar..ve o sitede tum diziler gecmisten bugune kadar tum bolumleriyle yer aliyor diledigin zaman izleyebilirsin yani..biz oyle yapiyoruz..laptobu masanin uzerine koyup kolonlarida actik mi bide tam ekran yapiyoruz..tipki TV gibi oluyor...artik haberlerden hava durumuna..sinemadan dizilere..muge anlinin ,nihat hatipoglunun sahur programina kadar hersey var..degme keyfime yani...