Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

sevindim canım beğenmene nasıl yapıldığını öğrendin değiştirmek istersen netten bulur yaparsın

tamam mabusum datlum ben durmam artik ne gecerse elime takintiliyizya birazciikkk

Gokcecim hosgeldin canim nasilsin..dun epey yorulmussun...nasil gecti iftar yemegin Allah kabul etsin canim...

kaydirigubbakcemile3 valla cesaret ister kiss beni tutmayaaaa ayyy kardesim geliyomus kizz dagitim olacakya evde olacak cumartesi allah izin verirse nasil özledim yaaa

hoşbulduk psaifigim valla dğnkünden daha yorucu geçti bugün geç kalktılar ama iyiydi çok şükür senn nasılsın

slm kislaarrr hg datlularim napalim makbusumla takiliyoz catlayin siz gelmiyonuz bizde kendimiz takiliyoz napalim lülülülülülü naniknanik

sagol canim annem diyo 14 ayi kaldi bi ay gitti diyo safak sayiyo canim yaaaa gecermi 460 bitermi allahim sabir versin cümlemize

gökceeeeeee nirdesin giiiizzzz konussana niye yazmiyonkiii kaydirigubbakcemile

hoşbulduk psaifigim valla dğnkünden daha yorucu geçti bugün geç kalktılar ama iyiydi çok şükür senn nasılsın

Iyilik diyelim iyi olsunda aslinda biraz moralim bozuk...bu ayki adet tarihim gecti...iki gun once pembemsi,dun bir damla seklinde kahverengi leke bugunde yine bir damla acik pembe akintim var...ilk kez boyle bisi basima geliyor...yani sokulme yok..bu da beni rahatsiz etti acikcasi..kesin bir sorun var ama ne bilmiyorum..Allah hayirlisini versin insallah..29 eylulde doktora gidecegim..biliyorsun burada isler agir ilerliyor randevulari iki ay onceden almak gerekiyor belki 4 ay sonra bile verebiliyorlar ya o sebeple iyice endiseleniyorum..testler yaptirmistim ya yazin onlarin sonuclari icin 29 eylulde gelin dedi doktor..iste gidince bu ayki periyodumun durumundan da bahsedecegim..6 gun gecikmisti zaten bir de bir damla bir damla 3 gundur 3 damla ilk ve 3. gun acik pembe 2.gun kahverengi bir damlacik akinti iste..epey moralim bozuk...oruc tuttugumdan dolayi metebolizma direncini mi kaybetti de boyle oldu falan diye dusundum ama yaniliyorum..kesin baska bi sorun var..:1no2:

kızlar ben annemdeydim gündüz.yengeme yardım ettim temizlige başladık..kendisi çalıştıgı için kıyamıyorum yanlız yapmasına...benim temizligim de var ama öyle çok yüklü bişeyim yok..birkaç gün sonra bende derinden bi yaparım.annemin evi halledelim önce de gerisi kolay...valla demin geldim alışveriş yapmıştım bide yorulmuşum oturunca anladım...bide bugün oruçlu da degilim:çok üzgünüm:sahurda çok kötü oldum.aglaya aglaya uyandırdım korayı:çok üzgünüm:midem ve karnım:KK43:((bi gıdım bişy yiyemedim makbuş kızacak şimdi biliyom ama yiyemedim canım yaaa:çok üzgünüm:anamm bide kızdırdı benimki kalkmıyo iki saatttt:mymeka:ayy adet de olmadım yine olacakmışım gibi şiş heryerim offf offff ...

şuanda orucunuzu açarken ettiginiz tüm dualar kabul olsun inşallah
ALLAHIM senamıza ve onun gibi yavrusunu erken kaybeden tüm annelere sabırlar ver..yeniden anne olmayı nasip et ya rabbim.Amin...
evlat sahibi olmak isteyen bütün arkadaslarıma ve tanımadıgım kim varsa hepsine,hayırlısıyla eli ayagı düzgün,dinine düşkün,vatanına milletine hayırlı,anne babasına büyüklerine saygılı hayırlı evlatlar nasip et YA RABBİM.AMİN....
yaf canım nie kendini böle yoruyon hem makbuşun dediği gibi canım sen dr a gitbi yaa vala bak böyle olmaz adet olcaksanda bari ilaç al erken gelsin canım benim eiyet etme kendinne
bende valla yoruldum hem yarında alıcam misafir bakalım he bide hamaratım degilmi hem yemekler hem evi makineye verme:)))) canım rabbim inş nasip eder bebeği o oluncada alırım misafirim de zor olur tabi.
canım duanda çok güzel rabbim hepimize hayırlı hamilelik hayırlı evlatlar nasip etsin inş
selam kızlar temizliğimi boyamızı bitirdik artık tertemiz otururuz allah izin verirse....
derincim çok güzel dua etmişsin teşekkür ederim ve aminnnnn diyorum
canım ohh evide temizledin hadi bakim şimdi rahatça okula gidersin ellerine sağlık bide özledim seni haa arada gel yaa
slm kislaarrr hg datlularim napalim makbusumla takiliyoz catlayin siz gelmiyonuz bizde kendimiz takiliyoz napalim lülülülülülü naniknanik
ayy kız beni kıskandırma haa zate yoruldum gelemedim daha kahve bulaşıkları duruyo kaldı:KK43: neyse sen napıoyn
yaa hadi hayırlısı canım çok sevindim..

gökçem hoşgeldin canom nasılsın

hoşbulduk cano nolsun işte azcuk yoruldum ama iyiyim sen nasılsın ohh dışarda yemişsin afiyet olsun

ayyy kiyamam sana gökcem dur ben yapayim kalan islerini senide grip eder gelirim geri olurmu canoommm

selam herkese kizlar...bu arada aglamacim ben yurt disinda oldugum icin tv den izleme sansim olmuyor dizileri ama dizilerin hicbirinide kacirmiyoruz..nasil olduguna gelince bir link var..ozelden istersen atarim sana...butun dizileri tr de yayinlanan gun veriyorlar..ve o sitede tum diziler gecmisten bugune kadar tum bolumleriyle yer aliyor diledigin zaman izleyebilirsin yani..biz oyle yapiyoruz..laptobu masanin uzerine koyup kolonlarida actik mi bide tam ekran yapiyoruz..tipki TV gibi oluyor...artik haberlerden hava durumuna..sinemadan dizilere..muge anlinin ,nihat hatipoglunun sahur programina kadar hersey var..degme keyfime yani...

Aglama sana bunu yazdim ama gormedin sanirim...

X