Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

makbusum imzani nasil yapiyosun yaaa ben bilmiyom nasil yapiliyosa ama seninkiler cok güzel ayet falan güzel yani

bende onu izliyorum bu bölümüde baya komik :)))
olsun cumartesi tekrarını izlersin sende

ikiside güzel ama yapamiyom ben anlamiyom daha dogrusu bu türkceyi valla cikamiyom icinden kaydirigubbakcemile3

bir ay nasıl geçcek bilmiyorum benim daha hastalığım bitmedi ben şimdiden bidahaki ayı düşünmeye başladım bi de evdeyim çalışmıyorum da Allahım inşallllllahhhhhhhhhhhhhh bu sefer nasip eder

yapmışın ama görünmüyo cano yaa tekrar link veriyim sana..
anneciğinede selam söyle ellerinden öpüyoruz

11 eylul adetım tamam cok gecmemıs bır kac gun ama zaten ole kendımı hamıleyımdır demıyorum kı ben umıdım yok zaten benım tek korkum o kadar ılac ıctım bır umıt hanı hamıssem ne etcem

Tatlim kusme bana...sen kafaya takmiyorum diyosun ...aslinda hepimiz oyle desek de bi sekilde aslinda hepimiz takiyoruz..bir umitle her ay bekliyoruz..anlatmak istedigim sadece her bir belirtiyi sorguluyorsun ya, sartlandiriyorsun durum aksi oluncada kendini uzuyorsun sandigim icin iyiligine istinaden soyledim...uzulme,kendini rahat birak diye soyledim..yoksa seni uzmek ya da kusturmek soz konusu dahi olamaz benim icin...ayrica bende seni severim..

selam herkese kizlar...bu arada aglamacim ben yurt disinda oldugum icin tv den izleme sansim olmuyor dizileri ama dizilerin hicbirinide kacirmiyoruz..nasil olduguna gelince bir link var..ozelden istersen atarim sana...butun dizileri tr de yayinlanan gun veriyorlar..ve o sitede tum diziler gecmisten bugune kadar tum bolumleriyle yer aliyor diledigin zaman izleyebilirsin yani..biz oyle yapiyoruz..laptobu masanin uzerine koyup kolonlarida actik mi bide tam ekran yapiyoruz..tipki TV gibi oluyor...artik haberlerden hava durumuna..sinemadan dizilere..muge anlinin ,nihat hatipoglunun sahur programina kadar hersey var..degme keyfime yani...

oldumu kisss becerikli garuyumdur aziciikkkk kaydirigubbakcemile3 ama bi bakayimda daha güzeller var onlari yaparim sagol exsim beniiimmm

X