Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

derinim hakkında hayırlısı neyse o olsun canım .inşallah hayatta herşey istediğin gibi olur cano..
makbuşum yorgunum ve çok uykum var oyüzden canım .yoksa muhabbet etmeyi çok özledim sizlerle
sagol canım benim.hepimizin inşallah.Şeniz
derinim bendende kardeşine slm söle geçmiş olsun dileklerimi ilet ona canım
Allah razı olsun söylerim gökçem sagol canım benimopuyorumnanaktan
ya kızlar baharı merak ediyorum haberi olan varmı ?inşallah iyidir atlatabilmiştir ..

yok canım ya bizde aynı meraktayız valla.gelmedi hiç((

ıtuanacım sen de hoşgelmişsin canım

gökçoşum ben de iyiyim canım ramazandan dolayı davetler falan oluyo gidiyoz geliyoz misafir ağırlıyoz haftaiçi de biliyosun zaten okulda geçiyo hem biliyomusun ben de salı günü kontrole gitçem yumurtalar için ve inanıyorum ki ikimiz de iyi haberler alıcaz o gün sevalim de iyi haberlerle gelicek inşallah:Saruboceq:

soal aglamam benim canım rabbim ne diyosa o olcak inş sağlıkla kucaklamak nasip olur bebeklerimizi hayırlısı ile allah nasip ederse inşş
hadi ben kaçar görüşürüz güzeller kusura bakmayın olur mu

güle güle gökcem hoscakal canim kafana takma inss güzel gececek allahimin izniyle canim allah rahatlik versin sanada

esmam hayırlısı canım inş yumoşların normaldir sen hap kullanıyodun galiba demi inş gelişiyolardır canım vala bende gündüz yogun oluyom misafir alıyoz davet felan amannn sağlık olsun yorgunluk geçici demi canım hadi senden de hayırlı haber alırız inşşöptmm

hg tuana canim nasilsin demin kacirdim seni yazmadan cikma dedim ama kactin kaydirigubbakcemile neyse olsun bakalim

Gamzecim seni seviyoruz.dogum günün kutlu olsun canım...ömür boyu mutluluklar dilerim...eşinle ve gelecekte sizinle olacak kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.cominizle birlikte saglıklı sıhhatli nice mutlu yaşlar diyorum...

tamam tatlım görüşürüz hadi aeo

gamzecim canım benim
duydukki bugün doğum gününmüş
yalnız kutlamana gönlüm el vermedi
senin için ufak bir parti hazırladık
hoşuna gider inşallahopuyorumnanaktan

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Nice mutlu yıllara canım
yeni yaşın sana
huzur,
mutluluk,
sağlık
ve
meleğini
getirsin inşallah..

makbuşcum parti süper
ağlamacım sayı accık düşük gibi ama en önemli şey bu sayının %kaçı canlı ve hızlı ilerleyici
yoksa 12 milyonla bile hamile kalınıyomuş

güzel makbusum ellerinize saglik iyiki dogdu arkadasimiz dogum günü kutlu olsun hayirlisi allahtan bakaliiiimmm

esmam hepside canliymis ve cok hareketlilermis yoksa sorun bendemi yaaaa bebek istiyom ben canim SIKILIYO valla

kızlar ben müsadenizi istiyim ateşim çıktı heralde bi duş alsam iyi olucak gelicem yine öpüyorum sizi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…