Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

iyi geceler kızlar...
pasifigimm çok güzel bir haber bulmuşsun canım sagol.inşallah o ilaç çok kişiye dermen olur canımopuyorumnanaktan

aglamacım hastasın hala..o karışımı da begenmemişsin ama bal koymayı unutmadın dimi?bal güzel yapıyo tadını çünkü.inşallah iyileşirsin hemen canım..valla etkilemek istemem ama bence birkaç gün oruç tutmasan daha iyi.vücuda eziyet etmen de iyi degil canım.yinede sen bilirsin.

makbuşumm nasılsın canım..ne zamandır topicteyi ama koray aldı elimden bi kahve yap dedi oturdu pc ye yazamadım.

ebrarım canım hoşgelmişsin..iyi diyelim iyi olsun haberleri okudun işte:(((Allahım herşeyin hayırlısını versin((kayınvaliden de aynıymış((

gökçem canım,sen nasılsın...az kaldı ameliyata da canım hayırlısı inşallah.

ya zaten kötüydüm şimdi daha beter oldum ..takdir allahın dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden .senam nasıl acaba ?

derinim valla buara hep kötü haberler beynim yoruldu artık rabbim beterlerinden korusun .sen nasılsın tatlım?

ya zaten kötüydüm şimdi daha beter oldum ..takdir allahın dua etmekten başka bişey gelmiyo elimizden .senam nasıl acaba ?

aynen canım yaa duadan başka bişy yapamıyoruz işte ...en güzel ilaç yani((ablamda aynısını yaşamıştı ilk çocugunda..6 aylık erken dogum yaptı((çok zor bir durum...tesellisi zaman alır belki ama inşallah senamız iyidir şimdi((

saol derinim yaa az kaldı bakalım ama şimdilik ek takmıyom kafaya sadece anestezzi olayı biraz sıkıntı vericek onuda lokal olursa öyle yaptırmak istiyorum sen nasılsın durumun iyimi canım

eh işte ebrarım nasıl olayım...rahatsızlıklar ara ara devam ediyor ama geçici şeyler şükür.

saol derinim yaa az kaldı bakalım ama şimdilik ek takmıyom kafaya sadece anestezzi olayı biraz sıkıntı vericek onuda lokal olursa öyle yaptırmak istiyorum sen nasılsın durumun iyimi canım

inşallah istedigin gibi olur herşey canım...
ben bildigin gibi işte.senadan sonra sizler gibiyim yani
onun dışında zaten bi önceki gece çok sıkıntılıydım.agladım hep.çalışmak istiyorum ve bişyler yapamıyorum diye.korayın askerligini falan taktım işte öyle şeyler.

gökçem sende laparoskopi olucan rabbim yardımcın olsun korkma yaa hayırlısıyla çok kolay olur inşallah.sonuç güzel çıkınca herşeyi unutursun zaten canoo

evet derinim ictim ama tiksinerek ictim inss sifa olur atlatirim en kisa zamanda.....

ebrarim sagol canim sizden uzakta evet gribim.....
valla bilmiyorum kizlar tutarim galiba borcum var birazda o zaman gripte olsaydim keske ikisi bi arada cikardi kaydirigubbakcemile3

iyiyim derinim sağol canım sen nasılsın zeyno nasıl iyi oldumu

zeyno iyi canım..kan şekeri ölçümü iyi çıktı.70 in altında çıksaydı ciddi düşüklük varmış da.88 çıktı..bir sorun yok dedi.yanlız ani düşüşler yaşıyorsun dedi.vitamin verdi.bide ögünlere dikkat et dedi...beslenmene dikkat et dedi.emzirdigin için de düşer dedi.

gökcem allahim yardimcin olsun canim inss gecer güzel sonuclar al yeterki allahim hayirlisini versin canim benim

derinim gecmis olsun canim kardesinmi hasta allah acil sifalar versin canim

derinim geçmiş olsun canım .kardeşinmi rahatsızlandı?
makbuş sesin çıkmıyo cano sen nasılsın herşey yolundamı?

esmada burda gözüküyo sen nasılsın esmacım ?
teşekkür ederim canım iyiyim sen nasılsın diycem ama okuduklarıma göre hala kayınvalideyle uğraşıp duruyomuşsunuz rabbim iki iyilikten birini versin inşallah

merhaba diğer fıstıklarkaydirigubbakcemile3

aman iyi bari sevindim canım geçmiş olsun dileklerimi iletirsin..
bu arada kızlar gemzenin doğumgünüymüş bugün şans eseri okudum eşide yok yanında ona sürpriz yapalım sonrada topice çağıralım ne dersiniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…