Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

tamam derüünnn üzülmüyom ok kizma yeterki amaaa bu garuyla yüz göz olacagima susarim ondan iyi valla korkuyom ben bundan eli masali gelin buuu laelaelaelaelae

klava: delü kıyar mıyım ben size hiç...üzülüyom sadece biriniz üzüldügünde..bende bi ara çok takıntı yapmıştım ama işler degişti benim için...herşey olacagına varıyor er yada geç...şimdilik hayırlısı buymuş diyorum benim için...bebiş gelecek ama inanıyorum.belki yarın alacagım haberi,belki de seneler sonra..ama birgün anne olacagıma canı gönülden inanıyorum ben...hepimizin olacagına inandıgım gibi.

canim dogum günün kutlu olsun tekrar allah kocisine kavustursun en büyük hediye bu olur galiba esin askermi canim

sağol canım askerde evet tuncelide.duların için çok sağol

canım Allah bi an önce sag salim kavuştursun sizi:Saruboceq:daha güzel günler kapında inşallah..içini ferah tut...şimdi yanında olamasada çok yakında olacak ve her dogum günündeopuyorumnanaktan

inşallah derinim çok az kaldı çok azzz

evet yaa nwerden yakaladıkineee .:sm_confused:mutlu olmamak mümkünmü yüreğinizin güzelliklerini bana sermişsiniz.rabbim size benden daha güzel günler göstersin inşallah

derün daha gitmeden safakmi sayyon anam benim kardesimde gitti diyarbakira amaaannnnn nasil üzüldüm inss allahim hepsini korur esirger rabbim kendi bilir

evet ağlamacım derinimin sözlerine sonuna kadar katılıyorum
gamzoşum Allah kavuştursun canım bu doğumgününde ayrısınız ma bi daha hiç bi doğum gününde ayrı olmazsınız inşallah

canim benim allahim kavustursun inss rabbim onu sana bagislasin ayyyy......
kiz derün haklisin valla canim benim yaa ben kaciyom kizlar basimi tutamiyomki hadi öptüm hepinizide byeee

derün daha gitmeden safakmi sayyon anam benim kardesimde gitti diyarbakira amaaannnnn nasil üzüldüm inss allahim hepsini korur esirger rabbim kendi bilir
evet canım gün belli degil ama ahh ahhh üzülüyom işte şimdiden.amin valla.senin kardeşini biliyom canım.Allahım sag salim kavuştursun tüm askerleri aileleriyle:Saruboceq:
şafak 48 canımmm 1 buçuk ay kaldıı yaa şaka gibi inanasım gelmiyorr bazen şüphe bilem düşüyo içimee yok bu benim şafağım olamaz diyorum

evet yaaa ohhh çok şükür bitmiş kızzz Allahın iziniyle oh ohhh kurbana birliktesiniz kısmetse deseneŞeniz

canim benim allahim kavustursun inss rabbim onu sana bagislasin ayyyy......
kiz derün haklisin valla canim benim yaa ben kaciyom kizlar basimi tutamiyomki hadi öptüm hepinizide byeee

aa gidiyon mu kızz ne ayıpp.ex aşkına hoşçakal demeden hemde hiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiikaydirigubbakcemile3

ben geldim kızlar ama biraz daha bekleticem acık daha işim var
gamzcimm beğenmene çok sevindim canım nice yıllar diliyorum sana

bitti sayılır daha bitmedi genede ama olsun şükürler olsun bugünleri gördük:Saruboceq:

evet gamzecim.makbuş bu işlerdeustadır...bana da çok güzel bir sürpriz yapmıştı sagolsun:)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…