Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

canım benim anlıyorum seni ama işte elden bişey gelmiyo takdiri ilahi bu
saol canım hayırlısı ile atlatırız inş ameliyatıda
gökçem sende laparoskopi olucan rabbim yardımcın olsun korkma yaa hayırlısıyla çok kolay olur inşallah.sonuç güzel çıkınca herşeyi unutursun zaten canoo
he canım salı günü olcak bakalım inş temiz çıkar sonuc hayırlısı ile canım
gökcem allahim yardimcin olsun canim inss gecer güzel sonuclar al yeterki allahim hayirlisini versin canim benim

saol tatlım yaa amin allah hayırlısını versin inş hepimizede

kızlar ben kaçıyorum kusura bakmayın yatıcam hepinizi öpüyorum rabbime emanet olun .iyi geceler

derincim kardeşin için geçmiş olsun canım
elticiiiiim sen de endişe etme hayatım dediğin gibi lokal anestezi olursa öyle yaptır
inşallah bi aksilik olmadan yaptırıp iyi sonuçlarla gelirsin canım

derinim takma bitanem sağlık olsun herşey yoluna girer inşallah

inşallah canım..bugün annemlede konuştum..bunu bir dert olarak görmüyorum kesinlikle tabiki.ama biran önce atlatmak istiyorum hayırlısıyla((hayatımıza daha iyi yön vermemiş açısından askerligin aradan çıkması şart.
birde çok kararsızlıklar karmaşalar yaşıyorum.
modelistlige yazılmak istiyordum okumusundur belki.
geçen gün kayıt olmaya gidecektim...ama bi oturdum düşündüm iyice.
modelistligi okurken iş bulursam yarım nasıl bırakırım dedim.çalışmam gerekirken kursa gitmek ne kadar mantıklı ki dedim kendi kendime.
halamın kızı diyor bırakıverirsin ucunda ölümmü var diyor ama öyle olmaz ki yani.yüz yüz kuyruguna gel.iş buldum diye bırak...
ya çalışıcam yada kurs yani((

güle güle ebrarim allah rahatlik versin inss güzel haberlerle gel canim byee

hoşgeldin esmacım iyilik valla nolsun işte sen nasılsıniolur
makbuşum adresi ver girelimde ben birazdan kaçıcam canım yaa

esmacım saol canım evet 16 gün oldu hala yoğunbakımda bakalım hayırlısı inşallah..senide öptüm canım.
gamzeninde doğumgününü kutluyorum kalamıycam kusura bakmayın .öptüm ..

ebroşum gidiyonmu canom kib öpüyorum seni yaa yorgunsun sen dinlen bacım kib kayanana hayırlı şifalar olsun inş görüşürüz canım çokk öpüyorum seni canımmmmmmmmm
esmacım saol canım yaa eltim bakayım lokal yaparlarsa sorayım fazla etkilenmem o zaman ikisini bir yapcaklarya ondan belki genel olur

derinim gecmis olsun canim kardesinmi hasta allah acil sifalar versin canim

derinim geçmiş olsun canım .kardeşinmi rahatsızlandı?
makbuş sesin çıkmıyo cano sen nasılsın herşey yolundamı?

derincim kardeşin için geçmiş olsun canım
elticiiiiim sen de endişe etme hayatım dediğin gibi lokal anestezi olursa öyle yaptır
inşallah bi aksilik olmadan yaptırıp iyi sonuçlarla gelirsin canım

çok sagolun kızlar iyi şimdi.kan şekeri düşüyor aniden de...doktora gittik sonuçlar iyi çıktı şükür.

tamam ebrarım hadi git dinlen cnm sen.ALLAHA manet ol.:a015:

derinim hakkında hayırlısı neyse o olsun canım .inşallah hayatta herşey istediğin gibi olur cano..
makbuşum yorgunum ve çok uykum var oyüzden canım .yoksa muhabbet etmeyi çok özledim sizlerle

saol tuanacım geçmişi daha vakitli okursun sen bitirene kadar biz gideriz muhabete gel daha ii

gökçem saol bacımm rabbim seninde yardımcın olsun inşallah iyi sonuçlarla dönersin .rabbim enkısa zamanda meleğini yollar inşallah..öptümmmm

git ebroşum sen kaç gündür uykusuzsun canım uyu dinlen inş herşey yolunda gider canım seni çok seviyorum öpümm

gökcem inss birgün oda gececek canim simdi sagligina bak hersey yoluna girince evladini kucagina alacan allahimin izniyle herseyi unutacan o zaman

ya kızlar baharı merak ediyorum haberi olan varmı ?inşallah iyidir atlatabilmiştir ..

saol ebroşum inşallah canım yaa hayırlısını versin rabbim inşşş
kızlar böyle ardarda olcak ama bende kaçıcam yaa nedense gözlerim bakınca batıyo gibi
senadan haber alırsanız slm söyleyin rabbim yüzünü güldürür inşş
hadi bende kaçıyorum kib öpüyorum hepinizi görüşmek üzreeeeeee

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…