- 1 Nisan 2008
- 20.776
- 47
ne var ulennn geldim
kızz bi önceki sayfaya bak hele delü:)))
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ne var ulennn geldim
gamzecim canım benim
duydukki bugün doğum gününmüş
yalnız kutlamana gönlüm el vermedi
senin için ufak bir parti hazırladık
hoşuna gider inşallahopuyorumnanaktan
Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!
Nice mutlu yıllara canım
yeni yaşın sana
huzur,
mutluluk,
sağlık
ve
meleğini
getirsin inşallah..
Gamzecim seni seviyoruz.dogum günün kutlu olsun canım...ömür boyu mutluluklar dilerim...eşinle ve gelecekte sizinle olacak kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.cominizle birlikte saglıklı sıhhatli nice mutlu yaşlar diyorum...
iyiki doğdun gamzeeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis
bide gamze gelse çok güzel olcak da:)))
oyyyyyyyyy kurban olurum ben size yaaaaa ağlamamak için zor duruyodum zaten ama saldım muslukları yaa...allah razı olsunnn.yüreğinize elinize sağlıkk.çok mutlu oldum inanın bana...ne diyim bilemedim yaamafoldumben
esmam gittim dr yaaaa biseycik yok gayet iyisin dedi zamani var dedi ama ben biraz delüyüm sorun yaratiyom kendime baksana derünüm nasilda kiziyo biliyo cünkü beni az takintili gariyimdir :))))))
esmam gittim dr yaaaa biseycik yok gayet iyisin dedi zamani var dedi ama ben biraz delüyüm sorun yaratiyom kendime baksana derünüm nasilda kiziyo biliyo cünkü beni az takintili gariyimdir :))))))
canım benim birşey demene gerek yokk...seni mutlu edebildiysek ne mutlu hepimize...hüzünlerin yanında sevinçli şeylerde var işte hayatta...her günün bayram olsun...herşey gönlünce olsun.seni seviyoruz...eşinle birlikte nice mutlu senelereee..iyiki dogdum gamzem:))))Şenizopuyorumnanaktan
gamzem iyiki dogdun canım.makbuşum tesadüfen görmüş dogum günün oldugunu bizede haber verdi..kutlayalım dedik:)))
off yaaa çok güzellerrr keşke kocamda olsaydııı
teşekküre ederim canlarım benim.dünyaları alsam bu kadar mutlu olamazdım .resimleri ilk gördüm noluyoo yaa dedim kaldım öylee okuyuncaa nasıl sevindim anlatamam.hiç aklımın ucundan geçmezdikiiii:sm_confused:
ağlamak yok gamzecim ağlamak yok hımmmm kızarım bak haaaaaa
tekrar nice mutlu yıllara