Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

o zaman olur acnım hiiiiç merak etme ama sen de bir kere muayene olsan kontrol amacıyla eğer tedavi gerektiren bi durum varsa vakit kaybetmemiş olursun

gamzem iyiki dogdun canım.makbuşum tesadüfen görmüş dogum günün oldugunu bizede haber verdi..kutlayalım dedik:)))

hg gamze dogum günün kutlu olsun canim bu arad el emeklerin cok güzel ellerine saglik

gamzecim canım benim

duydukki bugün doğum gününmüş
yalnız kutlamana gönlüm el vermedi
senin için ufak bir parti hazırladık
hoşuna gider inşallahopuyorumnanaktan

Dünyada eşsiz bir güzellik varsa o da kalbindedir. Hayatının bundan sonrası kalbinin güzelliği gibi geçsin. İyi ki varsın ve iyi ki doğdun!

Nice mutlu yıllara canım
yeni yaşın sana
huzur,
mutluluk,
sağlık
ve
meleğini
getirsin inşallah..

BalonlarCerceveHosgeldiniz.jpg

pasta1gz.jpg

adsc4b1z1nr.png

__ikolata+kutusu.JPG

1095726165dogumgunu02sj0.jpg

dogumgunu1nh.jpg

coastal7.jpg

dgunu04rh8.jpg

dogumgn1.jpg

Gamzecim seni seviyoruz.dogum günün kutlu olsun canım...ömür boyu mutluluklar dilerim...eşinle ve gelecekte sizinle olacak kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.cominizle birlikte saglıklı sıhhatli nice mutlu yaşlar diyorum...

iyiki doğdun gamzeeeealkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkisalkis

bide gamze gelse çok güzel olcak da:)))

oyyyyyyyyy kurban olurum ben size yaaaaa ağlamamak için zor duruyodum zaten ama saldım muslukları yaa...allah razı olsunnn.yüreğinize elinize sağlıkk.çok mutlu oldum inanın bana...ne diyim bilemedim yaamafoldumben

esmam gittim dr yaaaa biseycik yok gayet iyisin dedi zamani var dedi ama ben biraz delüyüm sorun yaratiyom kendime baksana derünüm nasilda kiziyo biliyo cünkü beni az takintili gariyimdir :))))))

oyyyyyyyyy kurban olurum ben size yaaaaa ağlamamak için zor duruyodum zaten ama saldım muslukları yaa...allah razı olsunnn.yüreğinize elinize sağlıkk.çok mutlu oldum inanın bana...ne diyim bilemedim yaamafoldumben

canım benim birşey demene gerek yokk...seni mutlu edebildiysek ne mutlu hepimize...hüzünlerin yanında sevinçli şeylerde var işte hayatta...her günün bayram olsun...herşey gönlünce olsun.seni seviyoruz...eşinle birlikte nice mutlu senelereee..iyiki dogdum gamzem:))))Şenizopuyorumnanaktan

esmam gittim dr yaaaa biseycik yok gayet iyisin dedi zamani var dedi ama ben biraz delüyüm sorun yaratiyom kendime baksana derünüm nasilda kiziyo biliyo cünkü beni az takintili gariyimdir :))))))

bak canım zaten takıntı yapmak çocuk olmaması için başlı başına bi sebep sen rahat ol içini ferah tut herşey oluuur:CüvCüv:

canim dogum günün kutlu olsun tekrar allah kocisine kavustursun en büyük hediye bu olur galiba esin askermi canim

heeee bilemmi :eek:klava: kızvalla kızıyom çok takıntı yapıyosunuzz...bırak kendini biraz.herşey olacagına varır...olacaksazaten milyonlara gerek yok 1 taneside yeter gülüm takma kafana sen:teselli:

inss esmam hayirlisi rabbimden inss olur birgün oda olur rabbim yolumuzu acsin yeterki

canım benim birşey demene gerek yokk...seni mutlu edebildiysek ne mutlu hepimize...hüzünlerin yanında sevinçli şeylerde var işte hayatta...her günün bayram olsun...herşey gönlünce olsun.seni seviyoruz...eşinle birlikte nice mutlu senelereee..iyiki dogdum gamzem:))))Şenizopuyorumnanaktan

gamzem iyiki dogdun canım.makbuşum tesadüfen görmüş dogum günün oldugunu bizede haber verdi..kutlayalım dedik:)))

teşekküre ederim canlarım benim.dünyaları alsam bu kadar mutlu olamazdım .resimleri ilk gördüm noluyoo yaa dedim kaldım öylee okuyuncaa nasıl sevindim anlatamam.hiç aklımın ucundan geçmezdikiiii:sm_confused:

teşekküre ederim canlarım benim.dünyaları alsam bu kadar mutlu olamazdım .resimleri ilk gördüm noluyoo yaa dedim kaldım öylee okuyuncaa nasıl sevindim anlatamam.hiç aklımın ucundan geçmezdikiiii:sm_confused:

eee makbuş bu yakalamış bi kere bırakır mıııııyerimseniben
sen sagol canım benim..böyle mutlu olman beni de çok mutlu etti inan ki..iyiki görmüş dogum günün oldugunu da kutlama fırsatımız olduopuyorumnanaktan

tamam derüünnn üzülmüyom ok kizma yeterki amaaa bu garuyla yüz göz olacagima susarim ondan iyi valla korkuyom ben bundan eli masali gelin buuu laelaelaelaelae

X