Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

geçmişi okuyunca gerçekten şok oldum allahım sen yardım et senaya...şu mubarek günlerde dualarımız seninle senacım....allah yardımcın olsun

off geldim gene ama kimseler yok yaa karşı komşuya gittim azcık oturduk sıkıldım ordada geldim neyse akşam konuşuruz inş byy zaten muhabbet havasımda deilim

selam hanımlar yaa malesef elektirkler kesikti gelemedim yağmur geliyor hava kapalı (
bi de aksilik ya ex aşkım gibi bende hastayım boğazım şişmiş yutkunamıyorum bilee (( üşüyorum ve oruçluyum..

neyse iftardan sonra gelirim nasipse herkese hayırlı iğftarlar diliyorum Allah kabul etsin:gitme:

makberim geçmiş olsun canım
sanada iyi iftarlar canım öpüyom
esmacım sen nasılsın canım

inss semacim birgün oda olacak inss hepimiz bunu istiyoz en az kendim gibi sevinirim sizlerede hayirli haberlerinizi hep bekliyorum inss:Saruboceq:

makbusum canim cooookkkk gecmis olsun birtanem pasifigin ilacini sende bi dene istersen kimse yok bende cikayim yemek yapacam daha öpüyorum sizi hayirli iftarlar allahim kabul etsin oruclarimizi ve dualarimizi inss

offf selam kızlar ben girmek istemedim pek bugün bi ara geldim çıktım hala etkisideyim olayın(( haberde yok senamdan tekrar

kızlar hepinizi çok öpüyom
allaha emanet olun
yola devam arkadaşlar hepinizi çok seviyomopuyorumnanaktan

canım valahi idaea eder sizi iyi görünce daha iyi oluyom
ama bugünlerde bir burukluk var senanın haberiyle daha da
buruklaştım

herkes aynı canım hepimizin içi buruk ((
sen çıkıyorsun heralde tutmıyım seni canım benim

merhaba kızlar nasılsınız
makbercim bi türlü buluşamadık ben girdim sen çıktın içini ferah tut diycem ama evet aynen ben de öyle bi de hasta oldum bugün 3. günü bu ayda umudum gitti yani

hoşgeldin eylülcüm evet karşılaşamaz olduk yaa
hasta oldun demek üzülme canım yaa zaten bu gidişle hamile kalmayada korkar olucaz kii ben soğudum bile ((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…