Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

aglamacım çok geçmiş olsun canım.pasifigimin dedigi karışım çok iyi canım tavsiye ederim bedne içtim çok iyi geldi.

derüüüüünnnnn sevaaalllll niye konusmuyonuz kiiizzzz valla moralde sifir biliyom ben hala atlatamamdim yaaa dünki olayi allahim bol bol sabir versin valla inss allahimin izniyle bir bebegi daha olur allahim saglicakla kucagina alir inss

sagol pasifigim canim okudum kopi yaptim güzel dr umuz

canim hakikaten ise yariyor...kucuklugumden beri bu iksir uygulanir bana...su ana kadar da bu iksiri kime yaptimsa ya da yaptirdimsa sonuc kesin oldu yani....adina yillardir iksir dememin nedeni bu..mubaala degil inan..

derüüüüünnnnn sevaaalllll niye konusmuyonuz kiiizzzz valla moralde sifir biliyom ben hala atlatamamdim yaaa dünki olayi allahim bol bol sabir versin valla inss allahimin izniyle bir bebegi daha olur allahim saglicakla kucagina alir inss

canım bi arka sayfada kaldı yazdıgım .

tamam derinim sagol canim aksam iftardan sonra yaparim inss allahim izin verirse valla ölüyom kiizzzz inss zorda kalmadan orucumu tutarim inss

tamam pasifigim canim inss deneyecem bacim valla berbat haldeyim ama inss orucumu acarim hemen yapar icerim inss.......
gördüm derinim yazdigini kisss makbuuuusssss nirdesin dün bisey sordum ne yaptiysa merak ediyom

tamam aglamacım iftardan sonra mutlaka yap.çok geçmiş olsun tekrar.Allah güç verir atlatırsın bu günü de inşallah.

tamam derinim sagol canim aksam iftardan sonra yaparim inss allahim izin verirse valla ölüyom kiizzzz inss zorda kalmadan orucumu tutarim inss

tutarsin tutarsin Allah gayretini verir insallah...yat uyu dinlen..hem zaman gecer hem de iyilesmene yardimci olur uyku..

kızlar canlarım özür dilerim geç oldu braz müşterilerim varı
pasifiğim caım hayırlı sahurar evet canım sal günüçıkacak
artık hamiş olanlara sevnmiyoz
makberim sen nasılsın sana selam verdim görmedin galba
derinmi canım sen nasılsın
ağlamacım moral bozuluyo yani bu topiçten sapa salim evladını kucaağına alan
kokusunu duygularını anlatan biri görmek istiyom
esmacım sen nasılsın canım

kızlar bu haftayı kötü haberlerle bitirdik
inşalah iyi haberlerle açarız
bahar nerde yaaaaaaaa meraak etim

Derinim..kislar ben kaciyorum..konusmak bile gelmiyor icimden..haberi aldigimdan beri bir sn..cikmadi aklimdan...esim noldu diye sordu...bende anlattim olayi...ne dese begenirsin ee soylemistin zaten dedi..ne alaka dedim bu olay daha bugun duyruldu dedim..dusun yani canim tekerruru

pasfiğim canım aynen bende eskisi gibi girmek istemiyom
çünkü hep kötü haber almak ben i çok üzüyo bu başlık altında toplandık inşalah
ilerleyen
zamanda daha farklı başlıkla r açarak bir araya geliriz
derinim canım çok zor bir durum gerçekten

pasifiğim hayırlı saqhurlar canım allaha emanet ol çok öpüyom seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan

derinim canım güle güle bacım daha fazopuyorumnanaktan
la üzülmeyelim
rabime sığınalım emin olalım ki
o her şeyin güzelini bize n asip edecektir şu mübarek günde opuyorumnanaktan

[
anneou.jpg

X