teşekkür ederim canım iftarda su içe içe karnım davul gibi oldu :bbo:haklisin esmacim allah korusun acida israr etmek yalnis inaninki rabbim daha beterinden korusun....
gel esmacim beraber olsun kiizzz yalniz kaldim kocis maca gitti kaynanagil davetteler bende yalniz takiliyom iste böleee
ayyy canım beniiim çok geçmiş olsun hayatım kendine iyi bak da iyileş bakıyimiyiyim canım sağol boğazım hala şiş ama((
esma haklı kızlar fazla uzatmayalım artık kapansın bu konu..tabiki kapatınca unutulmayacak ama dediğim gibi ona sadece dua ederek yardımcı olabiliriz
hoşbulduk tatlım nasılsın
sağol canommm herkes kendine göre zor zamanlar geçirmiştir ama ben yıllardır böyle her acıya tek başıma göğüs gerdim bize bizden başkasının faydası yokki her nekadar anlıyoruz desede yanımızda olanlar anlayamıyorlar işte..mecburende iş başa düşüyor işte böyle öğrendim ayakta kalmayı bazen sarsılıyorum ama sabır herşeyin ilacı canım sağollcanim exsim benim kiizzz valla hayranim senin su imdik ayakta kalabilmene bak gör ne güzel günler seni bekliyo birgün hepimiz görecez bunu ve birgün sen kalirsan aglama hakliymis diyeceksin yeterki sabret canim benim