Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

inanmıyorum yaaaaaaaaaa senağlamasenağlama

hoşgeldin eylülcüm evet karşılaşamaz olduk yaa
hasta oldun demek üzülme canım yaa zaten bu gidişle hamile kalmayada korkar olucaz kii ben soğudum bile :KK43:((

evet canım ne yazık ki çok üzücü şeyler yaşıyoruz . ben de aynen senin gibi düşünüyorum bilmiyorum ne olacak bol bol dua ediyorum başka yapacak bişeyim yok inşallah hayırlısı olur

slm kizlar nasilsiniz actinizmi orucunuzu ben daha bekliyom valla makbusum ne o sözler öyle sena birdaha anne olamayacakmi yaniki bu karamsarlik yapmayin kizlar lütfen ya cok büyük olupta vefat etseydi o zaman bi düsün senanin halini allahim vermesin ama o zaman iste gercekten yanardim ben lütfen kizlar yagrinlara umutla bakmak yerine nedir bu karamsarlik yeterki sena iyi olsun llahim ona yeniden verecek yaaa cok kötüyüm valla dövecem artik seni ben makbuuusssss :mymeka: :teselli:

amin canım Rabbim hepimiz ve senamız hakkında en hayırlısı neyse onu versin..
aglamacım hoşgeldin canım

hadi hepinizii çok öpüyom makberim canım kendie iyi bak öpüyom seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eylülcüm sanada iyi akşamlar

slm kizlar nasilsiniz actinizmi orucunuzu ben daha bekliyom valla makbusum ne o sözler öyle sena birdaha anne olamayacakmi yaniki bu karamsarlik yapmayin kizlar lütfen ya cok büyük olupta vefat etseydi o zaman bi düsün senanin halini allahim vermesin ama o zaman iste gercekten yanardim ben lütfen kizlar yagrinlara umutla bakmak yerine nedir bu karamsarlik yeterki sena iyi olsun llahim ona yeniden verecek yaaa cok kötüyüm valla dövecem artik seni ben makbuuusssss :mymeka: :teselli:

evet canım doğru söylüyosun ama ne yazık ki duyunca üzülüyoruz ben daha çok ufakken düşük yaptım ama ona rağmen çok üzülmüştüm yine de Allah başka dert vermesin dedim belki de hep hayırlısı için dua ettiğimden oldu dedim kendimi telkin ettim çok şükür ki kendi ve eşine bir şey olmasın Allah daha beterlerinden korusun hepimizi

canım haklıın Allah daha beterinden saklasın ama bir değilki bu yani insan hakikaten korkuyor artık bi tek ben değil tüm kızlar aynı fikide sanırsam.
kader işte önüne geçilmiyor ne yazıldıysa onu yaşamak zorundayız..

dogrusunuz kizlar rabbim canini sag etsin ve esini ona bagislasin inss bunlarda gececek bunuda atlatacak allahim acinacak hale getirmesin bizi cok sükür rabbime bu günlerine cok sükür

hg esmacim hem yemek yiyom sizinle konusuyom valla kizlar umarim kirmadim sizleri mafoldumben

ya kızlar şu karamsarlık ve umutsuzluk modundan çıkalım artık üzüntü üzüntüyü getirir Allah korusun bi de senoşun atlattığı hayati tehlikeyi düşünün hem o hem bebeği gidebilirdi yine de şükür etmek lazım bence

afiyet olsun canım benim
ne demek kırmak sende haklısın elbette ama duygusal olarak düşünüyoruz yani senanın hali geliyor gözümüzün önüne nasıl bir yıkım olmuştur kimbilir onun için :KK43:((kii çoğumuz ilk kadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comkadinlarkulubu.comimizi kaybettik ben aylarca atlatamadım :KK43:((
yapabileceğimiz en güzel şeyi yapıyoruz bol bol dua ediyoruz Rabbim kabul etsin

iyiyim canım sağol boğazım hala şiş ama :KK43:((
esma haklı kızlar fazla uzatmayalım artık kapansın bu konu..tabiki kapatınca unutulmayacak ama dediğim gibi ona sadece dua ederek yardımcı olabiliriz

haklisin esmacim allah korusun acida israr etmek yalnis inaninki rabbim daha beterinden korusun....

gel esmacim beraber olsun kiizzz yalniz kaldim kocis maca gitti kaynanagil davetteler bende yalniz takiliyom iste böleee

X