inanmıyorum yaaaaaaaaaa senağlamasenağlama
hoşgeldin eylülcüm evet karşılaşamaz olduk yaa
hasta oldun demek üzülme canım yaa zaten bu gidişle hamile kalmayada korkar olucaz kii ben soğudum bile((
slm kizlar nasilsiniz actinizmi orucunuzu ben daha bekliyom valla makbusum ne o sözler öyle sena birdaha anne olamayacakmi yaniki bu karamsarlik yapmayin kizlar lütfen ya cok büyük olupta vefat etseydi o zaman bi düsün senanin halini allahim vermesin ama o zaman iste gercekten yanardim ben lütfen kizlar yagrinlara umutla bakmak yerine nedir bu karamsarlik yeterki sena iyi olsun llahim ona yeniden verecek yaaa cok kötüyüm valla dövecem artik seni ben makbuuusssss :mymeka: :teselli:
tamam bitanem hayırlı akşamlar sana sende kendine iyi bak öpüldün kocamanŞenizhadi hepinizii çok öpüyom makberim canım kendie iyi bak öpüyom seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eylülcüm sanada iyi akşamlar
hadi hepinizii çok öpüyom makberim canım kendie iyi bak öpüyom seniopuyorumnanaktanopuyorumnanaktan
eylülcüm sanada iyi akşamlar
iyiyim canım teşekkür ederim senden nabermakberim geçmiş olsun canım
sanada iyi iftarlar canım öpüyom
esmacım sen nasılsın canım
esmacım hoşgeldin canım
hoşbulduk canım sanada afiyet olsuncokacimcoookhg esmacim hem yemek yiyom sizinle konusuyom valla kizlar umarim kirmadim sizleri mafoldumben
hoşbulduk tatlım nasılsınesma hoşgeldin canım