Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

gündoğmadan canım ağzından bal damlamış betty ile ilgili inşallah hislerin çıkar canım da şurda hepbirlikte bayram ederiz

burcucum dur bakalım bi sakin ol canım daha çok yenisin birkaç ay daha bi dur bakalım olmazsa içim rahat etsin dersen o zaman gidersin doktora canım benim relax

sena da nerelerde kaldı kılar iyice meraklandım

sevili de kocişi yine gezdiriyo herhalde bu gece de göremedik gez canım bakalım bizim yerimize de:))

ceylan ben sahsen korkarim kullanmaya boole urunleri, sacma belki ama yapisiklik falan yan etki yapar mi diye korkarim? sen ne dusunuyorsun? denesek mi?

valla gündoğmadan canım ben istiyorum aslında kullanmak ama tamda karar verebilmiş değilim kullanmak istiyorum çünkü bende bide kuruluk problemi var ondan sıkıntı oluyo benim için ama alırsam da orda yazıldığı gibi kullanmayı düşünmüyorum sadece dış yüzeyine azıcık sürerim diye düşündüm

sevil hoşgeldin canım tam seni andım geliverdin gezmelerdemiydin sen bakıym

marak ettim bende bakacağımyerimseniben

aslinda evet deneyebilirsin, dogal diyorlar, bir doktoruna da danissan hatta bana dedigini diyerekten. bence de denemelisin gb duruyor dedigine gore. sevilim ne yaptin gezdin mi yoksa?

evet bu gece gayet iyi performans gosterdim, nobeti biriniz devr alin kizlar, cunku aklima geldi alti gun nasil gecicek, esim artik test yapmami istemiyor, ya hamile de degilimdir bosuna neden kasiyorum kendimi, ya ben hic mi hamile kalamayacagim acabasenağlama

aaaaaaaa gündoğmadan öyle deme hepimiz kalacağız gör bak 2009 da doğum patlaması olacak

haftayı yasakladık bu seferde gün saymaya başladın canım :))) çok fenasın sen varya gün yasak desek saatmi sayacan kuzummm????

bu arada ilacı okudum iyi gibi yani mantıklı alsakmı napsak ama ben onu enjekte edemem kendimesenağlama

haftayı yasakladık bu seferde gün saymaya başladın canım :))) çok fenasın sen varya gün yasak desek saatmi sayacan kuzummm????

di mi unutmustum ben onu, ya nasil istedim bir an bu ay hamile kalsam yeni yila hamile oldugumu bilerek girsem :hooray: ahhhhhhh ahhhhhhhh

sevilcim canım ilacım yarın bitiyo bittikten sonra 1 hafta içinde olurum ilaç bitmeden olmuyo tatlım
varya sevil süpersin valla canım evet evet 2009 bizim yılımız olacak zaten benim sonu çift rakamla biten yıllarda hiç şansım yoktur 2009 tek rakamla bitiyo ondan umutluyum accıkk

gündoğmadan canım ocak ayında hamile olursun belki ocak da yıl başı demek değilmi

kızlar ufak tefek işlerim var halledip geleyim olurmu görüşürüz yine

dün çok umutsuzdum üzgündüm ama yorulmak yok kızlar birlikte olalım elele verelim ben sonucun süper olacağından eminim çünkü hiç birimizin önemli bi sorunu yok allaha şükür yorulmadan bezmeden yola devam yolun sonunda o güzelliğe hepimiz varacağız ve tadını çıkaracağız

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…