Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

Allahım isteyen herkese hayırlı evlatlar versin rabbbim içinde banada en yakın zamanda az önce lohusa depresyonu diye bi topikte gezindim zorlandıkları durumlardan bahsetmişler ama bi o kadarda güzel şeyler bebekle yaşamak inşallah bizde anne oluruz en kolay yollarla allahım emeklerimizi zayi etmesin amin

gunaydin kizlar, sevilim psikolojine ragmen doktorun oole dediyse bir bildigi vardir cunku genelde kadinlar bezginken doktorlarda ara vermekten yana oluyor. demek seni anliyor ve regle bitiminde daha iyi hiseetcegini dusunuyor.

gündoğmadan sağol canım hayatım bi yerde okudum bilgin varmıydı bilmiyorum kolay hamile kalma monitörü diye bi alet varmış bu aletle kalan çok olmuş varmı bi bilgin:uhm:

gündoğmadan sağol canım hayatım bi yerde okudum bilgin varmıydı bilmiyorum kolay hamile kalma monitörü diye bi alet varmış bu aletle kalan çok olmuş varmı bi bilgin:uhm:

duydum onu yumurtlamayi gosteriyormus ama 400 500 arasi bir fiyatt diye okumustum.
toplanip alsak da dondurerek kullansak mi:)))
zaten yumurtluyozki guzelim baska bir ise de yariyormu cok bilemedim tatlim.

sevilim disari cikciam bir saatligine dondugumde burdaysan goruselim tatlim:)) bak ruya ile ilgili bir baslik var bizle ayni sayfada ruyami yazdim okuyabilirsiniz okuyun kizlar:))

ben geldim kızlar yoğun geçen bir pazartesinin ardından bilgisayarımın başında aldım soluğu
sevilcim bak doktorun umutlu tatlım onun umudundan sende umut kap bence biraz ona güven emin ol güvenince insan kendini daha iyi hissediyo

senacım güzel haberlerini bekliyoruz tatlım inşallah iyi haberlerle gelirsin güzelim
livazacım canım amin inşallah en yakın zamanda

gündoğmadan canım evet o aletler çok pahalıymış ama yine burda okumuştum ovülasyon kitleri varmış onlarda aynı işi görüyomuş
ama doktor kontrolünde olanların bence boşu boşuna para vermesi yazık gibi geliyor bana zaten doktor ilaç kullananlara özellikle ne zaman yumurtladıklarını veya yumurtlayacaklarını söylüyormuş zaten

ama eğer söylemiyosa alınabilir tabi hem fiyatları daha uygunmuş onların

bide kızlar bi topicde okudum preseed diye bi ürün varmış onu da kullananlar çok memnun kalmışlar
acaba ondan mı alsam diye düşünüyorum bende
spermlerin daha uzun süre yaşamasını sağlıyomuş ilişkiden önce kullanıldığında

gündoğmadan canım çok güzel bi rüya görmüşsün canım sen allah hayır etsin diyelim hayır olsun canımmm inşallah hadi bakalım

arkadaşım eski ve yeni drların kimler?ben de al fuata gittim.memnun kalmadım.denizli tıpa başladık artık.

listeyi kim hazırlamışsa adımıçıkarmış.19 ocak yeni adet tarihim.umarım aşılamam olumlu olur da bir dahaki adetim olmaz....:ecrin_bebek::sm_cool:

mona rosa tatlım tedavi sürecinde biraz bahseder misin.Bende 9 aydır bebek istiyorum fakat bi gelişme yok.Aşılamaya ne zaman başlanıyo ve bu süreç ne kadar sürüyo.Bu konularda bi fikrim yok.Bide devlet memurlarına bu tedavi karşılanıyomu?Çok fazla soru sordum galiba .Şimdiden sağol tatlım bye

arkadaşım eski ve yeni drların kimler?ben de al fuata gittim.memnun kalmadım.denizli tıpa başladık artık.
benim de ali fuat tı bıraktım bu ay.sen neden bıraktın merak ettim.ben orada çok bekleyip az şey konuşabilmekten yoruldum o yüzden bıraktım.şimdi canere gideceğim.

listeyi kim hazırlamışsa adımıçıkarmış.19 ocak yeni adet tarihim.umarım aşılamam olumlu olur da bir dahaki adetim olmaz....:ecrin_bebek::sm_cool:

evet canım benim doktorum da oydu.neden bıraktın herkes öve öve bitiremiyordu onu.ben 3 ay gittim dedğim gibi bana çok uzak ve çok bekliyosun ve herşeyi konuşamıyosun rahat rahat çünkü hastane gibi kalabalık ondan bıraktım ben.bir de aşılama hakkında bilgi verir misin?devlet hiç ödemiyomu?nekadar masraf gitti?ne zaman yaptırdın canım?_

kızlar ben yokum diye yenibir bölüme geçmişsiniz.hayırlı olsun
ancak bu şekide önyargıda bulunmayalım.
hamileliğim problemli geçiyor.bir ara hiç kalkmadan yattım.günde 3 saatlik yol gidiyorum.
umarım sizlerde bebeklerinize kavuşursunuzzz.. yeni sayfanız sizlere uğur getirsin.

kızlar bugün 7 de randevum.hala adet olamadım ben.sadce 2 gün leke geldi gerisi yok .ama bir kere daha böyle olmuştu doktor yumurtalığın düzensiz çalışmasından demişti yine aynısıdır kesin.neyse doktordan dönünce yazarım.

aysbar canım dikkat et kendine bol bol dinlen canım inşallah kısa sürede şikayetlerin geçer tatlım bu arada bizlere de dua et olurmu

senacım canım inşallah bu seferki hamişliktendir canım benim hadi güzel haberlerini bekliyoruz test yaptınmı evde hiç peki

senacım canım inşallah bu seferki hamişliktendir canım benim hadi güzel haberlerini bekliyoruz test yaptınmı evde hiç peki

yok birtanem yapmadım test.çünkü geçen çok umutlanıp yapmıştım negatif çıkınca ağladım.bu sefer aynı şeyi yaşamak istemedim.o günü hala unutmuyorum.okula ağlayarak gittim geçen aydı işte.bu ay pek çalışamadık bile.o yüzden imkansız zaten.a.s.

anladım canım inşallah güzel haberlerle gelirsin canım benim bekliyoruz

kıslar...selam...bende yeni geldim işten işim vardı çarşıda biraz....geç geldim....nöbet günüm pazartesi günü çok yoruluyorum...

gündoğmadan , sena inşallah adet olmazsınız....yazarız hamişlerin arasına....

kızlar birşey sorucam bu rahim filmi çektirmiş arkadaşlar o gün giderken yanımda orkid falan götürmeme gerek var mı bir bilgim yokta yardıncı olursanız sevinirim....

aysbar cnm kimse ön yargılı değil merak etme ben senin hiç internete girmediğini biliyorum....ama hamiş kalan arkadaşlar hiç uğramadılar bizde sitem ettik sadece o kadar...yani başka topiklerde yazıyolardı ama bizim topike hiç uğramadılar o yüzden....sen iyi olda önemli değil....inşallah düzelirsin....

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…