gündoğmadan sağol canım hayatım bi yerde okudum bilgin varmıydı bilmiyorum kolay hamile kalma monitörü diye bi alet varmış bu aletle kalan çok olmuş varmı bi bilgin:uhm:
kızlar benim lekelenmem var ama daha olmadım.lekelenmem kan renginde ama.herhalde yarına kadar tam olurum diyorum çünkü dünden beri var.bu arada yarın yeni bir doktora başlıyorum bana dua adin inşallah bunun eli uğurlu gelir.bu arada kızlar ya hiç uğraşmayıp direk aşılama mı yaptırsam diyorum ne dersiniz?
benim de ali fuat tı bıraktım bu ay.sen neden bıraktın merak ettim.ben orada çok bekleyip az şey konuşabilmekten yoruldum o yüzden bıraktım.şimdi canere gideceğim.arkadaşım eski ve yeni drların kimler?ben de al fuata gittim.memnun kalmadım.denizli tıpa başladık artık.
listeyi kim hazırlamışsa adımıçıkarmış.19 ocak yeni adet tarihim.umarım aşılamam olumlu olur da bir dahaki adetim olmaz....:ecrin_bebek::sm_cool:
kızlar ben yokum diye yenibir bölüme geçmişsiniz.hayırlı olsun
ancak bu şekide önyargıda bulunmayalım.
hamileliğim problemli geçiyor.bir ara hiç kalkmadan yattım.günde 3 saatlik yol gidiyorum.
umarım sizlerde bebeklerinize kavuşursunuzzz.. yeni sayfanız sizlere uğur getirsin.
kızlar bugün 7 de randevum.hala adet olamadım ben.sadce 2 gün leke geldi gerisi yok .ama bir kere daha böyle olmuştu doktor yumurtalığın düzensiz çalışmasından demişti yine aynısıdır kesin.neyse doktordan dönünce yazarım.
senacım canım inşallah bu seferki hamişliktendir canım benim hadi güzel haberlerini bekliyoruz test yaptınmı evde hiç peki