Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

dün çok umutsuzdum üzgündüm ama yorulmak yok kızlar birlikte olalım elele verelim ben sonucun süper olacağından eminim çünkü hiç birimizin önemli bi sorunu yok allaha şükür yorulmadan bezmeden yola devam yolun sonunda o güzelliğe hepimiz varacağız ve tadını çıkaracağız

Insallah canim dogru diyorsun aslinda.
ben bu siteyi okurdum sonra yazmak icin uye oldum, isim dusundum bir an, umutsuz oldgum birgundu "gundogmadan neler dogar" dur bakalim demistim kendime, ordan cikti bu nick. aslinda gercekten guzel laftir, "gundogmadan neler dogar"

bu arada gündoğmadan okudum rüyanı ne kadar güzel insallah allahın sana müjdesidir hayatım hadi başı çek bitanem 2009 a senin haberinle girelim insallah çok güzel rüyan çok :nazar:

gündoğmadan canım senmi, yurt dışındaydın benmi öle hatırlıyorum neredeydin sen:uhm:

kızlar ben geldim.adet olmamam yine yumurtalıklarımın marifetiymiş maalesef.yine bişi yok.ben iğnelere devame dedlim dedim ama kötü haber aldım iğnelerin bir kısmını devlet ödüyodu ya ekim ayından beri yasa değişmiş devlet hiç ödemiyomuş.ödemesi için 3 yıllık evli olman ve 5 tıllık sigortalı olman gerekiyomuş.ben ikisine de uymuyorum yani alırsam cebimden ödeyeceğim.doktor bence 2-3 ay daha hap deneyelim diyor.bıktım yaaaaaaaaaaaaaaa.kafam iyice bulandı hap beni hiç etkilemiyor ki.boşuna midemi dolduracağım.hem de zaman kaybı ben göze aldım kızlar paraya kıyacağım ve ilacı alcam ama direk aşılamaya geçecem.iğneye okadar para verip bir de doğal yolla olmasını beklemek de boşa kürek sallamak olur.siz ne diyosunuz kızlar yaaaaaaa.aşılama yaptıranlar hangi aşamadan sonra aşılamaya geçti aydınlatır mısınız.bir de tüp bebek yasası da değişmiş 3 yıl geçip bütün yolları deneyenlere ve negatif sonuç alanlara yapıyolarmış .yani 3 yıl beklemen gerekiyo.

gündoğmadaaaaannnnnnnnnn cnm ya ne güzel moral verdin bana ya valla stresim azaldı sanki.....belki dediğin gibi olurda rahim filminden sonra himile kalırım....

inşalah adet olmazsın bu ay bayram ederiz ama çok stres yaptın kendine rahat ol cnm ya olacağı varsa olur...inşallah yazıcam kocaman harflerle seni listeye......
haa cnm bide antibiyotikten bahsetmişsin verdiği hapların arasında antibiyotikte var....yani antibiyotik, kas gevşetici ve ağrı kesici alıcam rahim filminden önce...cnm benim doktorum dvlet hastanesinin doktoru ben özel muaynanesine gidiyodum ama filim hastanede çekilecek ve normal röntgen gibi galiba....yani devlet hastanesinde yeni makina olduğunu sanmıyorum....

Son düzenleme:
bu arada farlutal verdi.nefret ediyorum ya bu hapı kullanmaktan çünkü hep negatif sonuç ve adet olmak için uğraşma zamanı demek.bu arada doktorun iğne yerine 3 ay uygulamak istediği tedaviyi yazayım.diyor ki 2 ay sadece şeker hapı kullanalım 3. ay şeker hapı+gonaphene hap kullanalım diyor.bazen gonaphene hiç işe yaramasa bile 2 ay şeker hapından sonra gonaphene ile birlikte kullanıldım mı işe yarayabiliyor gebe kalabiliyosun diyor eğer sabredersen bunu yapalım önce diyor.siz ce de çok küçük bir ihtimal ve zaman kaybı değil mi?oooooofffffffffffffffffff offffffffffffffffffff

senacım dur bakalım hemen salma kendini öyle doktorunla bir konuş ne diyo....aşılama içinde yaptıran arkadaşlar yardımcı olacaklardır mutlaka....ama oda kesin tutacak diye birşey yok biliyosun.....

bu arada gündoğmadan okudum rüyanı ne kadar güzel insallah allahın sana müjdesidir hayatım hadi başı çek bitanem 2009 a senin haberinle girelim insallah çok güzel rüyan çok :nazar:

canim Insallah sagolasin, ama tum gece SIKINTILIYDIM ruyamda, bilmiyorum o da olmasa inanin gitmistim kan testine bugun, biraz guvenirim ruyalarima ama galiba bu onlardan biri degildi. Allah Insallah daha fazla bekletmez bizleri.

ben yurtdisindayim, fransa guzelim.

kızlar ben geldim.adet olmamam yine yumurtalıklarımın marifetiymiş maalesef.yine bişi yok.ben iğnelere devame dedlim dedim ama kötü haber aldım iğnelerin bir kısmını devlet ödüyodu ya ekim ayından beri yasa değişmiş devlet hiç ödemiyomuş.ödemesi için 3 yıllık evli olman ve 5 tıllık sigortalı olman gerekiyomuş.ben ikisine de uymuyorum yani alırsam cebimden ödeyeceğim.doktor bence 2-3 ay daha hap deneyelim diyor.bıktım yaaaaaaaaaaaaaaa.kafam iyice bulandı hap beni hiç etkilemiyor ki.boşuna midemi dolduracağım.hem de zaman kaybı ben göze aldım kızlar paraya kıyacağım ve ilacı alcam ama direk aşılamaya geçecem.iğneye okadar para verip bir de doğal yolla olmasını beklemek de boşa kürek sallamak olur.siz ne diyosunuz kızlar yaaaaaaa.aşılama yaptıranlar hangi aşamadan sonra aşılamaya geçti aydınlatır mısınız.bir de tüp bebek yasası da değişmiş 3 yıl geçip bütün yolları deneyenlere ve negatif sonuç alanlara yapıyolarmış .yani 3 yıl beklemen gerekiyo.

canim ya, dur bir sakin dusun, sekerle ilgili bir seyden bahsetmissin diger mesajinda, ben bilmiyorum nedir guzelim. ?

şekerler ben kaçtım...biraz işim var sonrada yatarım yoruldum çok bugün....hepinizi öptümmm...canlarımmmmm....burayı seviyorummm......

gündoğmadaaaaannnnnnnnnn cnm ya ne güzel moral verdin bana ya valla stresim azaldı sanki.....belki dediğin gibi olurda rahim filminden sonra himile kalırım....

inşalah adet olmazsın bu ay bayram ederiz ama çok stres yaptın kendine rahat ol cnm ya olacağı varsa olur...inşallah yazıcam kocaman harflerle seni listeye......
haa cnm bide antibiyotikten bahsetmişsin verdiği hapların arasında antibiyotikte var....yani antibiyotik, kas gevşetici ve ağrı kesici alıcam rahim filminden önce...cnm benim doktorum dvlet hastanesinin doktoru ben özel muaynanesine gidiyodum ama filim hastanede çekilecek ve normal röntgen gibi galiba....yani devlet hastanesinde yeni makina olduğunu sanmıyorum....

gercekten de rahim filminen kormak yerine, sana getirecegi artilari dusun, bosver canimiz azcik acisin varsin, yeterki ise yarasin. bir icin porcozlensin bakalim, ise yarar Allah'in izniyle belki.
benim bu ucuncu ayim rahim filminden bu yana, ilk ayi denemedik gbydi iki ay denedik yani filmden sonra ve sonucu pazara alacagim, evet stresliyim bu ay, sanirim ben artik cok bunaldim bu surecten, hayirlisi.

canim ya, dur bir sakin dusun, sekerle ilgili bir seyden bahsetmissin diger mesajinda, ben bilmiyorum nedir guzelim. ?

birtanem şeker hastalarının kullanığı şeker hapları var ya onların yumurta uyarıcı özelliği varmış.bu benim 3. dotorum üçü de verdi bana şeker hapını.

birtanem şeker hastalarının kullanığı şeker hapları var ya onların yumurta uyarıcı özelliği varmış.bu benim 3. dotorum üçü de verdi bana şeker hapını.

ben bunu onceden hic duymamistim. ne kdardir evlisin aslinda sorum su yeni yasalara gore ne kadar beklemen lazim?

ben bunu onceden hic duymamistim. ne kdardir evlisin aslinda sorum su yeni yasalara gore ne kadar beklemen lazim?

yani biz evleneli 1.5 yıl oldu 1.5 yıl daha beklemem lazım ayrıca 5 yıllık sigorta diyor ben göreve başlayalı 3 yıl oldu daha.yani benim 2 yıl sonra ilaçlarımı karşılıyor ya da tüp bebeğe izin veriyor.

yani biz evleneli 1.5 yıl oldu 1.5 yıl daha beklemem lazım ayrıca 5 yıllık sigorta diyor ben göreve başlayalı 3 yıl oldu daha.yani benim 2 yıl sonra ilaçlarımı karşılıyor ya da tüp bebeğe izin veriyor.

dogru diosun guzelim cokmus ama o sirada kendiliginden hamile kalabilirsin de, biraz haplari densen o sirada cebinden asilama yapsan, bu sirada Insallah hamile kalirsin, devlete de bak yalniz!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

senacım canım bi önce sakin ol bakalım canım acele karar verme tatlım herşeyde bir hayır vardır daha önce kullanmışmıydın şeker ilacı peki klomenle birlikte falan belki bu sefer daha etkili olur canım yumurtaların daha da gelişir belki onunda etkisi olur birde sana şunu söyliym tatlım bak o bebek bu ay gelecekse hap ta kullansan iğne de kullansan zaten gelecek canım gelmeyeceksede bu ay yine gelmeyecek her iki türlüde kaç ay hap kullandın kaç ay iğne bilmiyorum ama canım bence biraz daha en azından aşılamadan önce bir iki ay daha şansımı denerdim canım biliyorum sabırsızlanıyosun bende aynı şekilde bazen daha fazla bekleyemeyecekmişim gibi geliyor ama allahıma sığınıyorum ondan sabır diliyorum ve bol bol dua ediyorum hepimiz için

ama önce sakin ol biraz dinlen toparlan bi rahatla ondan sonra karar ver tatlım

senacım canım bi önce sakin ol bakalım canım acele karar verme tatlım herşeyde bir hayır vardır daha önce kullanmışmıydın şeker ilacı peki klomenle birlikte falan belki bu sefer daha etkili olur canım yumurtaların daha da gelişir belki onunda etkisi olur birde sana şunu söyliym tatlım bak o bebek bu ay gelecekse hap ta kullansan iğne de kullansan zaten gelecek canım gelmeyeceksede bu ay yine gelmeyecek her iki türlüde kaç ay hap kullandın kaç ay iğne bilmiyorum ama canım bence biraz daha en azından aşılamadan önce bir iki ay daha şansımı denerdim canım biliyorum sabırsızlanıyosun bende aynı şekilde bazen daha fazla bekleyemeyecekmişim gibi geliyor ama allahıma sığınıyorum ondan sabır diliyorum ve bol bol dua ediyorum hepimiz için

ama önce sakin ol biraz dinlen toparlan bi rahatla ondan sonra karar ver tatlım

canım ya kendimi yakıp yıkmak imha etmek istiyorum okadar çıldırıyorum yani.hatta şu an bekarlığımı özlüyorum hiç böyle şeyler düşünmeden yaşadığım günleri.

bettycim beni sil listeden çünkü bugün adet söktürücü hapa başladım.yeni tarihimi de ilerki günlerde veririm.

benim hastalığım polikistik over miş ya.belki hayret edeceksiniz ama ben bilmiyodum yumurtalık tembelliği ile polikistik over aynımı ki?ben kistlerim olduğunu bilmiyodum vallahi.

X