Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

listeyi kim hazırlamışsa adımıçıkarmış.19 ocak yeni adet tarihim.umarım aşılamam olumlu olur da bir dahaki adetim olmaz....:emir_bebek::ecrin_bebek::sm_cool:

mona rosa dikkat ettiysen günü geçen arkadaşların hepsini çıkartıyoruz listeden....haber verenler beklemede olanlar hariç....ayrıca bu sadece listeyi yapan kişinin(yani benim ) değil hepimizin kararıydı istersen yazılan yazıları bir oku arkadaşım....

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz.....
aytişş.......................22 aralık
zeynep1978...............23 aralık
ecrin1001..................23 aralık
rapunzel82................24 aralık
gülceza....................25 aralık
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
runhaş...................20 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

merhaba kizlar, ozceliksena iyi haberlerle gelirsin umarim.
bahsettigin urun nedir ceylan, anlayamadim, spermleri uzun yasatan?

btty hoşgeldin canım

mona rosa biz listeden günü geçenleri çıkarıyoruz haber vermeyenleri yani ve sonradan gelip tarih verirlerse tekrar ekliyoruz çünkü böyle takip etmesi daha iyi oluyo seninle birlikte yanılmıyosam 5 6 kişiyi daha sildik ve o arkadaşlardan bazıları tekrar yazdırdılar isimlerini listeye burda bi art niyet yok canım

gündoğmadan canım o bir kayganlaştırıcıymış ve ilişkiden önce kullanıldığında spermlerin daha uzun süre canlı kalmasını sağlıyomuş sitede kullanan arkadaşlar var hamile kalanlarda
preseed kullanıp hamile kalanlar varmı diye de bi başlık vardı yanılmıyosam topicin adı buydu ilgilenirsen o yorumları da bi oku canım

betty canım sen aşılama tedavisine başladın mı?

tatlım ben daha aşılamaya geçmedim klomen kullanmıştım perşembe günü rahim filmim çekilecek.....

btty hoşgeldin canım

mona rosa biz listeden günü geçenleri çıkarıyoruz haber vermeyenleri yani ve sonradan gelip tarih verirlerse tekrar ekliyoruz çünkü böyle takip etmesi daha iyi oluyo seninle birlikte yanılmıyosam 5 6 kişiyi daha sildik ve o arkadaşlardan bazıları tekrar yazdırdılar isimlerini listeye burda bi art niyet yok canım

gündoğmadan canım o bir kayganlaştırıcıymış ve ilişkiden önce kullanıldığında spermlerin daha uzun süre canlı kalmasını sağlıyomuş sitede kullanan arkadaşlar var hamile kalanlarda
preseed kullanıp hamile kalanlar varmı diye de bi başlık vardı yanılmıyosam topicin adı buydu ilgilenirsen o yorumları da bi oku canım

hoşbulduk tatlım sağol desteğin için listeyi ben yaptığım için herkez bana laf söylüyor...

yok canım ya anlaki geçmişi okumamışlar onlar okusalardı öyle demezlerdi zaten takma kafana canım
nasıl takip edicez ki yoksa
aylarca orda beklemede mi yazıcak soru işaretimi olacak
gelip yeni tarih verirlerse biz sonuçta tekrar ekleriz onları dimi ama canım

bugünde nöbetçiymişsin iyice yorulmuşsundur sen şimdi
bugünde benim başım ağrıyodu çok sabah çok kötü kalktım allahtan ağrı kesicilerle idare errim işte ama şimdi daha iyiyim

bu listelerden yazilanlara baska formda da cok takiliyor, nedenini anlamis degilim. ama bettynin karari degildi silmek, herkes gorus bildirdi, nedeni de buraya arada da olsa hic ugranmamasi ve sonucun da haber verilmemesiydi. ama tabiiki de hepimiz icin her zaman liste acik herkese:))

geçmiş olsun ceylancım...bende bugün doktorun verdiği ilaçları aldım perşembe günü 3 tanesini iç dedi...ayyy kızlar bide enjektör yazmış yemin olsun kolum kadar...:KK43:((( korktum valla enjekte edilecek sıvıyıda aldım artık dua ede ede gitcem...inşallah çok acı çekmem....

bettycim canım sen takılma o enjektöre canım bak burda sena gündoğmadan ne dediler insan öyle aletleri gördüğünde türlü türlü senaryolar yazıyo çok iyi anlıyorum seni canım ama bak bilenlere güven sen öyle senaryolar yazma kafanda tatlım
inşallah bişiycik olmıycak
bak sana bi örnek vereyim bende tahmin edemeyeceğin kadar çok dişçi fobisi vardı o aletler kerpetenler falan sırf o korku nedeniyle panik atak derecesindeydi bende 1 dişimi kaybetmek zorunda kaldım altı üstü küçücük bir dolguyla halledilebilecek bir çürüktü ama gitmediğim için dişimden oldum şimdi kaybettikten sonra keşke gitseydim de o dişim benle olsaydı diyorum ve ondan kurtulmam gerektiğini farkettiğimde yaşadığım korkuyu anlatamam sana baygınlıklar geçirecek kadar kötü oluyodum o masaya nasıl oturdum bilmiyorum ama 2 dakika da kurtuldum ve sana omzumdan kalkan yükü anlatamam canım öyle bir hafifledim ki
ama tabi içim yanıyo giden dişime o ayrı tabi
bak canım sende rahim filmini çektirdikten sonra öyle bir hafifleyeceksin ki aklında kalmayacak en azından güzelim o yüzden bittiği anı düşün nasıl geçeceğini değil tatlım
allah yardımcın olacaktır

evet cnm bende öyle düşünmeye çalışıyorum ama elimde değil....artık korksamda korkmasamda yaptırıcam....dediğin gibi en azından ne olduğunu öğrenicem...ve bebeğime bir adım daha yaklaşıcam inşallah....

bettycim, ben o enjektoru almadim gidince ilk orda gordum, odum pokuma:)) karisti derler ya oole oldum; ama o siviyi yavasca vermek icin daha karmasik bir yapi gb geldi bana, yani kucuk de olsa buyuk de bir etkisi yok bence. anliyorum ama gorunce bende cok urkmustum sen canini bosuna uzme keske bana da boyle diyen olsaydi.
bir de ped sprmussun gotur tatlim pembe minicik oldu bende bazi kadinlarin biraz daha fazla lekelenmesi olabilirmis bana hatta doktorum kan gelebilir hic sorun degil yarina gecmezse ara dedi ama bende pembe leke oldu sadece.
bir de guzelim bana antibiyotik yazmisti ilkini o sabah aldim sonra bes gune tamamladim herhangi bir enfeksiyon riskine karsi onlem icin iciceksin demisti. bunu her doktor vermiyormus bilgin olsun, doktorun vermediyse iste bence.
bak ben bu isleme porcozle icin yikanmasi diyorum:)) oole yakmiyor korkma ama sonucta minicik yapisikliklari, doktorun ultrasonda goremeyecegi, temizliyor ve o yuzden cok kadin filmden uc ay icinde hamile kaliyor.
tatlim sen sordun mu makina hangi sistem eski mi yeni mi, tek onemli olan bu????????

kızlar bayadır ihmal etmişim burayı kudum okudum ama karman çorman ettim zanımca
:eek::uhm:
ben daha bebek için genel bir kontrol bile olmadım daha önce iki defa alttan ultrasola muayne oldum herşey çok temiz hiç bir sorun yok demişlerdi o zaman bebek düşünmüyodum 5 ay oldu bebek düşüneli ne zaman doktora gitsem diye düşünüyorum bide korkuyorum açıkcası gitmeye kötü bişi duymak istemiyorum zaten tiroid tedavisi görüyorum

ya ceylan hatta bana ne gb geldi, his tabii ama, bettynin bu ay kisti olmasaydi rahim filmi cektirmeyecekti bence. cekilsin diye cikti o kist ortaya, gorun bak betty rahim filminden birkac aya hamile. ya betty kesinlikle karismak gb algilama sadece hissi oldugu icin yaziyorum, onumuzdeki ay ilac vs hicbir sey almasan gb dogdu icime, sanki sen filmden sonra en dogal haliyle ilacsiz vs hamile kalicaksin, deli demeyin benim hislerim genelde cikar:)))))))

kızlar bayadır ihmal etmişim burayı kudum okudum ama karman çorman ettim zanımca
:eek::uhm:
ben daha bebek için genel bir kontrol bile olmadım daha önce iki defa alttan ultrasola muayne oldum herşey çok temiz hiç bir sorun yok demişlerdi o zaman bebek düşünmüyodum 5 ay oldu bebek düşüneli ne zaman doktora gitsem diye düşünüyorum bide korkuyorum açıkcası gitmeye kötü bişi duymak istemiyorum zaten tiroid tedavisi görüyorum

guzelim zaten kontrolllerine yaptirdiysan bes ay cok cok az bir sure, hicbir sorunun yoktur sadece bes ay kisa bir sure oldugu icin olmamistir. kendini gitmeliyim diye stres etme bence. birkac ay daha kendini rahat birakarak cok dusunmeyerek dene. Insallah hamile kalirsin o surecte. sekiz dokuz ay olsun bakalim, yavastan baslarsin bazi testlere.
simdi biz 14; 15 ay bekleyince stressiz olmuyor, surekli dusunuyoruz su mu bu mu; hangi tedavi ama seni olumsuz etkilemesin bunlar. bak belki stresten olmuyor bizimde cunku hicbir sorunumuz yok cogumuzun. bari sen yapma senin umutlarin cok taze olmali henuz 5 ay inan cok normal, benim bircok arkadasim 7; 8 ayda hamile kaldi.

X