Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

olllldu canım siler beni sildi yaaaa:)))))))
ben ikidebir değiştiriyorum betty yine bildiğini okuyo
o adet olduğun gün yazar yeni tarihini:)))
ben demirbaş oldum listenin başında 12 gündür hehe:))
seni de siler tabi siler:)))
çok güldürdün sena beni ya allah ta seni güldürsün emi

gündoğmadan öyle ama canım değilmi biz naparsak yapalım hepsi vesile sonuçta
ama en önemlisi inanalım bu listede bigün hepimiz terfi edecez sıraylaa en yakın zamanda inşallahhhhh

ceylan bu gece nobetci sendin:)) iyi toparladin bizi sagol.
senacim hepimiz uzuluyoruz arada artik dayanamayacagiz saniyoruz ama Allah sabrini veriyor hemen ardindan.
pko lulari cok okumustum asilama ya da klomen tarzi haplarla cevap aliyorlar eninde sonunda hamile kaliyorlar, ama yine yanlis hatirlamiyorsam pko da psikoloji daha da onemli cunku hormonlarini etkiliyor daha da zorlasiyor stresle yumurtlaman. bunlari dusun guzelim bak derdinin tam bulunmasi bile buyuk bir adim. dermansiz dert degilki pko canim.

hem ayrıca senacım bekarlığımı özlüyorum da ne demekmiş bak bozuşmayalım kızdırma beni allaha şükür bizleri çok seven birer kocamız var onlar duysa bunları üzülmezlermi bebek olmasa bile değer onlarla evli olmaya canım düşünsene onsuz bir hayat nasıl olurdu ben çok seviyorum kocamı onsuz bir hayat mı kesinlikle istemem bundan 1 ay önce rahatsızlanda hastaneye yattı 1 gecelik bile olsa o kadar içim acıdıki anlatamam size ona bişey olsa ne yaparım ben diye düşündüm peşinden giderdim herhalde
sende bunları düşün tatlım canım benim kocalarımız her zaman bize destek en azından buna şükür değilmi tatlım

ben de kocamı canımdan çok seviyorum .hatta o mesajı yazarken içim yanarak yazdım ama moralim okadar bozuk ki.Allah yokluklarını vermesin.

aaa nöbeti devralmışım farketmeden demek kocaman alkışlayın beni o zaman
kızlar size tavsiye ben nasıl böyle nöbet tutuyorum biliyomusunuz inanın inandırın kendinizi olacak bir gün olacak allahın izniyle ve biz o güzel günü bekleyeceğiz ve her geçen günün bizi o güne ulaştırdığına inanın tüm kalbinizle ama

bazen bende kapılıyorum umutsuzluğa ve hemen bunları düşünüyorum sizde öyle yapın o kadar iyi geliyoki anlatamam kilit nokta olacağına allahın izniyle kalpten inanmak ve dua etmek her geçen gün içinde sevinmek o güne yaktaştığınız için

ya bak senacım gördünmü herşey bebek demek değilmiş sonuçta mutlu birer evliliğimiz var dimi hem bebek oluncada kocalarımızı kıskanacaz bebekle ilgileniyo benle eskisi gibi ilgilenmiyo diye o yüzden bugünlerin tadını çıkaralım bende şekerlerrrr

umutlarin inancin kisa surede Allah tarafindan kabul gorur Insallah canim. hepimize Insallah.
ben cikiyorum isim var kizlar biraz. cok sagolun iyiki varsiniz, sizleri bulduguma cok sevindim sekerler:))

inşallah canım hepimizin hepbirlikte peşpeşe aralıksız kabul olsun inşallahhhh amiiiiinnnnn
bende kaçayım şekerler artık yarın sabah 6 da yine kalkacam sıcacık yataktan uzun bi gün beni bekleyecek yarın görüşürüz

senacım güzel düşün güzel olsun tamammı tatlım kendinize dikkat edin fıstıklarrr

kaçayım diyenlere bak hele! erkenciler niye geceliyonuz bakimm (hoş ben de sabah hiç bilmediğim yerlere gitcem erkenden erkenden ama uyuyamıyorum:)

kızlar kimse yokmu senacım okudum hayatım yola devam pes etmek yok tamammı bak bizde aynı durumdayız seninle sorun ne olursa olsun burada anneliği bekliyoruz hepimiz yok umutsuzluk tamammı tatlım

fıstıklar mutfakta son rötüşlar vardı onları halletmeden kapamadım bende ama şimdi cidden çıkıyorum hepinize iyi gecelerr ay bağımlılık yapıyo burası ayrılamıyoki insan çok güzel burası en iyi vakit geçirdiğim ve moral bulduğum yer sanırımmmm

senacım iğne derken çatlatma iğnesinden mi bahsettin devlet karşılamıyor diye aşılamadan mi benim bi yakınım klomenle hamile kaldı onunda tek tüp tıkalıydı kuzum allah verdimi veriyor canım

valla bak oraların o kadar soğuk olması bile beni kesmiyo, koydum kafaya, yerleşcem oralara. hem ayrıca hava soğuk olsa da dostlar sıcak olsun yeter bana! sositososito

iyi geceler ceylancım yarın içinde kolay gelsin ne güzel bi işin var biz devamlı tatildeyiz kıdemli ev hanımı:roflol:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…