hem ayrıca senacım bekarlığımı özlüyorum da ne demekmiş bak bozuşmayalım kızdırma beni allaha şükür bizleri çok seven birer kocamız var onlar duysa bunları üzülmezlermi bebek olmasa bile değer onlarla evli olmaya canım düşünsene onsuz bir hayat nasıl olurdu ben çok seviyorum kocamı onsuz bir hayat mı kesinlikle istemem bundan 1 ay önce rahatsızlanda hastaneye yattı 1 gecelik bile olsa o kadar içim acıdıki anlatamam size ona bişey olsa ne yaparım ben diye düşündüm peşinden giderdim herhalde
sende bunları düşün tatlım canım benim kocalarımız her zaman bize destek en azından buna şükür değilmi tatlım
sen nereye gidiyosun tatlımkaçayım diyenlere bak hele! erkenciler niye geceliyonuz bakimm (hoş ben de sabah hiç bilmediğim yerlere gitcem erkenden erkenden ama uyuyamıyorum:)
sen nereye gidiyosun tatlım
iyi hayatım sen napım işte ya aslında sıkılıyom hava soğuk ewe tıkanıyorumben burdayım sevilimmm, nasılsın kuzum
iyi geceler ceylancım yarın içinde kolay gelsin ne güzel bi işin var biz devamlı tatildeyiz kıdemli ev hanımı:roflol:fıstıklar mutfakta son rötüşlar vardı onları halletmeden kapamadım bende ama şimdi cidden çıkıyorum hepinize iyi gecelerr ay bağımlılık yapıyo burası ayrılamıyoki insan çok güzel burası en iyi vakit geçirdiğim ve moral bulduğum yer sanırımmmm