Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kızlar çok saolun desteğiniz için....a.s.

aslında şu yünden çektirmek istiyorum ufak tıkanıklıklar rahim filminde açılabiliyormuş...inşallah bendede öyle birşey vardırda rahim filminde açılır....klomende kullanamıyorum bu ay....

bide doktor bana 3 tane ilaç yazdı rahim filminden önce içmem için arasında ağrı kesicide var...sanırım daha rahat geçmesi için...rahatlatmaya çalışıyorum kendimi....

kıslar ben çıkıyorum birkaç ütülenecek şeyim var...yarın işe gideceklere az yorgunlukla geçen bir hafta dilerim....(kendime de:))))) yarın görüşürüz....hoşçakalın....güzel anne adaylarıııı......

bettycim canım inşallah yapışıklık bile yoktur da şöyle için epeyce rahatlar güzelim
o ilaçları da düzenli kullanmaya gayret et tatlım doktorunun mutlaka bir bildiği vardır verdiğine göre
allah yardımcın olsun canım o anda inşallah çok acı çekmeyeceksin

ay betty bak aynı ütü derdi bendede vardı oh muhabbete kapıldım burda ütü hep uçtu aklımdan pantolonların hepsini yıkamıştım bu haftasonu hepsi ütülenecek kaldı yarın giyecek pantolonum yok gidip hemen ütüleyeyim bende iyiki hatırlattın:))

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
ozceliksena...............20aralık?????????beklemedeyizzzz.....
aybala42...................21 aralık
aytişş.......................22 aralık
zeynep1978...............23 aralık
ecrin1001..................23 aralık
rapunzel82................24 aralık
gülceza....................25 aralık
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
runhaş...................20 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

vay anasını gündoğmadan sen bu gidişle uçacan kız puanlar şişiyo senin:)))

kizlar gittiniz mi? dinlenin haklisiniz yeni bir hafta; ay hafta dedim aklima geldi regleme bir hafta kaldi delikafadulden

yav o kadar KK deyiz azcik puanimiz olsun di mi, bakarsin ilerde bedava bir seyler verirler, delirdim sanirim :)))

ben kaçıyorum şekerler şu pantolonları ütüleyeyim üfffffff hemde bu saatte hiç bu saate iş bırakmam ama bakın beni ne hale getirdiniz yaaaaaaa:))))
yarın örüşürüz fıstıkllarrr kendinize iyi bakın

sen de ceylanım.ben bütün ütüyü bugün öğleden sonra yaptım.kolay gelsin sana.ben de yarın doktordan yeni haberlerimi, getiririm.opt

kız ben sana unut o bir haftayı demedimmi bakim hı:eek:klava::eek:klava::eek:klava:

unutucaktim di mi cokacimcoook yemek yiyeyim tum hafta; ya bir de literaturumden hafta kelimesini cikarayim birkac gun animsatiyor yasakkelime
saolun kizlar, duzelirim yarina; hepinize iyi geceler, sevgiler

günaydın arkadaşlar haftasonu giremedim malum nöbetteydim özledim sizleri
sevilcim regl olmuşsun ama üzülmek yok ara vermeyi düşünüyorsun sanırım kendini toplayıp daha iyi hissedeceksen iyi olabilir bakalım drun ne diyecek
özçeliksena merakla haberleri bekliyoruz umarım her şey yolundadır
betty canım bende rahim filmi çektireyim diyorum eşim zor bir işlem olduğunu duyduğu için acele etme bekleyelim diyor senden iyi haberler alırızda cesaretleniriz inş
yeni gelen arkadaşlar hoşgeldiniz
hepinize iyi bir hafta diliyorum

günaydın arkadaşlar dün gece yine yoğunmuş hepinize iyi haftalar yeni yılada az kaldı yeni yıl hepimiz için uğurlu gelir insallah hepimiz aynı zamanda kalıp doğum patlaması yaşatırız insallah kk de ben düne göre daha iyiyim bide dün aşkım konuşma yaptı moralimi düzeltti çok seviyorum onu:asigim:

doktorumu aradım adet olduğumu söyledim çok yıprandığımı söyledim bu ay gelmesem size dedim oda:eek:klava:eek:lmas dedi herşey yolunda iken ara vermek saçma olur niye bir ay kaybımız olsun dedi adetin bitince gel bakıyım dedi kıslar onuda seviyorum çünkü çok iyi çok sıcak kanlı doktor gibi değil de bi abla gibi:asigim:

senacım canım insallah bu günde adet olmazsın ver artık şu güzel haberi canım insallah vardır:1rolleyes:

X