Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

hosgeldin edmar; ne zamandir deniyorsun?
bettycim fena degilim regleme birhafta kaldigini dusununce geriliyorum biraz.
gerci yine olmayacak..........

gündoğmadan aaaaa oluyo ama kızacam şimdi bak bırak düşünme 1 hafta kaldığını canım yaaa bak abuk subuk şeyler yapabilirsin mesela aklına gelmemesi için ben mesela öyle zamanlarda resim yapmayı evim için dekoratif eşyalar tasarlayıp yapmaya çalışıyorum aklımdan çıkıveriyo bak kulübümüzde hobilerle ilgili bi bölüm var mesela çok güzel şeyler öğrenebilirsin ordan vakit geçirmek için faydalı olabilir belki

bettycim ekle de moralimiz yerine gelsin liste hamişsiz kaldı hadi kızlar atak bekliyoruzzzz

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
runhaş........................11 aralık??????????
ozceliksena...............20aralık???????????beklemedeyizzz.....

aybala42...................21 aralık
aytişş.......................22 aralık
zeynep1978...............23 aralık
ecrin1001..................23 aralık
rapunzel82................24 aralık
gülceza....................25 aralık
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık
nergis55.....................29 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv:

Son düzenleme:
heyoooo hamişlerimizde geldi ay havaya girdim birden kızlarrrr darısı hepimizin başına inşallah en kısa zamanda

ben de sizi tabi.amiiiiiiiiiiin..........
ya ben olamadım daha leke bir geliyor bir gidiyor olsa da bari yarın doktora gideceğim bir de adet için hap verecek 10 gün daha bekle işin yoksa...gel yaaaaaaa gel yaaa olacaksan ol......

senacım stres yapma öyle....

kızlar yaa benimde aklımda perşembe günü var bende çok stres yaptım şu rahim filmi için....

ya kızlar bu yan tarafta puanlarımız yazıyor ya o neye göre artıyor?bilen var mı?

senacım stres yapma öyle....

kızlar yaa benimde aklımda perşembe günü var bende çok stres yaptım şu rahim filmi için....

kaydirigubbakcemile3 bana diyene bak..................kaydirigubbakcemile3a.s.

kıslar 20 ocaga tekrar yazın beniii...bugün itibariyle hastalanmış bulunuyorumDDDDDyinede mutluyumm

bettycim asıl sen boşuna stres yapıyosun..çektirdikten sonra bu mu yani diyeceksin...görürsün...

bettycim eğer karar verdiysen çok fazla düşünmemeye çalış canım moralini bozma hayırlısıyla atlatacaksın bak gündoğmadan ve sena da o kadar büyük bi acı değil dediler güzelce anlattılar onlar sana tavsiye verirler nasıl davranmak gerektiği konusunda rahim filmin çekilirken ama okuduklarım kadarıyla kendini çok sıkmamak ve rahat olmak çok etkiliymiş tatlım

senacım onları diğer üyeler veriyolar bize yazdığımız mesajlara göre puan vermek isteyen veriyo sende diğer üyelere verebilirsin canım

öylemiiiiiiiiiiiiiiiii..nasıl veriliyor peki nereden veriyosun.

ayrıca evet rahim filmi çekilirken sadece doktorun dediğini yap kendini tamamen gevşet bir de ben yarım saat önce bir ağrı kesici içtim o kadar.sakın kendini kasma yoksa tıkanıklık olmadığı halde tıkanık gözükebilir............bettycim.........

canım sağ üst bölümde bi terazi işareti var görüyomusun canım messela bana puan vermek istiyosun benim yazdığım bi mesaj için puan vermek istediğin mesajımın üzerindeki o teraziye tıklıyosun ve ordan veriyosun tatlım inşallah anlatabilmişimdir canım

betty ben de o kadar korkmustumki, bir yandan da rahat olursan acimaz diyenleri hatirliyordum, tavuk gb korkuyordum ama icimden Allahim yardim et, korkmayacagim, deyip duruyordum o kadar cok ayni cumleyi soylemisimki doktor bitti dediginde hala ayni modda bunu soyluyordum kendime ve sonucu sormayi bile unutmustum korkudan. sonra bittigini anladigimda "aaa bu mu niye korkmusumki demistim ve gulmustum kendime" ayrica gor bak sonucta "oh be bu fasil da bitti" diye cok rahatliyorsun:))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…