Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
senacım aşılama nasıl oluyo duydum ama hiç sormadım birine bizim bu vurulduğumuz çatlatma iğnesi gibi birşeymi
bencede betycim geliyolar benide yazın benide diyorlar yazdırıp gidiyorlar ve eminim yazdırdıklarını unutuyorlar unutmasalar 2 dk da olsa uğrarlarbettycim ya şu haber alamadıklarımızı yine mi silsek listeden ne
öylemi...........ben doktora sormadım da internetten aldığım bilgilerdi bunlar.demek ki orayı yanlış hatırlamışım.senin dedğin gibiyse tutma şansı daha az yani yumurta olgunlaşıp rahime düşecek ve orada spermle mi buluşacaklar kendi çabalarıyla yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............
evet tatlim sperm kendi cabasiyla gidip yumurtayi bulucak ve dolleyecek. asilama sansi dusuk gorunen bir islem ama yine asilamayla hamile kalan kisi cok. ozellikle erkekte hafif sperm sorunu varsa ya da kadinin rahim agzinda sorunlari varsa cunku dedigim gb rahim agzini direk gecerek rahime enjekte ediliyor spermler. eger bir gun doktorlarimiz artik yeter asilama ya da tup bebek derlerse ben denemek isterim asilamayi. bir de sabepsiz infertilitede de umut verici diyenler de var. ama asil sperm ve rahim agzi sorunlari olanlarda.