Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

bu ay tam bir yıl oldu birtanem deneyeli.hayır bıraktığım doktor henüz aşılamadan bahsetmemişti.daha bir yıldır denediğimiz için şimdilik doğal yolla deneyelim bir iğneyle başlayalım demişti.onu da iki ay denedik olamdı zaten.gerçi ilk ay adetim kesilmediği için yumurtalarım büyümedi.ikinci ay büyütebildik ama bu sefer de tutturamadık.bakalım bu doktor nasıl bir yol izleyecek ne diyecek ............belki de kendisi direk aşı der ben demeden.

aneyy benimle birlikte 28 aralikta 6 kisi bekliyor!!!!! kizlar 28 araliga nobeti beni koymayin da hatta o gune hatirima uc bes kisi nobet paylassaniz da ben soole somure somure aglasam ay gulesim geldi simdi de; tovbe tovbe siyiriyorum kendi kendime dusunup kendi kendime guluyorum.
evet anlasildi ben nobeti su saat itibariyle devrediyorum, umutlu halim iki gunu anca cikardi, ya ben bu haftayi nasil geciricem sali gunu kan testi yapsam yani bes alti gun oncesinde kanda cikar mi kizlar??? ben son bes gunun stresini cekemiyorum artik((((((((

iyi aksamlar kızlar ceylancım iyi diyelim iyi olalım aynıyım üzerimden atamadım ablam yalvardı gel diye yanlız kalma diye ewden çıkasım gelmedi eşim biraz önce msj çekmiş hadi hazırlan sinamaya gidelim diye onada hayır dedim çünkü uykusuzluktan ağlamaktan başım fene halde ağrıyor dermanım yok yani

kızlar bişey danışacağım ben bu ay doktora gitmek istemiyorum tahlildi muayeneydi haptı iğneydi çok yoruldum bir ay ara versem beklesem sizce olurmu şu stresi atsam üzerimden nedersiniz tabi benim bu fikrime doktorum ne der birde o var:uhm:

kıyamam adet olduktan birkaç gün sonra tekrar yumurtalarının olacağını düşün ve avun gülüm ben öyle yapmaya çalışıyorum.üstelik benim bir tüpüm tıkalı birtanem.umarım senin böyle bir sorunun yoktur.

senacım aşılama nasıl oluyo duydum ama hiç sormadım birine bizim bu vurulduğumuz çatlatma iğnesi gibi birşeymi

sağol senacım bana ve eşime her türlü test yapıldı herşey normal ama sadece rahim filmi çekilmedi dolayısıyla bilmiyorum tüplerin durumunu:uhm:

birtanem yumurta uyarıcı iğnelerden oluyosun ve yumurtan büyüyünce çatlatma iğnesi yapılıyo ve eşinden alınan sperm çeşitli işlemlerden geçtikten sonra direk çatlatılan yumurtanın içine enjekte ediliyor.tabi tüp bebek kadar etkili bir işlem değil ama en azından doğal yolla beklemekten daha iyi.tüp bebekten bir önceki aşama oluyor bu.3 aşılamada da negatif sonuç alırsan tüp bebek başvurusunda bulunabiliyorsun.allah gerek etmesin de...........tabi bu aşılamanın maaliyeti de 1.5 milyarı buluyomuş iğnelerle birlikte.o yüzden doktorlar önce bir süre doğal yolu denetiyor.

asilamayla ilgili yazdigin bir sey yanlis guzelim yumurtanin icine enjekte edilmiyor rahime direk birakiliyor boylelikle spermler rahim agzini gecmekle ugrasmiyor cunku o yolda cogu oluyormus. yolu kisaltarak sansi arttirmis oluyorlar bir de dedigin gb islemden gecen spermde saglamlari secildigi icin daha da iyi oluyor.

sevilim icinden geceni yap bence kendini zorlama. ama karar vermeden once bir uyu dinlen bakalim yarina ne hissedeceksin su an hem morelin cok bozuk hem de vucudun cok yorgun.

kızlar ikinizede çok teşekkürler gündoğmadan peki sen yaptırmışmıydın aşılama:uhm:

sevilim icinden geceni yap bence kendini zorlama. ama karar vermeden once bir uyu dinlen bakalim yarina ne hissedeceksin su an hem morelin cok bozuk hem de vucudun cok yorgun.
haklısın canım şimdi moralim bozuk ilk olarak toparlamam gerekiyor sonra karar versem daha iyi

öylemi...........ben doktora sormadım da internetten aldığım bilgilerdi bunlar.demek ki orayı yanlış hatırlamışım.senin dedğin gibiyse tutma şansı daha az yani yumurta olgunlaşıp rahime düşecek ve orada spermle mi buluşacaklar kendi çabalarıyla yaniiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii.............

kızlar bişey daha soracağım şimdi bana doktor çatlatma iğnesi vuruyor ya bu kaç ay devam edecek bundan sonra aşılama yönteminemi geçecek????

kıslar slm.....inanırmısınız giden gelen bugün bana doluydu valla.....bi türlü giremedim okudum yazdıklarınızı sevilim bitanem adet olmuşsun olsun cnm birdahaki aya inşallah....ben perşembe günü rahim filmi çektiricem sevilim okudunmu yazımı bilmiyorum...

kızlar moralimizi bozmayalım ya biraz moralsiz gördüm sizi....

birtanem bunu belli bir vakti yok bildiğim kadarıyla .yani birkaç kez denediğinde yumurtaların zor büyüyorsa ya da nebilim hep negatif sonuçlanoyosa eğer rahim filim falan da çekilmişse aşılama önerebilir.ben iki ay denedim iğneyi tutmadı.herhalde bu gidişimde aşılama diyecekti ama ben doktorumu değiştireceğim bu ay

sevilcim tatlım bence sen biraz toparla kendini sakin kafayla kaarar ver canım kafana da eserse dinlendir kendini 1 ay ne olacakki bu olaylarda moral çok önemli biiliyosun tatlım

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

ARALIK AYI LİSTEMİZ.....

ceylan83....................10 aralık????????? beklemedeyizzzzz....
runhaş........................11 aralık??????????
cansuclk...................19 aralık?????????????
aysegulum.................19 aralık??????????????*
sweetbaby17............ 20 aralık??????????
sivaslı58...................20 aralık????????????
leylam.......................20 aralık?????????????
ozceliksena...............20aralık????????????
gizemx......................20 aralık?????????????
aguden......................20 aralık?????????????
mona rosa.................20 aralık?????????????
aybala42...................21 aralık
aytişş.......................22 aralık
zeynep1978...............23 aralık
ecrin1001..................23 aralık
rapunzel82................24 aralık
gülceza....................25 aralık
bukett........................28 aralık
gönülsızım.................28 aralık
gundogmadan............28 aralık
beyazz......................28 aralık
akkanarya..................28 aralık
bubuş........................28 aralık

OCAK AYI LİSTEMİZ...

sıla8....................1 ocak
yoncagülüm..........1 ocak
elalı.....................2-15 ocak arası
burcusal...............3 ocak
arifeyvz................4 ocak
nesli....................6 ocak
sarıkız2008..........6 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
betty0..................18 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak

:CüvCüv:

hoşgeldiniz kızlar ceylan betty nasıl keyifler sen bu hafta sonu yoruldun betycim giden gelenden

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…