birtanem rahim filminden hiç korkma.ben de çektirdim.okadar abarttılar ki alakası yok.ben bitti mi diye sordum hatta.ayrıca kalkıp çarşıyı dolaşmıştım eşimle.ayrıca bu film çekilince gebe kalma şansın artıyor biliyosun.ne yapalım herşey bebişlerimiz için.slm kıslar....nasılsınız.....bugün giremiyorum doğru dürüst...malum misafirim var daha gelmediler birazdan gelirler akşamda fırsat bulursam girerim.....
kızlar ben bugün doktora gittim adetimin 3. günüydü bu ay klomen vermicem kist oluşmuş dedi..((
kendi kendine geçer dedi ama klomen verirsem dahada büyütürüz dedi....ama bu ayı boş geçirmeyelim rahim filmini çekelim dedi kızlar çok korkuyorum yaaa...nasıl çektircem ben o filmi kabus gibi....hiç iyi şeyler duymadım bi tek gündoğmadan çektirmiş galiba....oda korkmea dedi ama elimde değil.....
kıslar ya neden biz normal yollardan hamile kalamıyoruz ya kafayı yicem....takmıyayım diyorum ama elimde değil ağladım bugün yine....amann alıştık artık....şimdi iyiyim....sonra görüşürüz canlarım....
bu arada rapunzel cnm seni tebrik ederim moralini bozmadın seni görünce daha bi ümitleniyorum....
semacım sağlık olsun...üzülme hayatım....
slm kıslar....nasılsınız.....bugün giremiyorum doğru dürüst...malum misafirim var daha gelmediler birazdan gelirler akşamda fırsat bulursam girerim.....
kızlar ben bugün doktora gittim adetimin 3. günüydü bu ay klomen vermicem kist oluşmuş dedi..((
kendi kendine geçer dedi ama klomen verirsem dahada büyütürüz dedi....ama bu ayı boş geçirmeyelim rahim filmini çekelim dedi kızlar çok korkuyorum yaaa...nasıl çektircem ben o filmi kabus gibi....hiç iyi şeyler duymadım bi tek gündoğmadan çektirmiş galiba....oda korkmea dedi ama elimde değil.....
kıslar ya neden biz normal yollardan hamile kalamıyoruz ya kafayı yicem....takmıyayım diyorum ama elimde değil ağladım bugün yine....amann alıştık artık....şimdi iyiyim....sonra görüşürüz canlarım....
bu arada rapunzel cnm seni tebrik ederim moralini bozmadın seni görünce daha bi ümitleniyorum....
semacım sağlık olsun...üzülme hayatım....
bettycim artık napalım bebişlerin hatrına herşeye katlanıyoruz kendimiz için değil bebeklerimiz için artık hayırlısı demekten başka çare yok
benim de bugün keyfim yok hiç kızlar okuldan birinin daha hamile haberini aldım bi ben kaldım herhalde bebişsiz moralim çok bozuk çoooookkkk ya hani onun hamile olmasına çok sevindim tabi ama kendi adıma çok üzüldüm kızlar ya içimden ağlamak geliyo resmen ama tutuyorum kendimi napıymm allah yardımcımız olsun