Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

slm kıslar....nasılsınız.....bugün giremiyorum doğru dürüst...malum misafirim var daha gelmediler birazdan gelirler akşamda fırsat bulursam girerim.....

kızlar ben bugün doktora gittim adetimin 3. günüydü bu ay klomen vermicem kist oluşmuş dedi..((
kendi kendine geçer dedi ama klomen verirsem dahada büyütürüz dedi....ama bu ayı boş geçirmeyelim rahim filmini çekelim dedi kızlar çok korkuyorum yaaa...nasıl çektircem ben o filmi kabus gibi....hiç iyi şeyler duymadım bi tek gündoğmadan çektirmiş galiba....oda korkmea dedi ama elimde değil.....

kıslar ya neden biz normal yollardan hamile kalamıyoruz ya kafayı yicem....takmıyayım diyorum ama elimde değil ağladım bugün yine....amann alıştık artık....şimdi iyiyim....sonra görüşürüz canlarım....

bu arada rapunzel cnm seni tebrik ederim moralini bozmadın seni görünce daha bi ümitleniyorum....

semacım sağlık olsun...üzülme hayatım....

birtanem rahim filminden hiç korkma.ben de çektirdim.okadar abarttılar ki alakası yok.ben bitti mi diye sordum hatta.ayrıca kalkıp çarşıyı dolaşmıştım eşimle.ayrıca bu film çekilince gebe kalma şansın artıyor biliyosun.ne yapalım herşey bebişlerimiz için.

bettycim canım olsun üzülme güzelim ben çektirmedim o filmi ama bazı arkadaşların yorumlarını okumuştum onunla ilgili anestezi ile yaptıranlar hiçbişey hissetmediklerini yazmışlar sende anestezi ile yaptır güzelim ya boşver canından kıymetlimi ağrı sızı hissetmezsin o zaman sen bu konuda iyi bi merkez arştır güzelim ama çok stres yapmamaya çalış ha bu ay çektirmek istemiyosan istersen bi süre daha erteleyebilirsin kendini hazır hissettiğin an çektirirsin canım çok fazla sıkma canını bak anestezi diye bi güzellik var sonuçta tatlım

vallahi ceylanım ben anestezi de yaptırmadım biliyo musun

senacım demekki sen güzel bi merkez bulmuşsun ne mutlu sana bu tür şeylerde iyi yerleri araştırıp bulmak lazım önüne gelen yerde yaptırmamak lazım işte

seville gündoğmadan uğramamış bugün gündoğmadan dün de yoktu galiba nerde bu kız haberi olan varmı kızlar meraklandım şimdi

kıslar benim dokorum devlet hastanesinin doktoru ben özel muaynanesine gidiyorum hastanede çekilecek ve anestezisiz.

canım bende çok korkuyordum ama dayanılmayacak bır agrı degılkı regl agrıması gıbırahme ilacı vereken bırazcık agrı oluyor fılmden sonra hafıf kanama oluyor

bettycim artık napalım bebişlerin hatrına herşeye katlanıyoruz kendimiz için değil bebeklerimiz için artık hayırlısı demekten başka çare yok
benim de bugün keyfim yok hiç kızlar okuldan birinin daha hamile haberini aldım bi ben kaldım herhalde bebişsiz moralim çok bozuk çoooookkkk ya hani onun hamile olmasına çok sevindim tabi ama kendi adıma çok üzüldüm kızlar ya içimden ağlamak geliyo resmen ama tutuyorum kendimi napıymm allah yardımcımız olsun

ceylancım biliyo musun benim de başıma aynı şey geldi.ben 5-6 ay olmuştu uğraşıyodum ki bir arkadaşım biz de karar verdik bebek yapmaya dedi benim hiç şaşmaz hemen olur dedi ve 2 ayda kaldı.şu anda 2 aylık falan başta alınmıyodum ama şimdi sanki bana nispet yapıyomuş beni üzmeye çalışıyomuş gibi hissediyorum.çok zor bir durum seni anlıyorum.

merhaba kizlar, geldim geldim:)) evde yoktu iki gundur yeni geldik. ozledim sizleri.
bettycim bence de bos gecirme bu ayi cektir rahim filmini, inan kizacaksin sonra kendine bosuna kendimi uzmusum ne kadar kolaymis diye. ayrica inan bildigim icin diyorum rahim filmi cekilmeden iyi degil tedavilere girmek. anlatmistim hatirlarsan. ve ustune ustluk bence rahim filminden sonra onumuzdeki ay yani ilacsiz dene bebek. film sonrasi kendiliginden hamile kalanlari o kadar cok duydumki:))
bir diger onemli noktada hemen hastanede eski sistemi mi kullaniyorlar yoksa yeni mi onu sor? ve kim yapicak, kendi doktorun girerse daha rahat olur? anestisiye kesinlikle gerek olmayan bir islem, bes dakika ufacik sizi icin anestizi alinir hic?? basinda aleti yerlestirirken rahime hafiften one cekiyormus doktor, bu kismi bir dakikadan bile az cidden belki 25_30 saniye sadece o zaman aci olucak,ama yalan da yok o yarim dakika acidi canim harbiden. devami sinek isirigi gb bence. ama dersen ben yarim dakika bile dayanamam doktoruna soyle anestizi ile yapan yeri bul tatlim.

kizlar kim hamileymis kim korluk yapiyormus salllaayyyyyyyyin gitsin. nasil basit insanlar var dunyada bende karsilasiyorum ama onlarin basitlikleri icin hic de canimi sIkamayacagIm deyin kendinize. geri kafali yobaz yaratiklar onlar!!!!!!!!!! ya dusunsenize nasil anne olcak onlar, kadin kadina bunu yapan nasil anne olur ben anlamiyorum; terbiyesizler!!!!!!!!!!
gonlumuzu ferah tutalim biz, hamilede kalinir eninde sonunda yeterki saglikli bebeklerimiz olsun.

RABBİM hayırlısıyla nasip edese sağlıklı bir bebeğim olmasını ve bana annecim diye peşimde dolaşan minik bir meleğim olmasını istiyorum

çok saolun kızlar destek oldunuz ya....senacım biz bu konuda biz hassas olduğumuz için herkezin söylediğik şeyleri yanlış anlayabiliyoruz ama gerçektende artniyetli insanlarda var benimde misafirlerim var valla aklım sizde kaldı...

gündoğmadan cnm cok saol cesaretlendirdin beni...eninde sonunda çektiricem..zaten bende doktoruma dedim zaten çektireyim boşuna 1 ay daha hormon almamış olurum dedim...ya kapalı çıkarsa tüplerim off kızlar ya ne zormuş bebiş yapmak....bi arkadaşımla konuştum 3. ye hamileymiş eşim ceketini üzerime atsa hamile kalıyorum diyo...bizde aylarca uğraşıyoruz....

evet belkş de biz öyle hissediyoz ama nezaman yanıma otursa ben tatlı yemiyorum doktor yasak etti.kan verdim doktor korkuyo musun dedi,ay ikidebir acıkıyoru........................falan falan.o günde hamile biri geldi beni dürtüklüyor bak bak karnı büyümüş ya oturuşu bile başka zorlanarak oturuyor falan diyor.yok göğüslerim büyüdü..............yani siz olsanız ne anlarsınız.yine de allah bebeğini bağışlasın ama benim nekadar uğraştığımı biliyor bunları yapması normal mi sizce

kızlar benim bu gece hiç keyfim yok aranıza katılamadım kusura bakmayın psikolojim bozuk galiba bu gece hepinize iyi geceler

eminim sen de benim gibi kendini çok çaresiz hissediyors veumutsuzluğa kapılıyosun.bugün ben de öyleyim niyeyse.hiçbir zaman olmayacakmış gibi hissediyorum.ne diyeyim ceylanım allah yardımcımız olsun.bizim de yüzümüzü güldürsün bir gün inşallah

Son düzenleme:
çaresizlikte değil bu aslında tam olarak ama ne olduğunu da bilmiyorum keyfim yok pek yarına düzelirim ama merak etmeyin

ya kızlar biz buraya taşındık nesli burcu superisi uğrayamaz oldu yol uzak geldi herhalde bigün misafirliğe çağıralım hepsini:))

Son düzenleme:
hadi ben çıkıyorum canlar.bugün de adet olmadım yarına Allah kerim.çıkmadık candan ümit kesilmezmiş umarım yarın kötü haber vermem kızlar.yüce rabbime sığınıyorum.öpüldünüz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…