Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kizlar bugun ben pek bir umutluyum hatta son iki gundur, ciddiye almamak lazim tabii iyi halimi, yarina baslarim hic mi olmayacak yoruldum vs((((
aslinda bu ay basladi bende bu kadar uzulmek onceden de uzulurdum ama umutlu yanim daha agir basiyordu. fakat son iki haftadir uc hasta bebek haberi aldim, cok kotu oldum bebekler icin cok uzuldum hala icim yaniyor, dua ediyorum Allah sifalarini versin diye. ama iki gundur de sunu demeye basladim kendime" tutturma hamile kalayim diye, hayirlisini iste, ya yarida kalcak bir hamilelik olursa ya dogarsa sonra ciddi hastaliklari olursa" diye, biraz sakinlestim bunlari dusununce. hos bircok kadin bunlari hic dusunmeden hamile kaliyor ve bebekleriyle saglikli bir hayat yasiyor, yani bunlari dusunmek zorunda olduguma da uzuldum. ama dusundugum hepimiz icin gecerli kizlar, sakin olup hayirlisini dilemek zorundayiz. nasil yapicaz bende bilmiyorum, nobet mi tutsak bu gece bendim umutlu olan yarin sirami birinize savayim ben uzuluyim sonra sirayla!!!!!!! evet iste:))) psikolojiye bakin di mi??????:))

bettycım rahım fılmı cektırecekmısın..gondogmadan arkadsımız o kadr guzel anlatmıskı bana soz kalmadı..rahım fılmı cok onemlı..ınsallah sonuclarında guzel cıkar...onuda cektırdıgın zaman kafanda soru ısaretı kalmaz..
ben cektırdım.oldukca basıt bır ıslem..

bu arada arkadaslar ınfertılıte sebebınız bellımı??
bızdekı sorun esımın moorfolojısı %4 yanı alt sınırda..gercı cok onemı yok ama olsun alt sınırda olması cok rısklı..
daha cok sebebsız ınfertılıteye gırıyoruz...

öncelikle herkeze günaydın dün misafirim vardı giremedim ceylancım sağol merak etmişsin biliyorsunuz dün adet günümdü gece 1,5 da geldi ne yazıkki çok moralim bozuk anlatamam size çok ağladım uyuyamadım bi saatlik filan uykum var hala ağlıyorum size hep dedim umudum yok diye fakat içten içe umutlanıyormuşum çok yoruldum çok bunaldım artık ben bu ay yine defalarca doktora git şunu yap bunu yap gitmiyeceğim hiç birseyde yapmayacağım çok yoruldum artık psikolojim bozuldu resmen yaaa

en kötüsü de yatacağız işte gece eşim olmadın deme dedi hayır dedim hiç bi adet belirtin yok dedi ewet yok dedim ne karın ağrısı ne göğüs hassasiyeti ne bel ağrısı ne sivilce benim bu ay hiç belirtim olmadı kızlar bunları söledim eşime çok mutlu oldu hatta sarıldı elini karnıma filan koydu o belli etmiyordu ama benden daha çok umutluymuş 5 dk geçti geçmedi wc ye gittim bi baktım gelmiş yıkıldım tabi söledim eşime sonra yattım sarıldı sarılınca bi başladım ağlamaya saatlerce ağlamışımdır belki bana teselli verdi ama yokk yaaa elalem doğurup sokağa atıyor nasıl vicdan var biz bu kadar bekliyoruz sabırla onlar bunu nasıl yapıyorlar yazık vallahi yazık

kızlar sabah sabah bunalttım sizide çok kötüyüm beni en iyi siz anlıyorsunuz ama neyse ben biraz iyi olmaya çalışacağım bir ik saatte olsa uyumaya çalışacağım görüşürüz şekerlerrrrrrrrrrrrr

canim inan oyle hissettimki dun gece yasadiklarini, umudum yok desek de bir yerlerde var oluyor ve reglenin basladigi bir iki gun gercekten kabus gb geciyor. ama sen de biliyorsun sonraki birkac gune duzelmeye basliyor ve annelik icgudumuz hemen basliyor yumurtlama gunu hesaplamaya. o yuzden seni cok iyi anliyorum demekten baska ne diyebilirimki. cok bunaldiysan doktora gitmekten bir ay kendiliginen denesen belki sana cok iyi gelir hatta bu ay bebisin gelir.

guzelim benim de sebepsiz infertilite. ama alt sinirin riskli olduna pek takilma bence sonucta bir saglikli ve hareketli sperm basaricak dollenmeyi. ozellikle de siz de yapilan asilama, eminim benden cok daha ayrintili biliyorsunundur tam da bunun icin. senin de hep dedigin gb rapunellcim BIR GUN BIZ DE ANNE OLACAGIZ INSALLAH:))

gündoğmadan hayatım çok sağol zaten biliyorum en iyi siz anlıyorsunuz beni içimde yaşadıklarımı başka kimse bilemez

kızlar merhaba yeni bir linke geçmişsiniz ben yokum diye sanırım.
hamileliğim biraz zor geçiyor bulantı,iş yorgunluğu(günde 3 saat yol gidiyorum)
haftaya doktora gidicem.şu anda 10 haftalık ikili test yapılacak.
inşallah sizlerde bebeklerinize en kısa zamanda erişirsiniz.sevgilerrrrr

sevilcim canım benim dün girmeyince dedim herhalde bu kızın morali çok bozuk olsun hayatım ağlama o kadar canına yazık değilmi bitanem yapma böyle benimde dün moralim çok bozuktu bugün biraz daha iyi hissediyo gibiyim

gündogmadan tatlım süpersin valla evet evet nöbet listesi oluşturalım

bettycim dün çok yoruldun herhalde hala göremedim seni burda

rapunzel canım bunların hepsi bahane işte allah ol diyecek ve olacak o kadar biz elimizden geleni yapacaz sadece o kadar güzelim

aysbar tatlım uzun zamandır göremiyoduk seni canım izin alsan bi süreliğine en azından kendini daha iyi hissedene kadar

kızlar listemizi güncelleyeyim dedim çok gerilerde kalmış
bu arada birçok arkadaşımızdan da haber alamamışız nerde bu fıstıklar
güzel haberleri varmı acaba

Son düzenleme:
aralığın bitmesine şurada 10 gün filan var bari bu 10 gün içinde bir hamile haberi alalım

aynı şeyi az önce bende düşündüm tatlım listemizde hamiş yok henüz bi açılış yapmak lazım artık nasıl oldun sevilcim bu arada

bitaneciklerim nasılsınız, sevilim beni beklemeye karar vermişsin kuzum :) :1hug: dikkat edin kendinize en ufak bahaneyle vücudumuz zayıf düşebiliyo, bu bahaneyle bünyeye takviyelerde bulunun, meyve sebze aşk meşk yerimseniben . Hem 2009 bizim yılımız ahanda na şuraya yazıyorum :ecrin_bebek:yerimseniben

neslicim fıstık nerelerdesin kız sen gözlerimiz yollarda kaldı dedimki yol uzak geldi herhalde nesliler uğramıyolar buraya pek misafirliğe çağıracaktım valla

neslicim fıstık nerelerdesin kız sen gözlerimiz yollarda kaldı dedimki yol uzak geldi herhalde nesliler uğramıyolar buraya pek misafirliğe çağıracaktım valla

yok be yavrum tosbaalığım üstümde, miskinlik işte. Bi de tam iyileşemedim daha kafa gidip geliyo :) Takat buldukça burdayım işte

dikkat et güzelim kendine tavalarda tam hastalık havaları işte bol bol c vitamini takviyesi yap canımcım

kızlar benim lekelenmem var ama daha olmadım.lekelenmem kan renginde ama.herhalde yarına kadar tam olurum diyorum çünkü dünden beri var.bu arada yarın yeni bir doktora başlıyorum bana dua adin inşallah bunun eli uğurlu gelir.bu arada kızlar ya hiç uğraşmayıp direk aşılama mı yaptırsam diyorum ne dersiniz?

senacım valla bilemiyorum ki ama inşallah dediğin gibi yeni doktorun uğurlu gelir canım ne kadardır deniyordun sen bebiş için tatlım doktorun aşılamadan bahsetmişmiydi tabi burda en önemlisi kendi kararın tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…