Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

niye çift vardiya canım zor işi valla ben de evde oturmuş tv izliyom ense yapıyom darısı sizlere diyim

semacım vardiyayı sen nasıl anladın kıııı:bbo:
gece gündüz KK variyasından bahsediyodukkaydirigubbakcemile5

tatlım soğanın kapuklarını soyucan kabuklar çöpe 1.5 bardağı kaynadıktan sonra 1 bardağını içiyon zaten 5 dk kaynayınca suyu da azlıyo 1 bardak içicen sadece nefes alma burnundan iç tadını hiç almıyon ben öyle yapıyodum

semacım vardiyayı sen nasıl anladın kıııı:bbo:
gece gündüz KK variyasından bahsediyodukkaydirigubbakcemile5
pardon canım ben iş vardiyası anladım sazanlığım üzerimde bugün herhalde sazanım[ /COLOR] kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3

elaliii calisiyorum ama been...buradakilere ben eve gidecem uyuyacam dersem bi daa gelme derleeerr

ay evet evet sayfayi cok ilerletelim en az 50 sayfa okusunlar da beni anlasinlar....:KK70: okumaktan yazamiyorum, surekli sayfa ilerliyo

ebrucum ama bende çalışıyorum:nazar:

niye çift vardiya canım zor işi valla ben de evde oturmuş tv izliyom ense yapıyom darısı sizlere diyim

delikafadulden ayip be ayip..insan bunu soyler mi, git evin tozunu al, cam sil, corba yap :mymeka: ben de tv kumandasi istiyoruuuummm

kızlar benim hastalığım yeni bitti ama kasıklarım ağırıyo neden acaba yumoşlar erken mi harekete geçtiler acaba

datlum istediğin tv kumab-ndası olsun buyur al ay hiç temizlk yapasım yok gezmeye gidicem aşure yemeye davet edildim o yüzden bu gün oturup popo büyütücem
delikafadulden ayip be ayip..insan bunu soyler mi, git evin tozunu al, cam sil, corba yap :mymeka: ben de tv kumandasi istiyoruuuummm

ela düşene bir tekmede sen vur gülme sazanlığım abak ağlarımsenağlamasenağlama

ela düşene bir tekmede sen vur gülme sazanlığım abak ağlarımsenağlamasenağlama

oyy oyy ağlama cnm benimkaydirigubbakcemile5
cnm sende sorun ne anlatırmısın ne kadardır istiyon bebiş...
senin adın bana niyeyse yabancı gelmiyo, aşılama yaptırmışmıydın orda konuştuk gibi hatırlıyorumCADIARZU

kızlar size bir sazanlığımı daha anlatayım ama gülmek yok maya tüp bebek merkezi başlık açmış dr soru sorulan kısım var be orayı açılmış topik sandım dr soru yerine yazmaya başladım ay bide baktım meğerse yazdığım yer soru sorma kısmıymış açıklanamayn infertilite kısmın da ağlasam mı gülsem mi den gemi kaybettim bu günler delüüüüüüüüüüü oldum herhal

kızlar size bir sazanlığımı daha anlatayım ama gülmek yok maya tüp bebek merkezi başlık açmış dr soru sorulan kısım var be orayı açılmış topik sandım dr soru yerine yazmaya başladım ay bide baktım meğerse yazdığım yer soru sorma kısmıymış açıklanamayn infertilite kısmın da ağlasam mı gülsem mi den gemi kaybettim bu günler delüüüüüüüüüüü oldum herhal

kız doktora soru yerine yoksa senin ne kadardır çocun olmuyomu didin:roflol:

4 yıllık evliyim bize bütün tetkikler yapıldı ama olmaması için bir sebep bulunamadı 24 yaşındayım açıklanamayn infertilite teşhisi konuldu 3 defa da aşılama oldum tutmadı şimdi bedenimi dinlenmeye bıraktım toprağı dinlenin diye nadasa bırakırlar ya bende nadastayım

kız doktora soru yerine yoksa senin ne kadardır çocun olmuyomu didin:roflol:

yok tatlım öyle de demedim bir kişi daha yazmıştı uzun uzun sorununu bende sandım o topik açmış nerden bileyim soru sorduğunu sazanım işte kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

4 yıllık evliyim bize bütün tetkikler yapıldı ama olmaması için bir sebep bulunamadı 24 yaşındayım açıklanamayn infertilite teşhisi konuldu 3 defa da aşılama oldum tutmadı şimdi bedenimi dinlenmeye bıraktım toprağı dinlenin diye nadasa bırakırlar ya bende nadastayım

cnmm benim inşallah kışın sonrası bahar, baharda tüm canlılar yeşerir, tohum açar...
dinlenme sürecinde inşallah bulur seni meleğin:emir_bebek:

yok tatlım öyle de demedim bir kişi daha yazmıştı uzun uzun sorununu bende sandım o topik açmış nerden bileyim soru sorduğunu sazanım işte kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı

yok gülüm sazan falan değilsin öle deme kendine, ben şaka yapıyorum biliyosun...

sizde sorun ne elacım kaç yıllık evlisin
cnm ben 7 senedir evliyim ağustosta 8 olcak 26 yaşındayım...
ama bebek yaklaşık 2 senedir istiyoruz. 3 olumsuz aşılamam var, mart nisan gibi tüp bebek yaptırmayı düşünüyoruz...
sorun doktorlara bakarsan yokmuş, ben öle düşünmüyorum ama adetlerim düzensiz, hipotiroid varmış ama bunlar bebek olmasına engel değilmiş-tatlicadiarzu-

inş sende en kısa zaman da kavuşursun bebeişine canım burada olan bütün arkadaşlarımız da inş en kısa zamand a kavuşurlar bende biliyom şaka yaptığını canım

kızlar benim hastalığım yeni bitti ama kasıklarım ağırıyo neden acaba yumoşlar erken mi harekete geçtiler acaba

yumurtluyosundur tatlim, cok iyi bu ayi degerlendir eicene :jeyyar: delikafadulden ...ama evde yalnizim die gidaklamayi deneme, daha ii yumurta cikmaz lülülülülülü

X