- 12 Mart 2008
- 7.031
- 19
niye çift vardiya canım zor işi valla ben de evde oturmuş tv izliyom ense yapıyom darısı sizlere diyim
semacım vardiyayı sen nasıl anladın kıııı:bbo:
gece gündüz KK variyasından bahsediyodukkaydirigubbakcemile5
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
niye çift vardiya canım zor işi valla ben de evde oturmuş tv izliyom ense yapıyom darısı sizlere diyim
pardon canım ben iş vardiyası anladım sazanlığım üzerimde bugün herhalde sazanım[ /COLOR] kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3semacım vardiyayı sen nasıl anladın kıııı:bbo:
gece gündüz KK variyasından bahsediyodukkaydirigubbakcemile5
elaliii calisiyorum ama been...buradakilere ben eve gidecem uyuyacam dersem bi daa gelme derleeerr
ay evet evet sayfayi cok ilerletelim en az 50 sayfa okusunlar da beni anlasinlar.... okumaktan yazamiyorum, surekli sayfa ilerliyo
pardon canım ben iş vardiyası anladım sazanlığım üzerimde bugün herhalde sazanım[ /COLOR] kaydirigubbakcemile3 kaydirigubbakcemile3
delikafadulden ayip be ayip..insan bunu soyler mi, git evin tozunu al, cam sil, corba yap :mymeka: ben de tv kumandasi istiyoruuuummm
ela düşene bir tekmede sen vur gülme sazanlığım abak ağlarımsenağlamasenağlama
kızlar size bir sazanlığımı daha anlatayım ama gülmek yok maya tüp bebek merkezi başlık açmış dr soru sorulan kısım var be orayı açılmış topik sandım dr soru yerine yazmaya başladım ay bide baktım meğerse yazdığım yer soru sorma kısmıymış açıklanamayn infertilite kısmın da ağlasam mı gülsem mi den gemi kaybettim bu günler delüüüüüüüüüüü oldum herhal
kız doktora soru yerine yoksa senin ne kadardır çocun olmuyomu didin:roflol:
4 yıllık evliyim bize bütün tetkikler yapıldı ama olmaması için bir sebep bulunamadı 24 yaşındayım açıklanamayn infertilite teşhisi konuldu 3 defa da aşılama oldum tutmadı şimdi bedenimi dinlenmeye bıraktım toprağı dinlenin diye nadasa bırakırlar ya bende nadastayım
yok tatlım öyle de demedim bir kişi daha yazmıştı uzun uzun sorununu bende sandım o topik açmış nerden bileyim soru sorduğunu sazanım işte kafamçokkarıştı kafamçokkarıştı
cnm ben 7 senedir evliyim ağustosta 8 olcak 26 yaşındayım...sizde sorun ne elacım kaç yıllık evlisin
kızlar benim hastalığım yeni bitti ama kasıklarım ağırıyo neden acaba yumoşlar erken mi harekete geçtiler acaba