Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

semafatih, bence adetinin ilk gununden itibaren say ve 11. gunu ile 18. arasi ii degerlendir...1 veya 2 gun arayla ....ama diger gunler de yapmamazlik yapma

ben işçiyim tatlım yumoşların işçisi onların günlerini takip edecem hemde her zaman emrinde çalışıyom nede olsa yani bende hiç suş yok herşeyi bedenim yapıyo ben sdece emir eriyim daimi işçi :lepi: :lepi:
semafatih, bence adetinin ilk gununden itibaren say ve 11. gunu ile 18. arasi ii degerlendir...1 veya 2 gun arayla ....ama diger gunler de yapmamazlik yapma

kızlar yine sesizlik çöktü ben çıkıyom sakın çok ilerlemeyin sizleri ve topiği çok sevdim bundan sonra sık gelicem hepinizi kocaman öpüyorum Şeniz Şeniziyi günler görüşmek üzere:enbuyukkk: :enbuyukkk:

hayir hayir gitmee..ilerletmemiz laziim gece vardiyasina inatt...ben neler cekiyorum anlasinlar :p

ebru merhaba kıs geceden kurtulduk gündüzü doldurmuşsunuz valla çektik cezasını

iyiyim cnm gripten kurtulmaya çalışıyorum işteee-tatlicadiarzu-
sen nasılsın? gece mesaisi baya yoğun geçmiş :))

geçmiş olsun valla öyle çıkmak istedim bi türlü çıkamadım çünkü dün gece performans baya iyiydi geçmişi okumaktan kaçmak için istesemde çıkamadım:roflol:

geçmiş olsun valla öyle çıkmak istedim bi türlü çıkamadım çünkü dün gece performans baya iyiydi geçmişi okumaktan kaçmak için istesemde çıkamadım:roflol:

ayy evet çok kötü geçmişi okumak sabah sabah 20-25 sayfa okudum sayenizdekaydirigubbakcemile3
bağımlılık oldu walla, okumasam eksik bişeyler var diyorum kendi kendimeşakkıdı

merhaba kızlar.lıstenıze benı de eklemışsınız.çok teşekkur ederım.artık sızı bırakmam.takip etmesını ogrendım konuyu:eek: bende beklemedeyım.haber vercem sıze .goruşmek üzere.

hayırrrrrrrrrrrr...ceylan sakın içme bak ne yapıyor cadı sen benim beth kiley diye bir yazar var onun kitabından yaptığım çevirileri okumuşmuydun .kesinlikle günde 2 bardak kahve gebelik şansını %50 düşürüyomuş...ben haytta içmiyorum
valla bende bılmıyodum.ıyı oldu ogrendıgım.gunde 3 tane de olsa hıc hayır demezzdım.şımdı dıkkat edeyım.çok saolun

ebru hiç durmaksızın çalışıyorsun bakıyorum da :) sana kolay gelsin canım

X