Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kıssslar biraz geciktim annemlerde yemekteydik sonrada uyuyakalmışım eve yeni geldik işte resimler
:lepi:

aynı gün içinde 5 tane test hepsi de farklı ikinci resimde yani net görünen lena diye bi marka beyaz üzerine yeşil yazılı silik hatta çok silik olanda nimo aralarında fiyat farkı çok az benim gibi sabırsız olanlara tavsiye ederim hepinizi ve dünyaya gelmeyi bekleyen meleklerinizi öpüorum kısslar

ayyy gülüm yaaa ilk testlerde hiç belli değil monitörün içine girdim nerdeyse :roflol:
ama sonuncularda bariz belli, bu zamana kadar ben onu bile göremedim:çok üzgünüm:
Allah bizede nasip etsin inşallah:Saruboceq:
Hamilelerin duası kabul olurmuş, bizim içinde dua et olurmu kaydirigubbakcemile5

günaydın kıslar bende cezamı çektim oku oku bitiremedim ya bugün okulda nöbetim var gece eve gidemicem yani, yatılı okul zor oluyo yarın öğleden sonra gidicem evime çok yoruldum kurs, okul, nöbet, bebiş çalışmaları:) ne olcak benim bu halim bir de hafif kasık ağrım var hayırlısı bakalım
hepinizi öpüyorum

günaydın kızlar nasılsınız bakalım güne iyi başlayalım iyi bitirelim inş bu arada kardelencim seni detebrik ederim anneliğe ilk adımı attın allah tamamanına erdirsin

kızlar bir şey sorayım aranıza da soğan suyu içen oldu mu ben tv de dr den duydum ve içtim bazı değişimler oldu o yüzden sizlere de bi sorayım dedim

kızlar bir şey sorayım aranıza da soğan suyu içen oldu mu ben tv de dr den duydum ve içtim bazı değişimler oldu o yüzden sizlere de bi sorayım dedim

semacım ben içmedim ama adet olunca 1. günü başlıcam içmeye inşallah:eek:
ne gibi değişiklikler oldu sölermisin sende...

adet günüm geldiğinde kahve akıntı oldu sadece bir ped kadar 3 gün sürdü ve bitti aradan 15gün geçti hasta oldum dr gittim anlattım baktı herşeyim normal çıktı acaba içimde ki görünmeyen şeylerimi temizledi diyom bu arada ben çok aşırı sancılı hasta olurdum bu ay inanırmısınız hiç ama hiç hissetmedim bence sende içim elacım faydalı

adet günüm geldiğinde kahve akıntı oldu sadece bir ped kadar 3 gün sürdü ve bitti aradan 15gün geçti hasta oldum dr gittim anlattım baktı herşeyim normal çıktı acaba içimde ki görünmeyen şeylerimi temizledi diyom bu arada ben çok aşırı sancılı hasta olurdum bu ay inanırmısınız hiç ama hiç hissetmedim bence sende içim elacım faydalı

içicem cnm, tadı nasıl? kötümü?
bencede içindeki mikropları, iltihapları falan temizlemiştir senin yaşadığını bi kaç kişiden daha duymuştum KK'da...

kızlar neden sesizsiniz benimde aksine bugün çenem düştü konuşmak istiyorum ama kimsecikler yok kendi başıma kaldım vah beniiiiiiiiiiiii

canım tadı ilk iki gün kötü geliyo ama öyle abartılı bir şey değil alışıyon aç karnına içmek daha faydalı şimdilerde canım soğan suyu çekiyo desemdelikafadulden delikafadulden delü dersin bana işin espirisi tabi ama rahat ol içebilirsin

kızlar neden sesizsiniz benimde aksine bugün çenem düştü konuşmak istiyorum ama kimsecikler yok kendi başıma kaldım vah beniiiiiiiiiiiii

aşkolsun ben varım :mymeka:
bu topiktekiler genelde gece kuşu :eek:
bende sabah onlardan gece vardiyasını alan bekçi:dance:

amanin hayret ...sayfa ilerlememis halaa....slm kislar, keyifli bi gun olsun hepimize...uykum war yaa benim efe gidip yatmak istiyoruuummm

canım tadı ilk iki gün kötü geliyo ama öyle abartılı bir şey değil alışıyon aç karnına içmek daha faydalı şimdilerde canım soğan suyu çekiyo desemdelikafadulden delikafadulden delü dersin bana işin espirisi tabi ama rahat ol içebilirsin

nasıl yaptını tarif edermisin?
gerçi bi kaç kişiden örendim ama dakkalar bi türlü uymuyo bakalım seninki nasıl?

amanin hayret ...sayfa ilerlememis halaa....slm kislar, keyifli bi gun olsun hepimize...uykum war yaa benim efe gidip yatmak istiyoruuummm
günaydın canikom kimse yok anacım konuşmaya sayfa ilerlesin vah garibim uyumak mi istiyon uykusuzluk zor valla git uyu datlum dermişi

eheheheeee:roflol:
akşamları dışında sayfa ileyleyince şaşırıyo millet:1shok:
benimde uykum çok varmirmirmirmir
evde olsammm, kocişte olsa karda var ne güzel yatıp uyusakk:jeyyar:

elali ben iki vardiya calisiyorum iki gundur....karnim da acikti bugun yaa erkenden

1.5 su bardağı suyu kaynatıyon kaynamaya başlaınca içerisine bir orta boy soğanı dört parçaya bölüp atıyon 5dk kaynatıcan daha sonra suyu süzücen soğanları atıcan su ılık olunca içecen soğuk içme faydası pek olmuyo dayanabileciğin sıcaklıkta iç öğlen ve akşam olmak üzere 2 defa yapıcan taze taze olcak bir defa yapıp iki öğün içemezsin tamam mı datlummmin faydalarını görürüz

1.5 su bardağı suyu kaynatıyon kaynamaya başlaınca içerisine bir orta boy soğanı dört parçaya bölüp atıyon 5dk kaynatıcan daha sonra suyu süzücen soğanları atıcan su ılık olunca içecen soğuk içme faydası pek olmuyo dayanabileciğin sıcaklıkta iç öğlen ve akşam olmak üzere 2 defa yapıcan taze taze olcak bir defa yapıp iki öğün içemezsin tamam mı datlummmin faydalarını görürüz

gülüm soğanların kabukları noluyo:uhm:
bi defada 1,5 bardağı nasıl bitiriyon kuzumsositososito

elaliii calisiyorum ama been...buradakilere ben eve gidecem uyuyacam dersem bi daa gelme derleeerr

ay evet evet sayfayi cok ilerletelim en az 50 sayfa okusunlar da beni anlasinlar....:KK70: okumaktan yazamiyorum, surekli sayfa ilerliyo

X