Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kıssslar biraz geciktim annemlerde yemekteydik sonrada uyuyakalmışım eve yeni geldik işte resimler
:lepi:

aynı gün içinde 5 tane test hepsi de farklı ikinci resimde yani net görünen lena diye bi marka beyaz üzerine yeşil yazılı silik hatta çok silik olanda nimo aralarında fiyat farkı çok az benim gibi sabırsız olanlara tavsiye ederim hepinizi ve dünyaya gelmeyi bekleyen meleklerinizi öpüorum kısslar
ayyyyyyyyyy kardelenim çok güzel resimler yaaaaaaaaa.....allahım nazarlardan korusun....ya biz nezaman görücez bu güzel çizgileri yaaaaaaaaaa:çok üzgünüm:

sena ceylan nasılsınız kıslarr:lepi:
vardiyayı teslim almaya mı geldiniz bakim:eek:

celiksena, sen okuyana kadar biz teslim etmis olcaz bayraklari...yorgun olmazsam evde acarim bilg i...ama herkese kocaman opcuklerr

ah ebru ahhhh

kız bugün kaynatmışsınınzzz

geçmiş okumaktan gelemedim vallaaaa haaaa

dün gece en son çok yazmayın demiştim ama neyse sanırım 6 7 sayfalık bi ceza çektimm

kardelencim güzel hislerin için sağol canımm

ilk bahar annesi olucakmışım hislerine göre biraz daha bekliycem demekkkk

elalı canım sende burdaymışsın gün boyu

sevilim bi görünüp kaybolmuşşş

senamm nasılsın datluuummm aynı saatte gelmişiz topiceee

Slm kızlar adetime 6 gün kaldı ama ben pek inanmıyorum kabızlık ve akıntı dışında hiç birşeyim yok,ki heralde bunlarda belirti değildir.

ay kıssssssssssslaaaaaaaar vallahi gündüz vardiyası gerçekten bizi dumur etmiş.ebrubu elalı konuşmuşlar da konuşmuşlar....cadılaaaaaaaaaaaarrrrrrr.....biz gündücülere ceza çektiriyoz gündüzcüler gececilere...

mrb ceylanıııııımmmmmmmm....daha iyiyim ama hala iştah sıfır şimdi çorba ekmek yiyeceğim vallahii datluuuummmm

ah ebru ahhhh

kız bugün kaynatmışsınınzzz

geçmiş okumaktan gelemedim vallaaaa haaaa

dün gece en son çok yazmayın demiştim ama neyse sanırım 6 7 sayfalık bi ceza çektimm

kardelencim güzel hislerin için sağol canımm

ilk bahar annesi olucakmışım hislerine göre biraz daha bekliycem demekkkk

elalı canım sende burdaymışsın gün boyu

sevilim bi görünüp kaybolmuşşş

senamm nasılsın datluuummm aynı saatte gelmişiz topiceee

benim cezamın yanında seninki devede kulak cicimkaydirigubbakcemile2
ben gündüz hep varımda, akşam evi topla yemek işi v.s. kocişi kandırkaydirigubbakcemile pcyi al zor oluyo azcık-tatlicadiarzu-

makbercim hayır onlar da gebelik belirtisi arasında ama daha 6 gün varmış hemen kapılma....daha çok erken.

niye yazdın datlum bukadar.......betty de öldürecek seniii...........

anaaaaaaaaa mesaii bitmişşş-tatlicadiarzu-
ben gidiyomm eve açarım netii
öptümm

kızlar ben bi çıkayım şimdilik yemek hazırlamam lazım güzeller işim bitince gelicem yineee

X