Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

iyiyim bettyciiimmmm liste epey durakladıktan sonra bir hamişle canlandı birden ne güzel yaaaa sırayla inşallah kızlarrrrrr sırayla hepimiz bi gün anne olucazzz inşallah devamı çorap söküğü gibi gelirr

ceylanım bitek sen varsın galiba benim yemeğim pişti....2 yemek yiyeyim datlum kocişte acıkmış............gelirim tekrar...............

ayyyyyyyyy kızlar hamiş açılışını yaptık gerisi gelecek bence...............

betty hayatım işine karışmak gibi olmasın ama tatlım ocak hamilelerimiz başlığında ocakta kalanları yazarsan güzel olmazmı ocak bitince şubatı açarız ocak bitincede diğer hamilelerin yanına geçiririz sadece fikrim hayatım

kıslar bende çıkıyorum o zaman kimse yok geri gelirim canişkolar öptmmmmmmmmmmmmmmm

sevilim karışmak ne demek hepimizin listesi bu demek istediğini tam anlayamadım ama ocak hami şleri şubt hami şleri diye gruplayalım demek istedin galiba......ama her ay mutlaka hamile kalan olmuyo ki 2 aydır falan kimseyi eklemiyoduk listeye.....nasıl olur bilmem.....

sevilcim geldik tatlııııımmm burdayız sen kaçmışsın şimdide

bettycim senam nerde kaldı acaba ya hiç bu saate kalmazdıııı

sennnaaaaaaammmmm kahvemi yapıyon yoksam kızzzz

bettycim sen nasılsın canım naptın nasıl geçti günün müfettişleriniz geldimi dün sorucaktım unutmusum

Kadınlarda, anne olma yolunda karşılaşılan problemlerin ortaya çıkmasında rol oynayan risk faktörleri arasında yaş, stres, zayıf beslenme, çok kilolu ya da çok zayıf olma, alkol kullanımı, cinsel yolla bulaşan hastalıklara sahip olma, sigara kullanma ve hormonal dengesizliklere yol açabilen hastalıklara sahip olma durumları yer almaktadır.
http://www.kadinlarkulubu.com/fayda...ertiliteye-neden-olan-faktorler-nelerdir.html

betty bak çok zayıf olma diyo sende çok zayıfsın çabuk kilo al bakim

canım bize müfettişler gelmedi........ben zayıfım evet 46 kiloyum ama doktorum iyi dedi sadece kilo verme yeter dedi................ben zaten hiç istemiyorum kilo almak......zayıf bi hamile olmak istiyorum......

bende 45 kiloyum bundan 3 ay önce filan doktor al dedi alamıyorum ki elimde değil çok zayıfsın dedi ama hani kilolular nasıl veremiyo bende alamıyorum

çok başım ağrıyor kıslar ya miğdemde bi acayip aman bi kendimi iyi hissedemiyorum

ben gellddiiim.ögretmenlerim nasılsınızzz.hihoyyyt
bir türlü bulusamadık yahu.
yeni hamişimiz hayırlı ugurlu olsun.darısı hepimizin başına.inşşşşşş.
sıra kimde acaba yaaaa

kardelennnn tebrik ederim tatliş ALLAH analı babalı büyütsün.aklına kötü şeyler getirme sakın inş sag salim alırsın bebişini kucagına.çok öptüm:sm_cool::nazar::nazar::nazar:

sevilim karışmak ne demek hepimizin listesi bu demek istediğini tam anlayamadım ama ocak hami şleri şubt hami şleri diye gruplayalım demek istedin galiba......ama her ay mutlaka hamile kalan olmuyo ki 2 aydır falan kimseyi eklemiyoduk listeye.....nasıl olur bilmem.....

ewet hayatım demek istediğim o ama böylede güzel boşver

sevilcim bende 164 boy a 45 kiloydum 2 yıl önce hiç bişey yiyemiyodum ayakta gezemiyodum doktora gittim vitaminler iştah açıcılar 51 kilo oldum çok iyi oldu yanak popo hiçbişi yoktu düşün

kardelennnn tebrik ederim tatliş ALLAH analı babalı büyütsün.aklına kötü şeyler getirme sakın inş sag salim alırsın bebişini kucagına.çok öptüm:sm_cool::nazar::nazar::nazar:
hoşgeldin canım sıra hepimizde hepimiz bireden kalacağız

X