Kardelen çokkkk tebrik ederim
nihayet bu topiktende bi hamiş çıktı:hooray:
Rabbim inşallah sonunu getirsin, sağlıkla kucağınada aldırsın inşallah
Darısı bizlerinde başına inşallah (amin):Saruboceq:
Sizde problem varmıydı? ne kadardır bebek istiyosunuz anlatsana
kardeleeen canım tebrikler Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin bizim meleklerimizde geliyormuş ha çooook sevindim canım inş inş
bu arada testin adı ne neler vardı belirti olarak neden bebişiniz olmuyodu anlat canım hepsini ayy çok mutlu oldum ya
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
ceylanım yumaşlar gayet güzel daha da büyüyecek gelecek bebişler inanıyorum dua da ediyorum
betty canım moralini bozma her şeyde var bir hayır napalım bi dra gitte rahatlayalım
senam geçmiş olsun düzelir inş çok zordur mide bulantısı rapor alıp dinlensen mi
sevilim yoğunsun canım çok az uğrar oldun zbu arada belirtiler inş regl değil hamişlik belirtisidir tatlı falan hı
gün nerede merak ettim tabi siz biliyorsunuz özelden yazdı size di mi
hepinizi çoook öptm canlarım
3 yıllık evliyiz 1 yıldır istiyoduk ha bu ay ha öteki ay bi türlü tutmuyodu:1no2: daha doktorada gitmemiştik ama bu bir yılın 10 ayında maalesef ovulasyon hesaplayıcılarana göre birlikte olduk ve tutmadfisfisfisı ama bu dönem adetten hemen sonra salgı takibi yaptım ve çalışmalara başladım benim 26 gün sürüo ama yumurtlama zamanından daha önce ve daha sonra da sürekli ilişkiye girdik kıssslar bence beklenen ovulasyon günümde değilde diğer günlerde tuttu çünkü bu ayın tek farkı tüm ay rahat olmam ve dolayısıyla ovulasyon günlerinin dışındada keyifle birlikte olmam
görev gibi değildi bu defaki belkide bu ay bu nedenle hissettim
testlerin adını resimlerle yazıcam bunu yapmamın tek amacı bebişiniz varsa bile negatif die atmayın çöpe allahtan ben önce belirgin olan testi yaptım akşam eşim 3 test daha getirdi inanılmaz silikdi diğerreri çok moralim bozuldu tüm gece akşam kocişle beraber eklicez siteye yerimseniben
şimdi belirtilerime geleyim çünkü çok farklı anlatılanlardan;
beklenen adet tarihim 9 ocaktı
*adetime 5 gün kaladan itibaren feci bir bel ağrısı çektim üşüttüm falan demiştim
*adetime 3 gün varkenden itibaren bugünde var hafif çok hafif sızı gibi ama ara ara gelip giden hasta olucakmışım ağrıları yumurtalıklarıma ama inanının kıssslar çok dinlemezsem kendimi fark bile edilmiyor
*ağızda tat değişikliği yok gaz yok bulantı yok göğüslerim hasta olmadan önce çok şiserdi patlıcak gibi şimdide şiş ama o kadar diil uçlarda kararma çok çok az yani kesinlikle konduramazdım kan testi yaptırmasam
*ha bi de yarın beklenen adet tarihimdi bir gün öncesi yani bugün hafif bir geyirme ve azıcak karın ağrısı var
işte bu kadar kıssslar şimdi beni aldı bi telaş
klava: dış gebelik boş gebelik falan diildir inşalllah diyorum doktora gidene kadar rahat etmicem herhalde:asigim:
inşallah allahım inşallah:Saruboceq: benim bebişim ve tüm gelecek olan bebişlerin bu sitedeki ve yeryüzündeki tüm hamiş adaylarınında bebişleri sağlıkla ve annişlerini bekletmeden gelir inşallah