Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

çok sevindım kardelen hayırlısı ıle bebişini kucagına alırsın.darısı tüm isteyenlerın basına.ALLAH herkese nasip etsin

Kardelen çokkkk tebrik ederim
nihayet bu topiktende bi hamiş çıktı:hooray:
Rabbim inşallah sonunu getirsin, sağlıkla kucağınada aldırsın inşallah
Darısı bizlerinde başına inşallah (amin):Saruboceq:

Sizde problem varmıydı? ne kadardır bebek istiyosunuz anlatsana

kardeleeen canım tebrikler Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin bizim meleklerimizde geliyormuş ha çooook sevindim canım inş inş
bu arada testin adı ne neler vardı belirti olarak neden bebişiniz olmuyodu anlat canım hepsini ayy çok mutlu oldum ya
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
ceylanım yumaşlar gayet güzel daha da büyüyecek gelecek bebişler inanıyorum dua da ediyorum
betty canım moralini bozma her şeyde var bir hayır napalım bi dra gitte rahatlayalım
senam geçmiş olsun düzelir inş çok zordur mide bulantısı rapor alıp dinlensen mi
sevilim yoğunsun canım çok az uğrar oldun zbu arada belirtiler inş regl değil hamişlik belirtisidir tatlı falan hı
gün nerede merak ettim tabi siz biliyorsunuz özelden yazdı size di mi
hepinizi çoook öptm canlarım

3 yıllık evliyiz 1 yıldır istiyoduk ha bu ay ha öteki ay bi türlü tutmuyodu:1no2: daha doktorada gitmemiştik ama bu bir yılın 10 ayında maalesef ovulasyon hesaplayıcılarana göre birlikte olduk ve tutmadfisfisfisı ama bu dönem adetten hemen sonra salgı takibi yaptım ve çalışmalara başladım benim 26 gün sürüo ama yumurtlama zamanından daha önce ve daha sonra da sürekli ilişkiye girdik kıssslar bence beklenen ovulasyon günümde değilde diğer günlerde tuttu çünkü bu ayın tek farkı tüm ay rahat olmam ve dolayısıyla ovulasyon günlerinin dışındada keyifle birlikte olmam:eek: görev gibi değildi bu defaki belkide bu ay bu nedenle hissettim

testlerin adını resimlerle yazıcam bunu yapmamın tek amacı bebişiniz varsa bile negatif die atmayın çöpe allahtan ben önce belirgin olan testi yaptım akşam eşim 3 test daha getirdi inanılmaz silikdi diğerreri çok moralim bozuldu tüm gece akşam kocişle beraber eklicez siteye yerimseniben

şimdi belirtilerime geleyim çünkü çok farklı anlatılanlardan;

beklenen adet tarihim 9 ocaktı

*adetime 5 gün kaladan itibaren feci bir bel ağrısı çektim üşüttüm falan demiştim

*adetime 3 gün varkenden itibaren bugünde var hafif çok hafif sızı gibi ama ara ara gelip giden hasta olucakmışım ağrıları yumurtalıklarıma ama inanının kıssslar çok dinlemezsem kendimi fark bile edilmiyor

*ağızda tat değişikliği yok gaz yok bulantı yok göğüslerim hasta olmadan önce çok şiserdi patlıcak gibi şimdide şiş ama o kadar diil uçlarda kararma çok çok az yani kesinlikle konduramazdım kan testi yaptırmasam

*ha bi de yarın beklenen adet tarihimdi bir gün öncesi yani bugün hafif bir geyirme ve azıcak karın ağrısı var:eek:

işte bu kadar kıssslar şimdi beni aldı bi telaş:eek:klava: dış gebelik boş gebelik falan diildir inşalllah diyorum doktora gidene kadar rahat etmicem herhalde:asigim:

inşallah allahım inşallah:Saruboceq: benim bebişim ve tüm gelecek olan bebişlerin bu sitedeki ve yeryüzündeki tüm hamiş adaylarınında bebişleri sağlıkla ve annişlerini bekletmeden gelir inşallah

Son düzenleme:
benimmmmmmde 18 ocak ve benimde sağ kasığımda batma var :uhm:

canim yumurtan catliyodur tahminen...ii degerlendir bu gunleri

aslinda benim de 18 i regl gunum...ama hayirlisiyla olmayiz da guzel haberler veririz birbirimize delikafadulden

kardelen cok sevindim..hayirlisiyla bebisini alirsin kucagina insallah

darisi tum isteyenlerin basina, ben de icinde :)

kardelen canım ya gerçekten doğru söylüyorsun görev gibi düşünmemek lazım hesaplamamak lazım hemen aklına kötü şeyler getirme boş gebelik dış gebelik falan unut bunları pozitif ol ki iyi şeyler gelip bulsun seni testin resmini sabırsızlıkla bekliyoruz canım

tebrik ederim kardelencim allah hayırlısıyla kucağına almayıda nasip etsin dış gebelik felan da değildir at bu fikri aklından sen daha çok yenisin oy üzden belirtiler çok beligin değildir zamanla belirtilerin oluşur darısı bizleri başına

betticim benide listeye eklersen sevinirim benimde regli günüm şubat 7 herhalde bu liste regli tarihleri yanlış bir şeye yazılmıyayım hamiş listesine felan yazarmışsın bide listeye alınmayı bekliyorum şimdiden saol tatlım

kardelen canım tebrik ederimmmm allah tamamına erdirsin inşallah tatlım aklına öyle kötü şeyler getirme canım allahın izniyle bebişin seninle

bizlere de dua et tatlımmm darısı başımıza inşallahhhh

kardelencim tebrik ederim seni korkularını at içinden aklına kötü şeyler getirme cnm. allah korusun senive meleğini.. hayırlısıyla kucağına al inşallah.

kızlar bu arada bu sayfaya ilk yazdığımdan bu tarafa baya oldu. giremedim. çünkü bu sürede eşime spermogram testi yaptırdık. iltihap çıktı.ilaç kullanması lazım.dolayısıyla doktora gidip ilaç kullanıp benimde tekrar bi kontrolden geçmem lazım. yani daha bir süre beklemedeyiz o yüzden beni listeden silebilrisiniz. sizlerden iyi haberler bekliyorum.hihoyyyt

yuppiiiiiii hamiş var hamiş

canım çok tebrik ederim çok mutlu oldum allahım kucağına sağlıklı almayı nasip etsin insallah şimdi senin yapacağın bizlere dua etmen hayatım hamilelerin duaları kabul olur derler bizim içinde dile hayatım

trappercim hayatım giriyorum vakit buldulkça ama seninle karşılamamıyoruz hayatım
yok ya kuzum benim adet olacağım zaman tatlı krizim tutar o yüzden eminim adet olacağıma

ceylancım nasılsın hayatım kendine baskı yapmadan değerlendir bu günleri şansa bırakma emi kuzum mesela benim bitti artık yumurtlama günüm filan ama dewam ediyorum şans kuzum

sağolassın sevilcim artık yavaş yavaş denemelere başlasam iyi olacak sanırım saol güzelim tavsiyen için

senaaaaaaaammm betttyyyyymmmm nerdesiniz kızlar gelmedinizmi halaaa

trapper canım senide özlüyoruz neden yazıldın ki şu kursa offf

yalnız mı kaldım bu gece
kimse uğramıyomu buralaraaa

bettyim topla tatlım kendini hadi senam rahatsız dinleniyodur belki sende görünmedin be datlum bugünnn

betttyyyy kııııızzzzz gelsene bak hamiş varrrr listeye alsanaaaaaa yavruyuuuuuu

heeeeeeeyyyyyyyyy:)))))

Arkadaslar;
Allah hepinize annelik denılen bu eşsiz duyguyu tattırsın, bu duygudan mahrum bırakmasın ınsallah..
İsteyen herkese nasip etsin bu guzelliği, kucagınız masum, mıs kokulu, yavrularınızla dolsun.. ufacık gulusune dunyalar sızın olsun.. umudunuzu hıc kaybetmeyın... hepınızın bebegı gelecegı vaktı saatı sabırsızlıkla beklıyordur..
Baslıgı gorunce duygulandım bende 3,5 aylık bır anneyım, yazmadan gecemedım..
Sevgiler..

alahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh.......................hamişşşş varrrrrrrrrrr................................

kardelen cnm çoook tebrik ederim......allahım bizede yaşatsın en kısa zamanda......

ben bugün daha iyiyim kızlar......ceylanım nasılsın kuşum.....

dur listemizi alayımda geleyim...........

BEBİŞLİ ,MUTLU YILLAR HERKEZEEEEEEEE.........

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

OCAK AYI LİSTEMİZ...

elalı.....................2-15 ocak arası
vesta...................9 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
ingilizceci..............12 ocak
papatyaaaa............12 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak