Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

BEBİŞLİ ,MUTLU YILLAR HERKEZEEEEEEEE.........

HEPİMİZE UĞURLU GELİR İNŞALLLAAAHHHH :Saruboceq:

OCAK AYI LİSTEMİZ...

elalı.....................2-15 ocak arası
vesta...................9 ocak
ozge_844............10 ocak
elçinzeynep.........11 ocak
nese_206.............11 ocak
ingilizceci..............12 ocak
papatyaaaa............12 ocak
neslim51..............13 ocak
trapper_55............15 ocak
makber_21............15 ocak
sivaslı58................15 ocak
rapunzel_82...........16 ocak
z.nihal..................16 ocak
sevilim..................18 ocak
eslemim................18 ocak
ebrubu...................18 ocak
mona rosa..............19 ocak
deasy....................19 ocak
runhaş...................20 ocak
gundogmadan.........24 ocak
enise35..................24 ocak
ceylan83................28 ocak
nergis55.................29 ocak

ŞUBAT AYI LİSTEMİZ.......

özçeliksena..................2 şubat
nesli............................2 şubat
bumuyani.....................3 şubat
betty0..........................7 şubat kafamçokkarıştı

HAMİŞLERİMİZZZ.......

hüzün_yılı.....:CüvCüv:

aysbar...........:CüvCüv:

arda...............:CüvCüv:

entelliye..........:CüvCüv:

gelgit...............:CüvCüv:

:CüvCüv: :nazar: :emir_bebek:

şekerler ben kaçtım zaten keyfim yok atrık yarına kadar toparlarım inşallah..........yarın görüşürüz canlarım........iyi geceler..........

gülüm bugün doktorumu aradım vücudun prolaktin hapını kabul edene kadar şeker hapını bire düşür dedi.bugün bir tane içtim öğlenden beri fena değilim ama iştahım felaket kesildi sudan bile midem bulanıyor.kıs hamile gibiyim valla oda parfümü sıktık onun kokusu bile mahvetti beni.yanlız şeker hapı da iştah kesiyomuş ya vallahi acaip kesiyo ya....gerçi iyi olacak göbeğim eriyeck.ama sudan bile midemin bulanması beni çok rahatsız ediyo.neyse gece belli olack durumum canım ya.diğer hapı da içince.ya öle bişi ki hergün inşallah gece uyanmam diye dua ederek yatıyorum çünkü kalkınca bir daha uyuyamıyorum bulantıdan.
bu arada o zaman benim verimli günüm 5 gün sonra başlıyor.hadi ceylanım inşllah birimizden biri kalır bu ay.

bettyyyy ne çabuk kaçıyon kıs.ben adet olduğumda kaçtım mı cadı ceylan da kaçmadı sen niye kaçıyon?

ay kızlar internet delirtiyo beni bu gece yani 10 dk da açıyo sayfayı resmen yaaaaa

bettycim canım ilk gittiğimde doktor yapıcaz çatlatma iğnesi demişti ama bugün hiç bahsetmedi bilmiyorum büyüyünce yapacak sanırım canım

bettycim ya sıkma datluuuuuuuuummm canını bende çok iyi değilim aslında korku var içimde ya büyümezse korkusu ctesi senle ortak kaderi paylaşıyoruz desene yol arkadaşım:))

neyse hayırlısı olsun ne diyeyim canım yaa

ceylancım endişelenme bence iyi geçen ay benimde 12. günümde 14 mm olmuştu 14 günümde gittim 18 oldu çatlatma iğnesi vurdu dediğin gibi 10 geçtimi çok çabuk büyüyor hadi bakalım insallah cumartesi ulasır tatlım istenilen boyuta

inşallah şekerimmmm yaaa

kızlar ben bu gece bu internete dayanamıyorum cinnet geçirtecek bana sinir etti iyice 22.22 de yazmışım mesaj şimdi bak 22 36 sayfayı çok zor açıyo bari yatıym şekerlerim kendinize dikkat edin canlarımm

senacım dikkat et kendine tatlım bak yarın bomba gibi olacak benim internetim bol bol konuşuruz canımmm hadi bakim sende boş durma ufaktan çalışmaya başla allah boş duranı sevmezmiş datluuuuuuuuuuuuummmmm

kızlar bir türlü hepbirlikte buluşamıyoruz yaa.
ceylanım korkma canım benimde yumoşlar 14 mm den başlamıştı.sonraki takipte 20mm sonuncuda da 28 olmuştu canım.büyür onlar merak etme.bende endişe etmiştim ama yumurtlama var yani.

edmar tatlım alırız tabiki sen adet tarihini yaz betty ekler listeye canım
kusura bakmayın ben yenı oldugum ıcın konuları takıp etmesını bılmıyorum.sımdı kendı yazdıgım konulardan buldum sızlerı.bende hala daha beklemedeyım.29 ocak adet tarıhım.tekrar gorusmek uzere..

hosgeldin edmar; ne zamandir deniyorsun?
bettycim fena degilim regleme birhafta kaldigini dusununce geriliyorum biraz.
gerci yine olmayacak..........
hosbuldum arkadasım bıraz gec oldu ama kusura bakmayın dedıgım gıbı takıp etmekte zorlandım.eylul ayından berı denıyoruz bız

tamam o zaman ekleyeyim canlarım...
edmar cnm hoşgeldin aramıza.....
hosbulduk canım saolun.ınsallah kırılmamıssınızdır bana.tekrar yazmadım dıye.ama hakıkaten takıp etmesını bılmıyodum.bu aksam tesaduf eserı ogrendım.bundan sonra ınsallah burdayım artık.

Günaydın kızlar,
Şu aralar hem işde hem evde yoğunum, ama maşallah beni kimse mrk etmemiş :dilcikar:
neyseeeeeeeeeee:nazar:

ceylancım, yumurtalar büyümez diye kendini strese sokma benimde son aşılamamda zor büyümüştü ama büyüyo sonunda:teselli:

senacım bulantılarının biraz daha azalmasına sevindim datlumhihoyyyt

bettycim sende fazla yıpratma kendini, olacak bir gün eminim ben (allahın izniyle:Saruboceq:)

güncüm inşallah işlerin yolunda gidiyodur, rastgelekaydirigubbakcemile5

yeni gelen arkadaşlar sizlerde hoşgeldiniz (kendimi piyanist şantör gibi hissettimkaydirigubbakcemile3)

öpüldünüz hepinizŞeniz

kıssssssslar günaydıııııın:dance: az önce tahlil sonuçlarını aldım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmm:sm_cool: :nazar:anne oluyorummmmmdelikafadulden :nazar:değer 35 miş:CüvCüv: 15 aralıktı ilk adet tarihim normal dediler ama ben bi de size sormak istedim inanın haberi aldıktan sonra eşimi aradım daha sonrada şu test kasetlerinin resmini çektim yerimsenibendün bahsetmiştimya ama eşimle akşam gelince aktarıcam siteye çünkü net bilmiyorum nasıl aktaracağımı göreceksiniz arkadaşlar aralarında ne kadar bariz çizgi farkı olduğunu benim gibi 3 gün önce yapmak isteyen olursa diye:asigim: hepinizi çok seviyorum :1hug: benim meleğim yolculukta sizin meleklerle yola çıkmadan konuşmuş sizinkilerde en yakın zamanda gelmek için sabırsızlanıyormuş:Saruboceq: her türlü bilgiyi vermeye hazırım sürekli kendimi dinledim ne istiyosanız sorabilirsiniz

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bende anne olmak istiyorum daha 3 aylık evliyim eşim daha çok istiyor aslında şimdi sizin yazdıklarınıza biraz göz atıcam

merhaba kızlar ben aranıza yeni katıldım bende anne olmak istiyorum daha 3 aylık evliyim eşim daha çok istiyor aslında şimdi sizin yazdıklarınıza biraz göz atıcam

merhaba hoş geldin olcayerdoğana.s. daha çok yeni evliymişsiniz bu başlığı ve yapabilirsen tüm diğer ilgili başlıkları oku çok faydası oluo a.s kısslar ben şimdi çıkayım bi kaç saate gelirim

kıssssssslar günaydıııııın:dance: az önce tahlil sonuçlarını aldım hamileyiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmoluyorummmmmdelikafadulden :nazar:değer 35 miş15 aralıktı ilk adet tarihim normal dediler ama ben bi de size sormak istedim inanın haberi aldıktan sonra eşimi aradım daha sonrada şu test kasetlerinin resmini çektim yerimsenibendün bahsetmiştimya ama eşimle akşam gelince aktarıcam siteye çünkü net bilmiyorum nasıl aktaracağımı göreceksiniz arkadaşlar aralarında ne kadar bariz çizgi farkı olduğunu benim gibi 3 gün önce yapmak isteyen olursa diye:asigim: hepinizi çok seviyorum :1hug: benim meleğim yolculukta sizin meleklerle yola çıkmadan konuşmuş sizinkilerde en yakın zamanda gelmek için sabırsızlanıyormuşher türlü bilgiyi vermeye hazırım sürekli kendimi dinledim ne istiyosanız sorabilirsiniz

Kardelen çokkkk tebrik ederim:teytey:
nihayet bu topiktende bi hamiş çıktı:hooray:
Rabbim inşallah sonunu getirsin, sağlıkla kucağınada aldırsın inşallah:Saruboceq:
Darısı bizlerinde başına inşallah (amin):Saruboceq:

Sizde problem varmıydı? ne kadardır bebek istiyosunuz anlatsana birazkaydirigubbakcemile5

kardeleeen canım tebrikler Allah hayırlısıyla kucağına almayı da nasip etsin bizim meleklerimizde geliyormuş ha çooook sevindim canım inş inş
bu arada testin adı ne neler vardı belirti olarak neden bebişiniz olmuyodu anlat canım hepsini ayy çok mutlu oldum ya
yeni gelen arkadaşlar hepiniz hoşgeldiniz
ceylanım yumaşlar gayet güzel daha da büyüyecek gelecek bebişler inanıyorum dua da ediyorum
betty canım moralini bozma her şeyde var bir hayır napalım bi dra gitte rahatlayalım
senam geçmiş olsun düzelir inş çok zordur mide bulantısı rapor alıp dinlensen mi
sevilim yoğunsun canım çok az uğrar oldun zbu arada belirtiler inş regl değil hamişlik belirtisidir tatlı falan hı
gün nerede merak ettim tabi siz biliyorsunuz özelden yazdı size di mi
hepinizi çoook öptm canlarım

X