Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Not: This feature may not be available in some browsers.
ya ,ya deasy ya sevilim birinizden biri hamiş olacak bu ay tekrar diyorum dimi ceylanım....
insallah bitanem ya ama adet olacağım ben umutlanmayın emi desy olur insallah beniöm içime o doğuyor onda var gibi
yaaa aslında benim hislerim birkaçgündür başladı ama.bende kaptırmak istemiyorum.degişken oluyo duygularım.bir diyorum var gibi hissediyorum,bi de bazen yokmuş gibi geliyo bilemiyorum.
merhaba kıslarrr...gene maaşallah sayfalarıilerletmişsiniz...ben de tuz biber olayım...hadi güzel haberler gelsin de sayfalar çatır çatır ilerlesin...
kızlar moralinizi çökertmek istemem ama, sakın kendinizi hayal alemine daldırmayın....psikolojik olarak her hareketten, her ağrıdan umutlanmayın...o umutlarla testler alınıyor ve sonuç hüsran oluyor...rahat olun, stres yapmayın....ben iki aydır bunu yapmaya başladım kendime....önceleri kendimi hamile ilan edip, hayal alemine dalıyordum....büyük hayaler, büyük hüsranlara gebe....dost tavsiyesi
onun yerine bilinçli çalışma