Bir gn" Ben de Anne olacam diyenler'' Buyurun buraya...

kuzum benimde 1.62 ama tatlım benim iştahım kapalı deil ki yerim yani ama alamıyorum işte 34 beden giyiyorum o bile yeri geliyo olmuyo

benimde yok föğüslerde olmasa ne yapacaktım bilmem allahtan göğüsler var onlar kurtarıyor biraz

inşallah sevilim yaaa.bu ay bakarsın hepimiz haber veririz hee olur mu olur yaani.
bu arada kasıgım çok agrıyoooooooooooooooooooooo

kızlarr ben h a m i ş kalırsam deve gibi olurum heraldekaydirigubbakcemile3
boy 1.72 kilo 70 gerisini siz düşünündelikafadulden

inşallah sevilim yaaa.bu ay bakarsın hepimiz haber veririz hee olur mu olur yaani.
bu arada kasıgım çok agrıyoooooooooooooooooooooo

canım sana bişey diyimmi sanki sende bu ay var bişey içimemi doğuyor şikayetindenmi bilmem ama var gibi

geldiiiiiiiiiiiiiiiiiimmmmmm..ceylanım bettyim yok be kahve falan yapmıyodum.hala tam iyi değilim kıslar ya.şu ilaca bir alışsaydım.yemin ederim hamilelik bulantısı gibi resmen.diyorum ya sudan bile midem bulanıyo.
neyse ya KARDELENCİİİİİİİİİİİİİİİİİMMMMMMMM kutluyorum seni allah sağ salim kucağına da almayo nasip etsin.buradaki tüm dostlara da içinde de banaa........

canım sana bişey diyimmi sanki sende bu ay var bişey içimemi doğuyor şikayetindenmi bilmem ama var gibi

ayyy sagolasın hayatım yaaa.biliyo musun bende bu ay birşeyler hissediyorum ama ALLAHIM bilir tabiiki.ama hiç bir ay böyle olmuyo bana.1 kere daha hissetmiştim yoktu ama bu sefer hislerim çok başka.agzın bal yesin canım benim.inş bende yoksa sende vardır kızzzzŞeniz

iyi canım napıyım aynı beklemedeyiz ama adet olacağım canım ben belirtilerim var ama kasık ağrım olmazdı benim hiç bu ay sağ kasığım batma oluyor filmdenmi ne kaynaklanıyor öyle işte hayatım

senaaaaaaaaaaa ay öldüm meraktan tatlım yaaaaaaaaaaa nasılsınnnn

deasy canım bana da var sende bişiler gibi geliyo

ben de sizi seviyorum canlarım.ben de çalışmlara cumartesi başlayayaım diyorum 10. gün oluyo o zaman.şimdiden yormayayım kocişi dimi?

ayyy sagolasın hayatım yaaa.biliyo musun bende bu ay birşeyler hissediyorum ama ALLAHIM bilir tabiiki.ama hiç bir ay böyle olmuyo bana.1 kere daha hissetmiştim yoktu ama bu sefer hislerim çok başka.agzın bal yesin canım benim.inş bende yoksa sende vardır kızzzzŞeniz

insallah canım hepimizde olsun ve insallah o hislerin doğru çıkar birde sen sewindir bizia.s.

ya ,ya deasy ya sevilim birinizden biri hamiş olacak bu ay tekrar diyorum dimi ceylanım....

bilmiyorum ki ceylan yaa.öyle mi dersin.inşşş tatlım.ALLAH varsa eger benimle birlikte sizede nasip etsin.belirti çok ama psikolojik degil kesinlikle.çünkü ben çok stres yapmam sadece çok istiyorum sabırsızlanıyorum

ceylanııııııııımmmmm canımsın sen benim.........

tam zamanı çokta geçe bırakma o ilaç fayda gösterdi gör hadi kıs bu ayda senden bekliyoz şubat hamişi olarak

X